Sallcia Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Sliczne psiaki.:loveu: vede zaglądała tu czesciej.:razz: Pozdrawiam!:loveu: Quote
bonsai_88 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Żeby nie było, że nikt ni wpada, to się odzywam ;)... bo zazwyczaj tylko podziwiam zdjęcia :D Quote
Pestka Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 [quote name='globalnydog193']Ładny pieseczek:p to chyba piesek w typie jakiegos teriera?? Tak, mieszaniec yorka, większy od "prawdziwego" yorka :razz: Hej... nawet tak nie pisz, ze sie nie podobają bo Cię walne... Bajam się :cool3: Po drugie, że czasem lepiej puścić ze smyczą, niż żałować, że pies był luzem i się nie odwołał. Też tak myślę. Mam nadzieję że po kilku/nastu spacerach odważę się go puścić bez smyczy, ale tylko wtedy gdy będę miała pewność że na 100 procent przyjdzie. Witamy ^^. heyyoooooo;];] ;] Witamy się ^^! Witamy niedzielowo :D Szkoda że już jutro do szkoły.. :shake: No to Benek sobie poszalał :loveu: Sliczne psiaki.:loveu: vede zaglądała tu czesciej.:razz: Pozdrawiam!:loveu: Dziękujemy ;) Z tymi smaczkami jak piesio wracał to dobrze robiłaś - on to zapamięta:p Już czasem przybiegając rozgląda się za smakami :lol: Żeby nie było, że nikt ni wpada, to się odzywam ;-)... bo zazwyczaj tylko podziwiam zdjęcia :-D Mamy nadzieję ze będziesz się odzywać częsciej :lol::cool1: A dzisiaj pustki u nas. :D Bez zdjęć, wszystkie dałam już. Może dzisiaj zrbię jakieś bo jadę do babci po południu, pogoda u nas beznadziejna, zimno, wilgotno, aż się na spacer odechciewa iść. :shake: Quote
jmw Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Dżem dobry:multi: Dawno nas tu nie było - iiii tam, nadrobi się:cool3: Quote
Pestka Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Judyciak napisał(a):Dżem dobry:multi: Dawno nas tu nie było - iiii tam, nadrobi się:cool3: Zapomnieliście o nas ? Iii nie wybacze :diabloti: Quote
LadyK Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Witamy się po raz pierwszy (i napewno nie ostatni ;)) http://i34.tinypic.com/2enylnt.jpg śliczności :loveu::loveu: Quote
crazydaisy Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Witam :) Jaki śliczny kudłacz, i te iskierki w oczach :loveu: Quote
łapeczek Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 luknijcie prosze i jak ktos moze to prosze o pomoc dla suni bo trafi do schronu ;[ http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120598 Quote
Pestka Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Witamy się po raz pierwszy (i napewno nie ostatni ) http://i34.tinypic.com/2enylnt.jpg śliczności Cześć Witam Jaki śliczny kudłacz, i te iskierki w oczach Witamy i czekamy na fotki Dzień dobry Dobry dzień Hej!! czekam na zdjęcia Heeeej ^^. Jak tam? Hej :D Dziękujemy za miłe slowa ;) A u nas noc nowego, nauka i nauka, dzisiaj byłam w Biedronce i kupiłam obroże i smycz odblaskową, hantel i grzebień. I jakieś tam focisze. :D Quote
Marta_Ares Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 witam widze ze dzisiaj wiekszosc dogomaniakow na zakupach w biedronce byla:evil_lol: :evil_lol: Quote
Pestka Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Marta_Ares napisał(a):witam widze ze dzisiaj wiekszosc dogomaniakow na zakupach w biedronce byla:evil_lol: :evil_lol: No a jak :evil_lol: Biedronka - fajna sprawa. :lol: Trochę żałuje że nie kupilam Flaminga :diabloti: Quote
Marta_Ares Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Kinguska napisał(a):No a jak :evil_lol: Biedronka - fajna sprawa. :lol: Trochę żałuje że nie kupilam Flaminga :diabloti: hehe swietny byl ale tez go nie kupilam, ja jutro jeszcze wybieram sie po zielony komplet ciekawe czy jeszcze bedzie:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Ja rok temu kupiłam taki hantelek i flaminga też, ale Sarcia bardzo szybko je unicestwiła :diabloti: Quote
tigrunia Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 A ja mam ten sam grzebień z Biedronki :loveu: Jest świetny do czesania pysia :razz: Quote
Kasia&Rika Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Też byłam:D Mamy frisbiee, piłkę footbolową i takie różowe coś piszczące ze sznurkiem :D oraz grzebień - ale ten rzadszy. Quote
LadyK Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 http://i37.tinypic.com/2hmf2gg.jpg :loveu: kurde to tylko koło mnie nigdzie Biedronki nie ma :razz::placz: Quote
jmw Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Nie zapomnieliśmy:diabloti: Nadrabiamy ;P http://i37.tinypic.com/2hmf2gg.jpg :loveu::loveu::loveu: Uznałam, że zostanę złodziejką - skradnę ci go... :eviltong: Quote
Kasia_zg Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Witamy :) Zdjecia nadrobione...wszystkie śliczne te ze spacerku najbardziej mi sie podobają widac że psiak taki szczesliwy.:loveu: A grzebień tez taki mamy jakoś w tamtym roku kupiłam też w biedronce i tak jak tigrunia pisała do pysia jest fantastyczny nam sie też bardzo przydaje do wyczesywania łapek :) Pozdrawiamy Quote
Recommended Posts