McDzik Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 08.06.2008r. CAC Lublin ARNI Gang Cziki - ocena Wybitnie obiecująca, Najlepsze Szczenie w RAsie :) i piękny opis od pana Ostrowskiego, który był dziś wybitnie szczegółowy we wszystkich rasach ! Quote
fattyciak Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Moje spóźnione gratulacje dla pięknisia :) Przed chwilą Gizmo przeciągając się wydał dźwięk godny dzikiego bawoła :crazyeye: Często przy przeciąganiu coś tam sobie mruczał, świergotał ale żeby takie coś? Dopiero co wstałam z podłogi, bo taki odgłos u tak "wielkiego" psa po prostu mnie śmiechem położył :D Quote
McDzik Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 Dziękujemy :loveu: nie bylo łatwo :loveu: oOhohoh pan Gizmo mnie zaskakuje coraz bardziej :D coż, dorasta chłopak i mutacje głosu ma :D .. Sztokholm, Szwecja - Wystawa Światowa - udział weźmie zgłoszonych 259 spanieli tybetańskich! :crazyeye: Quote
McDzik Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 Pan Arni w Lublinie, na poczatku troszkę zdezorientowany co się z nim robi, a chwilę później były juz buziaki z panem Ostrowskim :) Quote
Recommended Posts