BlackSheWolf Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 w trawie :) biegne :D złapie cie ! złapie!!!! xD Quote
BlackSheWolf Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 globalnydog193 napisał(a):O SweetGirl masz nowy banerek;) Dawno juz u ciebe nie byłam - a co będę przydzodzic ja i tak Rokiego nie dajesz??:evil_lol::evil_lol: Nie ma tak dobrze:evil_lol: ale ja za to do niej zajrze :diabloti: Quote
Sweet Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 globalnydog193 napisał(a):O SweetGirl masz nowy banerek;) Dawno juz u ciebe nie byłam - a co będę przydzodzic ja i tak Rokiego nie dajesz??:evil_lol::evil_lol: Nie ma tak dobrze:evil_lol: No nowy:) Bardzo dawno cie nie było:) No wiesz rokiego foty całe 4 byly wczoraj a w zeszłym tyg jakos byly tez ale wiecej:) niedługo zamierzam dac jeszcze troche jego fot tylko nie bardzo chce mi sie robic bo i tak wszystkie takie same beda:eviltong: musze isc kiedys z nim i dziadkiem na spacer tylko ze oni strasznie wczesnie chodza i nie wiem czy bedzie mi sie chciało wstac:eviltong: Quote
Sweet Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 BlackSheWolf napisał(a):ale ja za to do niej zajrze :diabloti: o fajnie:p:p http://images34.fotosik.pl/315/7d6796d8a97faa39med.jpg super;D fajnie idzie lub biegnie bo nie wiem co robi:evil_lol::evil_lol: Quote
dog193 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 http://images34.fotosik.pl/315/7d6796d8a97faa39med.jpg To jest cudowne:loveu: Nie ma, nie ma albo rottek albo nic:evil_lol: z reguły nie wchodzę do galerii małych psów, bo po prostu mi się nie podobają. Quote
BlackSheWolf Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 goni mnie xD bo ja mu zawsze uciekam a on mnie goni xD haha. ale bawimy sie tak na terenach, gdzie nie ma ludzi xD bo pomysla, ze zglupialam :diabloti: Quote
dog193 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):No nowy:) Bardzo dawno cie nie było:) No wiesz rokiego foty całe 4 byly wczoraj a w zeszłym tyg jakos byly tez ale wiecej:) niedługo zamierzam dac jeszcze troche jego fot tylko nie bardzo chce mi sie robic bo i tak wszystkie takie same beda:eviltong: musze isc kiedys z nim i dziadkiem na spacer tylko ze oni strasznie wczesnie chodza i nie wiem czy bedzie mi sie chciało wstac:eviltong: A no to muszę wpaśc;) ale nie wiem czy dzisiaj jeszcze zdążę:shake: Quote
Sweet Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 BlackSheWolf napisał(a):goni mnie xD bo ja mu zawsze uciekam a on mnie goni xD haha. ale bawimy sie tak na terenach, gdzie nie ma ludzi xD bo pomysla, ze zglupialam :diabloti: aa:D nie no fajna zabawa:D:D hehe:) globalnydog193 napisał(a):A no to muszę wpaśc;) ale nie wiem czy dzisiaj jeszcze zdążę:shake: No to wpadaj bo chyba dam dzisiaj pare fot rokiego i kilka kabika ale nie wiem jeszcze:) Quote
BlackSheWolf Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 no bardzo fajna zabawa :D haha ;) a teraz 5 fotek ;) padniety pod koniec spaceru :D dzisiejszy spacerek :) a dzis zrobilam sporo fotek :D ale mi sie wklejac nie chce :D Quote
BlackSheWolf Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 a bo nikt nie podziwia xD jutro wkleje do poludnia ;) Quote
Czarna_Owieczka Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Piekny Osko :loveu: Zawsze zastanawia mnie jego imię, takie...unikalne :cool3: Quote
BlackSheWolf Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):Piekny Osko :loveu: Zawsze zastanawia mnie jego imię, takie...unikalne :cool3: ordżinalne jak i Osko xD :evil_lol: Quote
BlackSheWolf Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 nie dziekuje ;) ale mamy kolejny problem... napisalam juz w dziale Wychowanie... moze ktos mi pomoze. Quote
Kinia Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Ide poczytać o tym waszym problemie:) Miłego dnia! Quote
BlackSheWolf Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 heh i juz poczytalas ;) za niedlugo beda fotki :) Quote
BlackSheWolf Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 przepraszam. Zaraz wstawie ;) dzis zrobilam kolejne fotki ;) wiec teraz beda tylko fotki, fotki i fotki ;) Quote
Martyna&Zara Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Czekam na Osko i czekam i się doczekać nie mogę :) Quote
BlackSheWolf Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 no to macie kolejna czesc fotek ;) jeszcze z wczoraj :D kurcze cos z fotosikiem sie dzieje.... czesc fotek sie wkleja, a czesc nie . idziemy ;) wołałaś mnie ? Akuku! w trawie Quote
Recommended Posts