iberia Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Meldować kto sie wybiera do Gdyni :) Po wystwie Grill u mnie :) Zapraszam!!! Quote
Aurunia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 My właśnie wróciliśmy. Aura wystawiana w klasie pośredniej dostała ocenę bardzo dobrą ( dwa psy w klasie dostały doskonałą) i bardzo piękny opis. Ja pierwszy raz dostałam w opisie notkę : bardzo dobrze pokazany z czego jestem zadowolona. Niestety nie mam ładnych zdjęć Auruni bo mój większość zdjęć robił aparatem Kasi, więc mam nadzieje że to ona wstawi więcej fotek. Quote
cardea Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Ale rządziłyście w namiocie widzę :razz: Ocenami nie ma się co przejmować jak zwykle zresztą ;) Quote
duszek01 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 No prosze a mialam jechac , Tomek mial zarezerwowany weekend i nie moglam.Tyle psiakow w posredniej ,no w szoku jestem jak na Gdynie:crazyeye:No i te oceny zastanawiające:cool1: Quote
tigrunia Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 No to czego sie nie chwalicie ? Dawać foty i to już !! :mad: Quote
Aurunia Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Nie robiliśmy fotek. Kasia zrobiła jedno z tego co wiem. Aura u Kasi na kolanach u mojej mamy. [IMG]http://img185.imageshack.us/img185/6702/beztytuumh4.png[/IMG] Dziewczyny się bliżej poznały najpierw Aura była trochę zaskoczona że ibi zaczepia ją żeby się bawić i była trochę spłoszona. Ale pod koniec to ona już nawet na kolana nie dała się wziąć bo chciała się bawić. Jaszcze trochę tej zabawy a do domu by nie chciała jechać.:evil_lol: Quote
tigrunia Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Ada aleś ty do mamy podobna :cool3: Kasia wstawiaj zdjęcia !!!!!!!!!! :mad: Quote
Aurunia Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 No jak dobrze pójdzie to poznacie się w Chojnicach bo my raczej będziemy ale w wersji nie wystawowej bo ja gapa przegapiłam zgłoszenia a u mnie w stawce tylko 6:placz:. Quote
Recommended Posts