Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnieszka, byłoby 14 osób w velo, gdybyście z mamą w ostatniej chwili nie wskoczyły do skandynawki ;-)))

Ja was też mam na zdjęciach, i moje chłopaki też was wyprzedzały. ;-))))

A co do mojego komentowania na mecie, to zostałam w to perfidnie wrobiona, (wiadomo przez kogo) i do dziś się wstydzę :oops: :oops: :oops: , choć na ogół odwagi do publicznych wystąpień mi nie brakuje. drugiego dnia to jeszcze jak Cię mogę, ale pierwszego, to trochę dawałam ciała 0X

Posted

Grześ to niestety nie Ciebie mam na zdjęciu tylko chyba tego Jana Sadlika, bo on był ubrany na biało.

Ewaka jeśli możesz to wyślij mi te zdjęcia na husky333@wp.pl

A na metę zawsze razem przybiegamy na zawodach, bo moje suczki jedna bez drugiej nie chcą biec. Dlatego np. jak w pierwszym dniu moja mama pierwsza wystatuje to musi czekać za startem aż ja do niej dobiegnę i dopiero razem możemy biec, bo niestety psy się położą jak razem nie beda biec :) A w dugim dniu znowu jest na odwrót czyli ja czekam na mamę. Niestety przez to tracimy minuty :(

Posted

Agnieszka czy Twój adres husky3@op.pl (podany przy profilu) też jest aktualny? :o

Pozwoliłem sobie wysłać na niego jedno zdjęcie.

Metros, nawet nieźle (jak na pierwszy raz), miała bardzo donośny głos. :wink:

Posted

tylko proszę nie piszcie publicznie jak poszło :wallbash: ;-)

byłam tym kompletnie zaskoczona i chciałam do pomysłodawcy :2gunfire:

i pierwszego dnia na mecie, nie za dobrze mi szło, jedyne co chiałam krzyczeć to :help1:

poza tym piździło jak kieleckim, a po kostki stałam w wodzie ;-)

Meterek, a teraz to ty się zgapiłaś, bo już pisaliśmy tutaj o moichwystępach przy okazji komentarzy po zawodach.

Co od występów przy mikrofonie, to nie był to mój debiut przyznam się skromnie :oops:, ale co innnego darcie yapy :scream_3: , czy bieganie z pochdniami w teatrze, a co innego zabawianie ludzi ze wsi na zawodach ;-)

Posted

grześ - ale w żółtą kratę ;-)

i do tego żołta koszulka

i żółte :smhair2: włosy :grab:

i żółte ....... :D

oj, się zapędziłam ;-)

Posted

ELO!!!

Tylko "pończochy" czarne, a Dominik jak pamiętam miał gacie w kratę. :wink:

ja w gacie w krate kiedys ty mnie widzial??? albo jak nie kapuje albo za duzo wypilem dzisiaj..