Olciaczek Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Witajcie PONomaniacy!!!!! Ja również mam PONkę - Miśkę (wiek - 7.5 miesiąca) <===== Sasquehanna FCI Lirka to imię rodowodowe. Zdjęcia postaram się dodać jutro bo teraz muszę już kończyć :placz: Pozdrawiam wszystkich którzy mają psa tej cudownej rasy. Ola & Miśka Quote
Olciaczek Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Proszę Państwa, oto Miś!!! sorry jeśli zdjęcia się nie dodadzą - jestem tu nowa :cool3: Na wystawie w Płocku (poza ringiem oczywiście) z innym PONkiem A tu na spacerku Wstawię więcej fotek jak zobaczę czy te się udało wstawić :p Quote
Olciaczek Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Juhuuuuu udało się!!! :multi: No to wstawiam więcej... Mój włochaty aniołek :evil_lol: z ulubioną różową piłeczką Prawdziwa miłość - koniec czesania :evil_lol: Kluska kluchowato przekluchowywuje się przez przeszkodę na treningu :razz: "Byłam w tunelu, ale wróciłam ;) " Quote
Recommended Posts