Ptysiak Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Śliczne zdjęcia :loveu: A ten dzień Ci będę przypominała :mad: bo Ktoś ma sklerozę czy nie wiem i nie zapisał nr telefonu a jakby to zrobił to mógłby zadzwonić i byśmy przyjechali z pomocą :eviltong::evil_lol: Quote
Monika_1584 Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Często tutaj zaglądam, piękne zdjęcia i oryginalny psiak ;) I tak Sobie dzisiaj przeglądałam jakieś psy do adopcji na Facebooku, i oczom nie mogłam uwierzyć : Strasznie mi Hachi'ego przypomina . Quote
Onomato-Peja Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 [quote name='Monika_1584']I tak Sobie dzisiaj przeglądałam jakieś psy do adopcji na Facebooku, i oczom nie mogłam uwierzyć : Strasznie mi Hachi'ego przypomina . Może któreś z rodzeństwa? Mix tych ras szybko mógł się komuś odwidzieć. Quote
Pestka Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 [quote name='chrupcia']a gdzie, a gdzie, a gdzie Beeenek? :niewiem: :razz: oddaj mi tego Teosia - plosiem:grins: ,nie będziesz mieć dylematu z nazwą wątku, a ja będę miała tyyyyle uciechy :loveu: Zdjęcia Benka powinnam mieć niedługo ;) [quote name='Kaaasia']Fajne chłopaki :smile: Dzięki :) [quote name='Ptysiak']Śliczne zdjęcia :loveu: A ten dzień Ci będę przypominała :mad: bo Ktoś ma sklerozę czy nie wiem i nie zapisał nr telefonu a jakby to zrobił to mógłby zadzwonić i byśmy przyjechali z pomocą :eviltong::evil_lol: Daj spokój, do tej pory przypominam sobie jaką jestem kretynką :diabloti: [quote name='Monika_1584']Często tutaj zaglądam, piękne zdjęcia i oryginalny psiak ;) I tak Sobie dzisiaj przeglądałam jakieś psy do adopcji na Facebooku, i oczom nie mogłam uwierzyć : Strasznie mi Hachi'ego przypomina . Łaa, ale świetny! Czeko Haczyk :loveu: Masz jakąś fotkę jak stoi? [quote name='Onomato-Peja']Może któreś z rodzeństwa? Mix tych ras szybko mógł się komuś odwidzieć. Nie wydaje mi się, bo takiego pieska nie było ;) Ale nie można powiedziec, że jest mega podobny do Haczyka, i te oczy :-o [quote name='Lucky.']mi się moja Megi podoba bardziej mokra, bo nie wygląda wtedy na takiego grubasa :D ale Teo jednak lepiej wygląda w "swojej" sierści :) A Teo tak czy tak jest chudy,więc zdecydowanie wole go suchego :cool3: Quote
mineralna_ Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 gratuluję nowego domownika ;) uroczy bołdełek, ale ja i tak wolę haczyka :P Quote
Monika_1584 Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Pestka napisał(a):Łaa, ale świetny! Czeko Haczyk :loveu: Masz jakąś fotkę jak stoi? Nie, niestety była tylko ta. Quote
rossa_ Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 aaaaaaaa Haczyk jest fantastyczny:loveu::loveu: Quote
Ada_Mirra Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Super zdjęcia! Mokry bołdełek to szczęśliwy bołdełek <3 :loveu: Pozdrawiamy :D Quote
Lonley Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Kurczę, wszyscy jeżdżą z psami nad wodę, a ja się jakoś zebrać nie mogę :angryy: Fantastyczne zdjęcia :) Jak dla mnie to czy mokry czy suchy świetnie się prezentuje :loveu: Quote
Pestka Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 [quote name='mineralna_']gratuluję nowego domownika ;) uroczy bołdełek, ale ja i tak wolę haczyka :P Taki mój ten domownik to nie jest, czego bardzo żałuje, ale na razie na trzeciego psa w domu nie moge sobie pozwolić :placz: [quote name='rossa_']aaaaaaaa Haczyk jest fantastyczny:loveu::loveu: :loveu: [quote name='Ada_Mirra']Super zdjęcia! Mokry bołdełek to szczęśliwy bołdełek <3 :loveu: Pozdrawiamy :D O w przypadku Teo to racja, ten pies mógłby cały dzień siedziec w wodzie :roll: [quote name='Lonley']Kurczę, wszyscy jeżdżą z psami nad wodę, a ja się jakoś zebrać nie mogę :angryy: Fantastyczne zdjęcia :) Jak dla mnie to czy mokry czy suchy świetnie się prezentuje :loveu: Ja ostatnio z nimi jeżdżę często, bo to fajny sposób na zmęczenie dwóch psów. Dużo miejsca na piłeczkowanie, a i popływac i po aportować z wody mogą ;) Quote
Ptysiak Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Ty to masz gdzie jechać tam u Siebie. Tam są takie piękne miejsca, że aż żałuję jak muszę wyjeżdżać :shake: http://i757.photobucket.com/albums/xx211/extasyex/DSC_0842.jpg ślicznie :loveu: Quote
Victoria Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 http://i757.photobucket.com/albums/xx211/extasyex/DSC_0820.jpg mega <3 Quote
