Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piekne psiaki :)

Teraz zadam moze dziwne pytanie: chciała bym sie dowiedziec ile w mojej Sarze jest ONka, chodzi o to ile jest ONka w ONku bo ze to po ONku to widac ale tak biorc pod uwage rodowodowe ONki czy ona bardzo odbiega od wzorca.... ?? Czasami sie nad tym zastanawiam ;) masc ma conajmniej inna niz wasze :D ;) no i poobgryzane uszy to sprawka kolezanek z boksu...

Boczek

Przód

Zdjecie bylo za duze, dlatego zostalo zamienione na link. Prosze trzymac sie regulaminu!

saJo-mod

Posted

Szpilka, jak dla mnie to ona ma dużo z owczarka, tyle, że z linii pracującej czyli użytkowej - mało opadający zad i ubarwienie wilczaste. Dla mnie jest śliczna, szkoda tylko, że te chamskie koleżanki z boksu jej tak uchole wyżarły. Ale dalej jest śliczna:loveu: A poza tym nie jesteś osamotniona z psem w takim kolorze, mój jest podobny (papiery ma, a i tak na ulicy zaczepiją mówiąc, że ładnego owczarkowego kundelka mam :evil_lol: )

Posted

mimoza napisał(a):
Szpilka, jak dla mnie to ona ma dużo z owczarka, tyle, że z linii pracującej czyli użytkowej - mało opadający zad i ubarwienie wilczaste. Dla mnie jest śliczna, szkoda tylko, że te chamskie koleżanki z boksu jej tak uchole wyżarły. Ale dalej jest śliczna:loveu: A poza tym nie jesteś osamotniona z psem w takim kolorze, mój jest podobny (papiery ma, a i tak na ulicy zaczepiją mówiąc, że ładnego owczarkowego kundelka mam :evil_lol: )

Psi, ja tez to słysze ! :lol::evil_lol: