Zuzia&Snoopy Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Jaki śliczny unikatowy nabytek :loveu: Quote
Pestka Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 Proszę bardzo Hacha z dziś, jeśli chodzi o pozycję stojącą jedyna konkretna to taka: Quote
*Magda* Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 [quote name='Pestka'] http://images39.fotosik.pl/1452/378ef5bcb8667055gen.jpg Rozkoszne maleństwo :loveu: Quote
kajkoowa Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Prześliczny jest :loveu: Mały cudak :loveu: Quote
Illusion Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Nie wierzę, wreszcie się doczekałam! :crazyeye: :evil_lol: Super czekoladek :loveu:. Quote
Zuzia&Snoopy Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 jest przecudaczny! :) Jaki ma ogon? Krótki? Quote
Kashdog Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Łooooł, normalnie szok ! Mały jest uroczy i ja już się zakochałam :loveu: Quote
gops Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 psiak świetny ! ciekawa jestem co z niego wyrośnie mi się z pyska bardziej catllowy wydaje :) Quote
zmierzchnica Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Wow, niesamowity jest :D I ma więcej zabawek niż moje cztery psy razem wzięte ;) Myślę, że psy lepiej się dogadają, jak mały podrośnie :) U mnie nigdy nie było dobrych relacji między szczeniakiem a dorosłym psem. No, może Frotek tolerował Herę, bo się z nim bawiła, ale ona była jego wielkości, więc uznawał ją za całkiem dorosłego kompana zabaw. Ciekawa jestem, co z niego wyrośnie :) Quote
Kashdog Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 SZPiLKA23 napisał(a):on ma kota na siersci:D Mi bardziej przypomina jakiegoś wydzierającego się szczura bez zębów :diabloti: Kurcze, strasznie ciekawa jestem co z niego wyrośnie ! Quote
Asiaczek Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Niesamowite to umaszczenie:) http://images40.fotosik.pl/1498/49ee25acbc5a5bf3gen.jpg Maluch jest słodki. A ja jestem ciekawa nie tyle, "co" z niego wyrosnie, ale jaki bedzie mial charakter:) Pzdr. Quote
Pestka Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 [quote name='gops']psiak świetny ! ciekawa jestem co z niego wyrośnie mi się z pyska bardziej catllowy wydaje :) Wiekszość osób mówi, że do cattle jest podobny, więc może cos w tym jest ;) Na pewno mordkę ma bardziej cattle niż aussie. [quote name='zmierzchnica']Wow, niesamowity jest :D I ma więcej zabawek niż moje cztery psy razem wzięte ;) Myślę, że psy lepiej się dogadają, jak mały podrośnie :) U mnie nigdy nie było dobrych relacji między szczeniakiem a dorosłym psem. No, może Frotek tolerował Herę, bo się z nim bawiła, ale ona była jego wielkości, więc uznawał ją za całkiem dorosłego kompana zabaw. Ciekawa jestem, co z niego wyrośnie :) Czy ma dużo zabawek to bym nie powiedziała, bo co dokupuję nowe to poprzednie sa konsekwentnie niszczone :diabloti: Co do relacji Hacha z Benkiem, to musze powiedziec że jak na razię się poprawiło. Mają nawet zalążki zabawy. [quote name='Kashdog']Mi bardziej przypomina jakiegoś wydzierającego się szczura bez zębów :diabloti: Kurcze, strasznie ciekawa jestem co z niego wyrośnie ! ja tez, a jeszcze bardziej ciekawi mnie charakter tego "czegoś", ale nie spodziewam się aniołka :evil_lol: [quote name='Asiaczek']Niesamowite to umaszczenie:) http://images40.fotosik.pl/1498/49ee25acbc5a5bf3gen.jpg Maluch jest słodki. A ja jestem ciekawa nie tyle, "co" z niego wyrosnie, ale jaki bedzie mial charakter:) Pzdr. [quote name='Kashdog']Łooooł, normalnie szok ! Mały jest uroczy i ja już się zakochałam :loveu: [quote name='C&B']ten dzieciak jest genialny! :loveu: [quote name='Illusion']Nie wierzę, wreszcie się doczekałam! :crazyeye: :evil_lol: Super czekoladek :loveu:. [quote name='Kaja10014']Prześliczny jest :loveu: Mały cudak :loveu: [quote name='magdabroy']Rozkoszne maleństwo :loveu: Dziękujemy! :loveu: [quote name='Zuzia&Snoopy']jest przecudaczny! :) Jaki ma ogon? Krótki? Tak, krótki..niestety :roll: Kilka wczorajszych Haczów. Zrobiłam mnóóóóóstwo fot, a po wrzuceniu na kompa wiekszość nieostrych. Teraz rozumiem narzekanie właścicieli szczeniaków na ich focenie. To nie lada wyzwanie. Mały przejawia ogromne uwielbienie szarpankiem :loveu: Poza tym jest wrednym manipulantem, który ciągle drze swój zacny pychol. Wczoraj wybiło mu 9 tygodni. Quote
Lucky. Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 a ja jestem ciekawa skąd go masz. bo nie wiem skąd się biorą takie hybrydy :o Quote
Pestka Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 Lucky. napisał(a):a ja jestem ciekawa skąd go masz. bo nie wiem skąd się biorą takie hybrydy :o Zapewnię Cie, że nie zza granicy ;) Quote
Maalwi Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 dzień dobry, ale fajny szczeniol, w 100 % wyjatkowy! Quote
Asiaczek Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Jejeje, jaki Mądralek:) http://i757.photobucket.com/albums/xx211/extasyex/Hachi/DSC_0121.jpg Pzdr. Quote
Onomato-Peja Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Czemu nie chcesz napisac skąd on jest? Nie boisz się jego charakteru w przyszłości? Cattle dogi są chyba trudne, nie wiem jak aussie. Tak czy siak jest bombowy. :lol: Quote
Recommended Posts