Teklunia Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 to i ja sie pochwale TENulkiem, czyli briardem po przejsciach ;) to dlatego jest taki wystrzyzony... :) pozdrawiamy :) Quote
sota36 Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 On jes coraz fajniejszy i szczesliwszy - to widac po pycholku!!!! Quote
Teklunia Posted September 2, 2005 Author Posted September 2, 2005 i coraz bardziej rozrabia... :D :D :D no, moze to za mocne slowo, ale z tego aniolka, ktorego wzielismy ze schroniska nic juz nie zostalo. teraz to wulkan energii, a jednoczesnie wielka przylepa i przytulanka :D moj TZ smial sie przez pierwsze dni ze trzeba zadzwonic do schroniska i spytac, czy on w ogole potrafi szczekac. coz... teraz pychol mu sie nie zamyka :D Quote
sota36 Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Widocznie znalazl kompanow do ...sluchania :):):) Quote
madzia20sosnowiec Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Teklunia doskonale wiem o czym piszesz ;) jakbym mojego Gajka widziała :lol: szaleniec i pieszczoch przeokropny ;) Quote
Recommended Posts