Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 275
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bylam wczoraj u Osko... i juz mam dosyc przygód... :shake:

więc zaczne od początku. Poszłam do OSko. Jednak furtka była zamknieta, wiec poszlam do bramy (bo furtke czesto maja zamknieta) i wtedy Osko mnie zauwazyl...niestety nikogo nie zastałam... A Osko ? dostał głupoty na mój widok... wył i wył i skakał ... pogłaskałam go i powiedziałam, żeby został. Przyjde pozniej. ale to juz byl koniec... ide, obracam sie do tylu a tam co ?? OSKO PRZESKOCZYL ZA MNA PRZEZ SIATKE..... dobrze, ze mialam linke treningowa, to zawiazalam mu wokol szyi i tak siedzielismy godzine i czekalismy az ten pan przyjedzie... mówie wam jak sie wystraszylam jak wyskoczyl... poprostu oszalał.... tak bardzo tęskni... dziś wezme go na dluuugi spacer aby sie troche otrzasnal... eh :(

Posted

globalnydog193 napisał(a):
No to fajna przygoda. A za kim tak tęskni?? Czekamy na relację foto:cool3:

taa bardzo fajna... :shake:

za wlascicielami. Wyjechali i mieszka tam teraz inny pan. A do mnie Osko jest bardzo przywiazany wiec uciekl za mna. Dzis beda fotki napewno.

Posted

niestety ledwie widze na ekranie ;|

a z Osko idzie dobrze :) znalezlismy fajne tereny na spacery gdzie moge go spokojnie spuscic ze smyczy :) Osko zachwouje sie dobrze:) i nie slucha tego pana co sie nim teraz zajmuje :evil_lol: za duza inteligencja w tym psie :evil_lol: slucha mnie, kazde moje slowo a jego olewa doslownie :evil_lol: na smyczy nie jest juz tak zle. Pierwsze 15 minut jest koszmarem ae pozniej juz ok. Osko jest kochany :loveu:

mam jego 40 fotek ale nie wiem czy uda mi sie teraz wszystkie wkleic ;)

najpierw fotki ze spacerku z 15 lipca :)

niuch, niuch w trawie :cool3:

tamta trawa nieładnie pachnie xD poszukam innej

na spacerku nad zalewem ;)

c.d.n

Posted

No widzisz - mówiłam, że będzie dobrze:loveu: Jak go w końcu szkolisz - na kliker??
A zdjęcia cudne. Nie będę cytować, bo bym musiała wszystkie ;) niedźwiadek:loveu:
No, a co on będzie jakiegoś byle faceta słuchać:evil_lol:

Posted

juz dosyc plywania :D

pozniej odbyla sie lekcja z serii "oswajanie Osko z duza iloscia ludzi" xD odrazu poszlismy do centrum miasta :) Osko byl obrazony, ze zalozylam mu kaganiec wiec szedl grzecznie ;) haha

zajrzelismy do mojego taty do warsztatu

Posted

globalnydog193 napisał(a):
No widzisz - mówiłam, że będzie dobrze:loveu: Jak go w końcu szkolisz - na kliker??
A zdjęcia cudne. Nie będę cytować, bo bym musiała wszystkie ;) niedźwiadek:loveu:
No, a co on będzie jakiegoś byle faceta słuchać:evil_lol:

no wreszcie ktoś oglada fotki :cool3:

na kliker troche ;) ale jak widac osko idzie przede mna caly czas..

oj juz nie jest takim niedzwiadkiem :cool3: powoli dostaje szorstka i dluga siersc ;)

EDIT:
nie bedzie nowych fotek dopoki ktos nie bedzie podziwial tych co wstawilam :D haha ;)

Posted

deer_1987 napisał(a):
To jakas dluga linka czy na czym go masz?

linka do tresury psiakow ;) 15m
ewka i haker napisał(a):
ja podziwiam:P:P
super
fajnie ze macie takie spkojne jeziorko

hihi to ja sie ciesze :)

to zalew ;) niestety moge isc z Osko tylko na plaze jak nie ma ludzi :-( eh... a takto musi plywac z drugiej strony zalewu... ale znalezlismy takie super miejsce ;)