jamor Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 to prosze bardzo caaaaałe stado http://pl.youtube.com/watch?v=VgE1MBXS_3Q Quote
Viris Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Umarłam ze śmiechu. Podkład rewelacyjnie dobrany:loveu::loveu::loveu: Quote
jamor Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 [quote name='Saba']te już widziałam :p twoje poproszę ;) w tej gromadzie co widziałas jest tez moja malinka, wszystkie filmy na jamor7 sa mojej produkcji i na niektórych z nich robie za chłopca do bicia;) a tu moja malinka jak miała jakies 8 tygodni i przegryzła sobie jezyk, wzór na jaszczura Quote
asher Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Małe malinois to chyba najśliczniejsze szczeniaki, jakie w życiu widziałam :) Takie słodkie! :loveu: I tak niewinnie wyglądają :loveu: :evil_lol: Quote
Cerber Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 o kurzce, ale boskie malinaki biegają tam... ja też chce malineeeeee... śliiczne, naprawde rewelacyjne :loveu: Quote
*** Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Nie bądz taka pazerna :eviltong:. Malinki grrrrożne, a jakiego przerażającego pozoranta mają :loveu:. Quote
jamor Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Dzień dobry. Mam na imię Angina. Jestem pierwszą w historii Polskiej policji maliną od materiałów wybuchowych. Na razie sie pilnie ucze. Mój panciu mowi ze jestem zajebiaszcza. Quote
Dygotka Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Faktycznie zajebiaszcza jak nicz :cool3: Quote
jamor Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 to w sumie prywatne moje przesłanie do kolegi Arturasa , ale pokaze wam, bo kochacie belgi. Tylko prosze sie nie wystraszyć , Oli sie nic nie stało i nie było jej tam gdzie by sie wydawało. http://pl.youtube.com/watch?v=IX0rxaUJJ6s Quote
Martens Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Świetny filmik :) i po raz kolejny mam wrażenie, że malinki latają :loveu: Quote
jamor Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 wrzuce cos swieżego bo jakos cicho tu. Quote
Kamila_ Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 [quote name='jamor']wrzuce cos swieżego bo jakos cicho tu. :cool1: szacun! Cicho bo zaniedbujeta wątek :evil_lol: Quote
mamanabank Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='jamor']to w sumie prywatne moje przesłanie do kolegi Arturasa , ale pokaze wam, bo kochacie belgi. Tylko prosze sie nie wystraszyć , Oli sie nic nie stało i nie było jej tam gdzie by sie wydawało. YouTube - NICO MALINOIS rrrrrewelacja!!! Quote
Recommended Posts