resuruss Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Sędzia : miała byc pani Konderla ,a na planie sedziowania jest p.Boryczko :hmmmm: Psy: Klasa szczeniąt: WAITING FOR THE SUN Resuruss wo 1 ,best puppy male ,fin bis puppy Klasa młodzieży: DUCKY Plysovy Pritel dosk.1 zw mł Klasa pośrednia: SEN Next Germanika dosk 1 ,cwc,ndpwr ,bob Klasa otwarta: ELVIS z Chmielnik dosk 1,cwc Klasa championów: VENI OTELLO Sub-o-divo nieob Suki: Klasa szczeniąt: WONDERFUL TONIGHT RESURUSS wo 1 ,best puppy female Klasa młodzieży: APRILIA PEARL Gattaca nieob BALTICA z Teramonu dosk 2 BONJOUR MADMOISELLE Kolorowy Ogród dosk 3 BONI Siringara bdb HANAKO MIYA Garden Roses dosk 1 ,zw mł.bob junior Klasa otwarta: LAVAZZA Super Ciapki dosk 1,cwc ,ndswr ukonczony championat Quote
Light of Shin-Ra Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Właśnie a pan Boryczko jest też za dwa tygodnie z Nowym Sączu. :mad: Quote
Light of Shin-Ra Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Dada napisał(a):Han: A Ty będziesz w Nowym sączu? Właśnie jestem zgłoszona ale w takim układzie to się jeszcze zastanawiam czy jest sens jechać. :roll: Quote
maga18 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Ress od rana trzymam kciuki :kciuki: :) POWODZENIA!!! Quote
Agama Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Ress OGROMNE GRATULACJE:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::laola::laola::laola: Quote
resuruss Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Dziękuje Agamo :loveu: Kilka słow : wystawa udana - kolejny malec z miotu W pokazał sie w ringu .Występ mysle " na plus" .Oba malce WO z ładnym opisem ,choc dla mnie bez rewelacji .Priorytet oceny zęby i ogonek w gorze ..no i standardowo duuuuzo biegania :evil_lol: Rotek jak Rotek w swoim zywiole ,zakwalifikował się do scisłego finału BiS Puppy wiec krok do przodu . Malwinka na poczatku chciała obszczekac wszystkie psy na wystawie ,ale po jakiejs godzinie stwierdziła ,ze to ja wykonczy i dała sobie spokój :evil_lol: Na ringu zachowywała sie względnie - sędziemu bardzo podobała się jej głowa - cała mamusia :loveu: Najzabawniejsze było jak biegajac juz na finałach robiłam z Rotim rundke na ringu głownym i biegnac obok siedzących sędziów usłyszałam ...: - ale ten grzywacz zapier..ala ,ale nie zarejestrowałam kto wydał tak dosadny osąd :evil_lol: Poza tym pani spijerka ciągle mowiła : teraz nagi piesek lewek budząc usmiechy na twarzy wystawców i sędziów. Pobiegalismy sobie tez na Najlepszej Parze - ale nic nie wybiegalismy . Dzięki wielkie dla Nugatowej Quote
maga18 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Ress BRAWOOOOO!!!!!!!!!!!!! :laola: :klacz: :multi: Quote
resuruss Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Kilka fotek z wystawy : Waiting For The Sun Ducky Sen Next Germanika BOB Elvisa niestety nie mam,bo juz musiałam z Isią na ring sie szykowac :-( Wonderful Tonight Quote
resuruss Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Bonjour Madmoiselle Boni Sen i Baltica Hanako Miya Lawazza Quote
maga18 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 super fotki :) Rotek cud miód malina :loveu::loveu::loveu: Quote
resuruss Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Misie na Parach :lol: Misie na kartach ocen Quote
Alutka Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 RESURUSS - S E R D E C Z N E G R A T U L A C J E !!!!! Misie są prześliczne !Zyczymy dalszych sukcesów ! Bardzo, bardzo dziękujemy za aż tyle wspaniałych fotek. Quote
Dada Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Aniu, prześliczne zdjęcia!! Na kartach ocen, misie:loveu::loveu: Quote
resuruss Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Dziękuje i również jeszcze raz gratuluje :loveu: Quote
maga18 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 hahaha na kartach ocen bomba :angel: swietne fotki :) Quote
Alutka Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 "Poza tym pani spikerka ciągle mowiła : teraz nagi piesek lewek budząc usmiechy na twarzy wystawców i sędziów." Po tej zapowiedzi chciała się poprawić i mojego pluszaka zapowiedziała "a teraz nagi chiński grzywacz ":megagrin: :eek: . Quote
resuruss Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Hahahah,dokładnie :lol::lol::lol: Poza tym leonberger był longbergerem ,a jak weszła grupa V na ring to spikerka powiedziała : podziwiamy piekne charty ;) Mysle ,ze to dlatego ,ze ta pani długo hodowała charty i teraz jej sie ze wszystkim kojarzą :lol: Quote
Alutka Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 No właśnie ! i trudno Jej zarzucić, nieznajomości rasy- hodowczyni chartów. Myślę, że we znaki dało znać przemęczenie.Cały dzień w słońcu na tym upale, u osoby już nienajmłodszej to mogło być trudne.:cool1: Myśmy na trybunach mieli lepszą komentatorkę, która w ogóle nie znała sie na rasach, ale bardzo głośno komentowała np. o ten brązowy musi wygrać, bo ma fajny tors " albo o "wygrało to białe brzydactwo w pomponach,ci sędziowie w ogóle się na psach nie znają "." A panie to niech się odsuną, bo nie przyjechaliśmy podziwiać waszych zadków "itp. Wszystko to było mówione w gwarze cieszyńskiej, więc dodatkowo dodawało swoistego smaczku.:evil_lol: Quote
resuruss Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Słyszałam ta Pania będąc na ringu głownym bo tak sie darła :lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts