madzia20sosnowiec Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 jeja jaki on piękny :o jestem pod wrażeniem :lol: Quote
caterina1 Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 grygy napisał(a):A tu mój GREY :D 8) pozdrawiam :wink: Napisz cos więcej o swoim futrzaku. Quote
grygy Posted October 19, 2005 Author Posted October 19, 2005 A co tu mówić więcej :lol: Słodki pluszak z niego taki, oddany przyjeciel I taka zywa pamiątka, bo jego babcia i tata to też były nasze psy,które baardzo kochałem, wiec zawsze przypomina mi on o tamtych psach, w końcu ta sama krew :D Quote
caterina1 Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 A po jakich rodzicach jest twój psiór ?? Quote
grygy Posted October 30, 2005 Author Posted October 30, 2005 Tate pamiętam bo to AXEL Z Gangu Misiowatych :lol: ach mój kochany Ax, a on był synem GEJSZY z gniazda Sowy Ale imienia mamy jego nie pamietam, mały brzdąc byłem jak ten psiak do nas przyszedł :roll: ale dowiem sie :wink: Quote
Recommended Posts