Pestka Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Wszystkiego najlepszego pańciu + gratis spełnienia wszystkich marzeń ;-). Fotki super :loveu::loveu::loveu: Wszystkiego Najlepszego! :multi::multi::multi: :tort: :new-bday: :tort: :cunao::cunao:Dziękuje bardzo. :cool1: No to przyszłam w odwiedzinki :smile:... fajny Benek jest, Saba też... tylko się zastanawiam które to ma być "bestia", a które "piękna" :-D Focie naprawdę super słodkie...Jak tu takich nie kochać? No właśnie, które to piękna, a które bestia? :cool3:Misiem Przytulakiem jest Benio a Saba to Czarny Potwór bo jak ma małego dość to go podgryza w łapy żeby się przewrócił (zresztą mały nie pozostaje dłużny :diabloti:) Ps. Malina, moje marzenie się spełniło. Quote
Kasia_zg Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Witamy sie cieplusio :) Psiaki są fantastyczne :loveu: Pozdrawiamy Quote
bonsai_88 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Który to miś przytulak a który to czarna potwora tow iem... ale piękna i bestia to już trudniejsze, bo oba piękne :D Quote
Wyjątek Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Spóźnione życzonka!! 100 lat, 100 lat!! :multi: Quote
Klaudysiaczek Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 A Benio z pyszczka przypomina mi taką jedną sunię z sąsiedztwa :loveu:. Śliczne piesiole :loveu:. Quote
Olusia Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 http://i36.tinypic.com/20t1mwn.jpg Jaki on jest rozkoszny :loveu: Quote
Mała Rita Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Wpadliśmy z rewizytą ;) Fiduś macha szeroko łapką do Was :multi: Quote
Pestka Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 [quote name='Kasia_zg']Witamy sie cieplusio :) Psiaki są fantastyczne :loveu: Pozdrawiamy Witamy. :cool1: Który to miś przytulak a który to czarna potwora tow iem... ale piękna i bestia to już trudniejsze, bo oba piękne :-D :cool3: Spóźnione życzonka!! 100 lat, 100 lat!! A Benio z pyszczka przypomina mi taką jedną sunię z sąsiedztwa :loveu:. Śliczne piesiole :loveu:.[quote] [quote]http://i36.tinypic.com/20t1mwn.jpg Jaki on jest rozkoszny :loveu: prześliczny psiaczek ;-) Dziękujemy :lol: Wpadliśmy z rewizytą ;-) Fiduś macha szeroko łapką do Was :multi: Odmachujemy :lol: Dawaj tę piłkę bo jak nie.. To cię ugryzę! Mały czai się na piłkę Z Benkowo-Sabowych nowości to już dziewiąty dzień czekamy na nasz ID, którego jeszcze nie wysłano. I czwarty dzień na paczuszkę z Kuchni Pupila z jedzonkiem i Rogzową obróżką oraz smyczą z Chaby. Quote
Katarama Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Piłeczka :) a ile w jego pyszczku jst w stanie taka przeżyć? U mojego po 2 złapaniu jej już popękana jest :D Quote
Pestka Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 (edited) [quote name='karja']jaki sliczny uśmiechnięty pychol:lol: Ale ma radoche z piłką:loveu: Uwielbia piłeczkę. :razz: Piłeczka :smile: a ile w jego pyszczku jst w stanie taka przeżyć? U mojego po 2 złapaniu jej już popękana jest :-D Dość długo. ;) On nie gryzie piłki bo mu nie wygodnie :lol: Za to Saba jak się dorwie :-o Teraz finałowe fotki :lol: Edited October 5, 2012 by Pestka Quote
Klaudysiaczek Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Amanda kiedyś zniszczyła swoją ''małpkę'' po dniu zabawy przez gryzienie i było jej tak smutno... W końcu zaszyliśmy dziurę i była znów happy ... Od tego czasu nie gryzie już tak uporczywie zabawek :cool3:. Nie że w ogóle nie przegryza, tylko nie robi tego tak regularnie :evil_lol:.... Quote
Kasia_zg Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Witamy :) Prześliczne szaleństwa z piłeczką:loveu: Quote
Pestka Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 [quote name='Kasia_zg']Witamy :) Prześliczne szaleństwa z piłeczką:loveu: Jak on pięknie biegnie :razz: Dziękujemy ;) Macie takie słodkie trzy fotki :lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 http://i33.tinypic.com/2h7qt0o.jpg aj słodkości :loveu: Quote
Pestka Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 [quote name='Mała Rita']piękne pysio :loveu: http://i33.tinypic.com/2h7qt0o.jpg aj słodkości :loveu:Dziękujemy :p Najlepiej rozgryźć ciastko na dywanie, a pańcia niech sprząta :twisted: Prowizoryczne legowisko Benka. :lol: Śpioch Quote
Carry Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 O Cavy, Malina, Ex. xD Beniu cudny jak zawsze, a teraz proszę o fotki Donkowej piękności :loveu: Quote
Izabela124. Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Hej ja tu pierwszy raz, ale bede czesciej zagladala Fajnego masz peiska Quote
Tepes Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 No tak najlepiej naśmiecić a potem kto inny posprząta:evil_lol: A może by tak fotki Saby?? Quote
Pestka Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 [quote name='Carry']O Cavy, Malina, Ex. xD Beniu cudny jak zawsze, a teraz proszę o fotki Donkowej piękności :loveu: No tak najlepiej naśmiecić a potem kto inny posprząta:evil_lol: A może by tak fotki Saby?? Obiecuje że jutro dam. :cool3: Na razie daje benkowe zaległe. [quote] Hej ja tu pierwszy raz, ale bede czesciej zagladala Fajnego masz peiska [/qoute] Witamy :razz: Fotk ize spacerku :D Mały cały uflenajny :lol: Quote
an1a Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Skorzystałam z zaproszenia ;) Benek jest cudowny, trudno uwierzyć, że aż tak się zmienił w nowym domu, powinnaś go zgłosić do metamorfoz :) Quote
Recommended Posts