Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 months later...
Posted

Katerinas napisał(a):

A to mój futrzak w biegu... tyle że moja Gajka niestety nie ma tyle pięknej sierści co Wasze psiaki :(

Katerinas co Ty opowiadasz, takiej sierści to tylko Gajka by pozazdrościła Twojej Gajce :lol:

a jako że ostatnio trafił mi w ręce aparat i zaumiałam się zdjęcia wstawiać to i się tutaj z tym potworem moim dokleimy :)

http://www.album.com.pl/G938AxB458zsB/163088.jpg

http://www.album.com.pl/G938AxB458zsB/163112.jpg

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):

...a jako że ostatnio trafił mi w ręce aparat i zaumiałam się zdjęcia wstawiać to i się tutaj z tym potworem moim dokleimy :)

Madziu następnym razem wyjdź i zrób zdjęcia w plenerze, a Gajka będzie jeszcze ładniejsza. :thumbs:

• 2 months later...
Posted

lespaa napisał(a):
madzia ty tu nie czaruj tylko dawaj gajusi zdjęcia. Stesknilam się za jej mordką :shiny:

no już mam tylko musze kabelek skombinować do komputera i będą ;)
a śniegu spadłooooo..ale będzie sesyjaaa :cool1:

zresztą...to nie tylko ja mam psa :-D dawać wasze kochane zaślinione mordy, bo zaczynam zapominać jak wasze psiaki wyglądają :wink:

lespaa wiecej zdjęć!!:lol:

Posted

no madzia, od chłopaków się nie opędzicie :razz: widzę że gajusia ma świetną opiekę - gabinet kosmetyczny, fryzjerski, kuchnia i fotograf pracują dla gajusi bez zarzutu !:loveu:

Posted

lespaa napisał(a):
no madzia, od chłopaków się nie opędzicie :razz:

no ostatnio nie mogłyśmy się opędzić, Gajka miała cieczke :cool3:

lespaa napisał(a):

widzę że gajusia ma świetną opiekę - gabinet kosmetyczny, fryzjerski, kuchnia i fotograf pracują dla gajusi bez zarzutu !:loveu:

kuchnia pracuje cały czas, uwierz!! :eviltong:

no dobra ale teraz Twoja kolej Lespaa, pokaż tego amanta ;)

Posted

No proszę proszę...ja tu padnięta wróciłam z zakupów, widzę, że dziewczyny nie próżnujecie :lol:

Dla Gajki to chyba najlepszy będzie ten który umie dobrze...gotować :eviltong:
no to który z panów chętny?:p

dla wzmocnienia rywalizacji modelka z rozwianym włosem :cool1:

Posted

[quote name='sota36']
No i co Gaja - czyz nie jestem uroczy??? A gotowanie...? Phi - moge zawsze skoczyc po karme!

no właśnie Jolu piękny to on i jest ( po właścicielce tak mi się wydaje :cool1: ) ale na karme Gaja nie poleci :eviltong: wybredna się zrobiła i gotowane i koniec :lol: i to jeszcze zawsze musi być kasza, kurczak i marchewka bądź burak bo bez tego głodówka murowana!!:-(

Posted

lespaa napisał(a):
mój po kure do sąsiada skoczy a i ślimaka przyniesie - słowem kto by tam dzisiaj gotował kiedy tyle fast foodów pod ręką :lol:

:laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: no no zabiłaś mnie patrycja :eviltong: bo francuskiej kuchni gaja jeszcze nie wcinała :p

• 3 weeks later...
  • 1 month later...