BeataG Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 No to i ja się pochwalę moim rudzielcem. 8) Zdjęcia autorstwa Joanny Waś i Marty Wolszczak. Quote
JustynaJK Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 przepiękne i psy i zdjęcia!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Quote
Robull Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 JustynaJK napisał(a):przepiękne i psy i zdjęcia!!!!!!!!!!!!!!!!! :DMałe sprostowanie... to jeden pies :P Quote
asher Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Robull napisał(a):JustynaJK napisał(a):przepiękne i psy i zdjęcia!!!!!!!!!!!!!!!!! :DMałe sprostowanie... to jeden pies :PHahaha, ale Justyna chyba nie tylko Wermuta miała na myśli :lol: Choć oczywiście i on jest przepiękny :fadein: Quote
BeataG Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 Mój rudzielec w wieku 13 miesięcy. :cool1: Zdjęcie autorstwa Marty Wolszczak. Quote
ayshe Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 :loveu: buziaki od cioci dla wermutka:kiss_2: Quote
kate_m. Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Jaki fajny "luzak", tak niedbale sobie usiadł do zdjęcia :lol: Quote
BeataG Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 Hehe, on nie wiedział, że to do zdjęcia. A pozy ma często rzeczywiście odjazdowe, niestety ja mam tylko aparat w komórce, czyli tak jakby wcale, więc zdjęcia są tylko wtedy, jak ktoś się nad nami zlituje. Quote
ryszard post Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Może i niedbale siedzi ale mnie się podoba Futerko ładniutkie Mizianko obowiązkowo pozdrawiam Quote
kate_m. Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Mnie tam się podoba w tej pozie, zawsze to lepiej niż na baczność ustawiony co do milimetra :lol: W końcu nie na wystawie jest, tylko na spacerku ;) Quote
BeataG Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 Mój rudzielec dorasta i zmienia się jak w kalejdoskopie. Oto jego najnowszy portret z czeskiej klubówki. Fot. Lenka Dvořáková Quote
Robull Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [quote name='Jerez']Forum belgów znowu nie chodzi, więc weszłam tutaj.Forum już działa, ale co tam... tez wstawię dwie ulubione fotki, które od pewnego czasu zdobią mój pulpit :) WERMUT Fot. Marta Nurzyńska Quote
BeataG Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Hehe, no właśnie hodowli się można z pierwszej fotki domyślić. :evil_lol: Sztandarowa poza mamusi. To dzieciak Andzi, przyrodnia siostra mojego Wermuta. A jeśli chodzi o zdjęcia Wermuta, to ja lubię jeszcze jedno, również autorstwa Marty Nurzyńskiej: Quote
BeataG Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Czy mogę wiedzieć, dlaczego zniknęła możliwość edycji własnych postów? Bo mod wydzielając galerię mojego psa zrobił błąd w tytule wątku - zjadł "się" - i wygląda to tak, jakbym to ja ten błąd zrobiła. :p Quote
agis Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='BeataG']Czy mogę wiedzieć, dlaczego zniknęła możliwość edycji własnych postów? Tutaj mozna poczytac o edycji :cool1: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=115424 Quote
Recommended Posts