Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja rok temu kupiłam taki hantelek i flaminga też, ale Sarcia bardzo szybko je unicestwiła
A ja po tego flaminga mam ochotę się wybrać :cool3:
A ja mam ten sam grzebień z Biedronki Jest świetny do czesania pysia
tak jak tigrunia pisała do pysia jest fantastyczny nam sie też bardzo przydaje do wyczesywania łapek
Właśnie wypróbowaliśmy go i faktycznie, do pysiulka świetny. :p
hej!
Nareszcie doczekałam się fotek

Śliczny piesek
Hej :cool1:
Uznałam, że zostanę złodziejką - skradnę ci go...
Chciałabyś :evil_lol:
kurde to tylko koło mnie nigdzie Biedronki nie ma
:P
Też byłam Mamy frisbiee, piłkę footbolową i takie różowe coś piszczące ze sznurkiem oraz grzebień - ale ten rzadszy.
Ja rzadszy też myslałam by wziąć ale mamy już jeden.

Zamówiliśmy dwie obróżki Rogza :loveu: i komplet z hiltona. Mam nadzieję że pod koniec tygodnia będzie.
Robimy tez postępy w szkoleniu, od soboty zaczęłam klikać małemu. Na razie jesteśmy na etapie klik=nagroda, ale dzisiaj kiedy pokazałam mu kilker to usiadł (wydając mu komendę siad podnoszę dloń). Nie wiem tylko, czy dawac mu smaki bez niczego czyli np. on stoi a ja klik i smak, czy wydać mu siad albo leżeć i klik i smak, żeby się uczył że za coś dostaje smaka?

Posted

Marta_Ares napisał(a):
ja kiedys sie bawilam klikerem, pozniej przestalam, a teraz znowu mam zamiar zaczac kliker juz kupilam i czekam teraz na ksiazke z allegro ktora zamowilam

A na jaką książkę czekasz, jeśli można zapytać? :oops:
____
Ja mam zamiar stosować metodę klikierową, ale najpierw muszę się zapoznać jak i co :diabloti:.

Posted

Marta_Ares napisał(a):

Dzięki wielkie :-D.
bonsai_88 napisał(a):
A czy psiak zna już jakąś komendę? Bo jeśli umie siad to możesz go uczyć, ze jak powiesz siad i on usiądzie to dostanie smakołyk... tak, żeby zrozumiał, że dostaje za coś ;).

Ja chyba będę tak właśnie wprowadzać to wszystko ;). Dzięki wielkie, przy okazji ja się załapałam:lol:.

Posted

Witajcie :razz:
Dawno mnie nie było, nie jestem w stanie odpowiedzieć na wszystkie wpisy ale bardzo dziękuje. Weekend się zaczął (tak dla mnie dopiero w sobotę, bo dzisiaj szlam do szkoły..). Moja paczka a Szopka zostanie wysłana dopiero we wtorek. Jeśli chodzi o szkolenie malucha, to idzie nam średnio, tyle że maly już się nie boi kilkera, ale mamy problemy z targetowaniem wiec chyba odsuniemy to na dalszy plan, ostatnio wyłapałam u niego czołganie. :cool3: Wczoraj też go przycięłam, na razie uszka wyrównałam i przystrzygłam, dzisiaj podetnę mu łapki.