FILOFANY Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Dziekujemy, dziekujemy;) Ponizej wstawiam 2 fotki ANIOLKA z jej pierwszej wystawy - Klubowej Wystawy Welsh Corgi 2005. Aniolek z sedzina Nancy Mortimore (Halesmore kennel Anglia):evil_lol: Aniolek wygrywajac BEST IN SHOW BABY:) a taki oto opis dostala na tej wystawie:loveu: To drugie szczenie, ktore chcialabym zabrac ze soba , bardzo sucza, dobrze zaczyna, ladny czysty kolor blue, bardzo przyjazna, dobrze wystawiania, zwlaszcza, jak na takiego malucha, chcialabym zobaczyc ja, gdy dorosnie, nie ma duzo rudego koloru" Quote
nice_girl Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Filofanek, Poważnie? Ty wiesz, że ja nigdy nie spotkałam się? A przynajmniej nie zwróciłam na taki ogon uwagi. Daj jakieś zdjęcie psa bez białej końcówki. :) Quote
Dominika1987 Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Jakie sliczne fotki Aniołka:loveu: :loveu: :loveu::loveu: Ach, merle to jest to!:multi: Ile Aniołeczek ma miesięcy??? Haniu wstawiaj więcej zdjęć:diabloti: Quote
anetta Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Jejuuuuuuu jakie cudo te merleeeeee :loveu: Mi tez takie sie podobaja ahhhhhh :loveu: Ja tez nigdy nie wiedzialam psa bialej bez koncowki :haha: Bombi wspaniale sie prezentuje na sniegu :grins::iloveyou: Aha, i temat o corgi juz byl zakladany :eviltong: Quote
Recommended Posts