Klaudia&Aza Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Hej:) Oba psiaki urocze, jednak mnie bardziej za serce chwyta Haczyk, świetny jest :loveu: Nie nasyciłam się tymi zdjęciami, proszę o jeszcze:grins: Miłego weekendu:) Quote
Pestka Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 [quote name='Ptysiak']Ty to masz gdzie jechać tam u Siebie. Tam są takie piękne miejsca, że aż żałuję jak muszę wyjeżdżać :shake: http://i757.photobucket.com/albums/xx211/extasyex/DSC_0842.jpg ślicznie :loveu: No akurat to jeziorko jest mega, i dodatkowym plusem jest to, że jest mało ludzi tam :eviltong: [quote name='Marta_Ares']co tak mało zdjęć :mad: Bo w aparacie jakieś ładniejsze się wydawały, a jak zrzuciłam na kompa to - masakra :shake: [quote name='Victoria']http://i757.photobucket.com/albums/xx211/extasyex/DSC_0820.jpg mega <3 :loveu: [quote name='Klaudia&Aza']Hej:) Oba psiaki urocze, jednak mnie bardziej za serce chwyta Haczyk, świetny jest :loveu: Nie nasyciłam się tymi zdjęciami, proszę o jeszcze:grins: Miłego weekendu:) Dzięki, byłby miły, gdyby nie fakt, że jutro zaczyna się szkoła :evil_lol: [quote name='Ada_Mirra']hej hej :D co u Was słychać? :D Hej ;) A u nas w sumie nic ciekawego ;) Dzieciakowi zaczęła odwalać korba, ale zganiam to na razie na tzw wiek buntu :diabloti: A tak serio to moge się chyba pożegnać z spokojnym i statecznym szczeniakiem :shake:, bo młodego coraz bardziej rozpiera energia i coraz to nowsze pomysły rodzą mu się w główce, np. lubi podkradać z szafki piersi z kurczaka, które Pani przyrządzała na obiadek i poszła umyć ręce do łazienki.. (to tak z ostatniej chwili w sumie :evil_lol:). Szczeniaczek ostatnio lubi też biegać po domu z ukochaną gumową zabawką i wszystkim wciskać ją w rękę, ewentualnie zajmuje się sam sobą, czyli chodzi z zabawką rzuca nią o podłogę i szczeka, po czym znów bierze i ją rzuca :roll: Ktoś chciał Pana B. więc wrzucam, bo Pan B. jest ostatnio coraz mądrzejszy i ciągle powtarzam Haczykowi, żeby brał z niego przykład, ale nie chce sluchac, pewnie przez ten okres dojrzewania :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 http://i757.photobucket.com/albums/xx211/extasyex/DSC_0911.jpg jaki mądry Benek :) Quote
meow Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 super chłopcy :) szkoda, że moja mała nie lubi się tak moczyć :( Quote
Aleks89 Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Szybko przeleciałem strone i mignęło mi to zdjęcie i moja 1 myśl. "o DONka sobie sprawiła" jestem BETONEM:evil_lol: http://i757.photobucket.com/albums/xx211/extasyex/DSC_0911.jpg Quote
chrupcia Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 ooo i jest Benek :loveu: ale na dużego tutaj wygląda :) a szczeniaczek niedobry piesek, aż się swego boje lucyferka :lol: Quote
Pestka Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 (edited) [quote name='Izabela124.']http://i757.photobucket.com/albums/xx211/extasyex/DSC_0911.jpg jaki mądry Benek :) No Bencio ostatnio naprawdę jest fajnym piesiem, myślę, że dopiero pod tych czterech latach zaczęliśmy się fajnie docierać i wiem czego mogę od niego wymagać i jak mam z nim pracować, a on naprawdę nie jest łatwym psem ;) [quote name='meow']super chłopcy :) szkoda, że moja mała nie lubi się tak moczyć :( Mój Haczyk też jakoś nie moczy się z ogromną namiętnością, ale Teo wychowywał się przy rzece i teraz jak tylko widzi wodę to wskakuje zaraz cały i dzieki temu młody idzie jego śladem i tym sposobem mam pieska lubiącego wodę :evil_lol: [quote name='Aleks89'] http://i757.photobucket.com/albums/xx211/extasyex/DSC_0911.jpg Szybko przeleciałem strone i mignęło mi to zdjęcie i moja 1 myśl. "o DONka sobie sprawiła" jestem BETONEM:evil_lol: hahah, trochę nie te wymiary :diabloti: [quote name='Ptysiak']To jezioro czyli, które ? To o którym Ci mówiłam, na Wąwale ;) [quote name='chrupcia']ooo i jest Benek :loveu: ale na dużego tutaj wygląda :) a szczeniaczek niedobry piesek, aż się swego boje lucyferka :lol: no malutki nie jest, waży całe 7kg :evil_lol: A kiedy przybędzie do Ciebie szczenior? :razz: Edited September 6, 2012 by Pestka Quote
Natalia&Cody Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Świetni są! :D :D Noo! Ja chcę już swoją kluskę! :eviltong: Quote
Ptysiak Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Hej hej :) Aha... czyli to na który nie poszłyśmy razem :evil_lol: Quote
Recommended Posts