Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 702
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='doddy']Pani z Bartoszyc dzwoniła 3 tyg temu o bokserkę.
Coś naciągana ta pani coraz bardziej...

[quote name='dzodzo']ta sama pani chciała dwa tygodnie temu ( baaaaaaardzo chciała)dobermana Simona a dziś chciała ode mnie CC:mad:

[FONT=Arial]oooo jaka miłośniczka psów :mad:
jak dobrze że mamy system szybkiego reagowania :evil_lol:

ja nadal ciągne temat z panią że TYLKO wizytka na kawke, bo wiem że lepiej Nefer nie może trafić

sashy nie ma od 1 lipca na dogo, a bardzo bym chciała podesłać ją na wizyte- niech zlustruje babeczke :diabloti:
[/FONT]

dziewczyny- a co powiecie jakby zebrać maile i wysłac do bartoszyckiej prokuratury zawiadomienie o domniemaniu przestępstwa..... nic jej nie zrobią wiemy, ale przetrzepią jej doopsko na przesłuchaniu i może sie babie odechce....

[FONT=Arial]Neferek wyspacerowany przez TZta sajnox..:loveu::loveu:
boshhhhh... on wchodzi za róg gdzie kojce i zapiera sie żeby tam nie wrócić . ON GO NIENAWIDZI!!! musimy siłą i ta litośc w jego oczach :placz::placz:
siq i qpke trzyma aż wyjdzie :placz: 24 godz, lub jak mnie nie ma 48 :placz::placz:
[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):

dziewczyny- a co powiecie jakby zebrać maile i wysłac do bartoszyckiej prokuratury zawiadomienie o domniemaniu przestępstwa..... nic jej nie zrobią wiemy, ale przetrzepią jej doopsko na przesłuchaniu i może sie babie odechce....

nie wiem czy to dobry pomysł..ona aż tak źle wygląda.?

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial](...)[/FONT]
[FONT=Arial]majga- dziękujemy że byłas i za to co zrobiłaś... jakikolwiek powód - powodzenia!!!![/FONT]

I tak nie wytrzymałam i zajrzałam ;) (powód wyłączania się z wątków, czyli robię swoje i znikam - poważne problemy zdrowotne).
Poczytałam Wasze wpisy i wymiękłam. Zakorbienie u kobiety na max. :shake:

Posted

[quote name='dogomanka_']nie wiem czy to dobry pomysł..ona aż tak źle wygląda.?

[FONT=Arial]ewidentnie jako miła w doope uprzejma pancia jest pionkiem- pośrednikiem w werbowaniu psów... po co?? możemy sie domyślać :mad:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']
[FONT=Arial]Neferek wyspacerowany przez TZta sajnox..:loveu::loveu:
boshhhhh... on wchodzi za róg gdzie kojce i zapiera sie żeby tam nie wrócić . ON GO NIENAWIDZI!!! musimy siłą i ta litośc w jego oczach :placz::placz:
siq i qpke trzyma aż wyjdzie :placz: 24 godz, lub jak mnie nie ma 48 :placz::placz:
[/FONT]

[FONT=Arial]buziak dla TZta Sajnox :calus:
ja miałam wczoraj to samo :-(...jak już go dowleklam do kojca to wyjść nie mogłam :-(....
[/FONT]

Posted

majqa napisał(a):

Poczytałam Wasze wpisy i wymiękłam. Zakorbienie u kobiety na max. :shake:

dokładnie...to chyba choroba:stupid: jak mozna chciec fafnascie psów na raz....

Nefferek zasługuje na super domek a nie na psychiczny! no chyba, ze ona nie moze się zdecydować.... myślę, że przeswietlić jej nie zaszkodzi - w razie co to będzie się rozsyłac info o niej, że to "czarny kwiatek"!

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pani jest rzeczywiście znana w Bartoszycach :evil_lol:
I nawet zgadza się, że pracuje w tv i że mąż jest na misji. ;)

Sasha ją odwiedzi w poniedziałek.

Co Wam pani mówiła, że jakiego miała pieska? Czy wspominała coś o kotach?

Posted

[quote name='doddy']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pani jest rzeczywiście znana w Bartoszycach :evil_lol:
I nawet zgadza się, że pracuje w tv i że mąż jest na misji. ;)

Sasha ją odwiedzi w poniedziałek.

Co Wam pani mówiła, że jakiego miała pieska? Czy wspominała coś o kotach?

[FONT=Arial]miała 4ro letnią amstaffke która odeszła po miesiącach walki o jej życie ... na raka macicy :roll: wcześniej dobermanke - też rak macicy, więc Nefer byłby wykastrowany żeby zaś tego nie przechodzić :cool1:

o kotach ani słowem ...

aaa niech sasha nie da po sobie poznać że coś nie gra bo kto wie do czego babsztyl jest zdolny :shake:

ja własnie wysłałam maila że ją kocham że daje szanse Neferkowi :eviltong::eviltong:
[/FONT]

Posted

Jaka Ty urocza.
Pani to miała psa... kieeedyś jamnika.

Miała 2 koty ale jeden został uśpiony bo zwariował jak mąż na misje wyjechał. Więc teraz ostał się jednen kotek.

I to tyle doświadczeń pani z dobermanami, amstaffami (Asi mówiła, że miała bokserke).

Aga powiedziała mi, że pani kota kocha. Ale chyba do końca w głowie nie wszystko ok. :lol:

Posted

[quote name='doddy']Jaka Ty urocza.
Pani to miała psa... kieeedyś jamnika.

Miała 2 koty ale jeden został uśpiony bo zwariował jak mąż na misje wyjechał. Więc teraz ostał się jednen kotek.

I to tyle doświadczeń pani z dobermanami, amstaffami (Asi mówiła, że miała bokserke).

Aga powiedziała mi, że pani kota kocha. Ale chyba do końca w głowie nie wszystko ok. :lol:

[FONT=Arial]:-(biedny kotek chyba zwariował z tego powodu ze z pańcią został :evil_lol::evil_lol:.....[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]aaahaaa... która z Fundacji Ast dała namiary na mnie w sprawie Neferka Pani z Chrzanowa???:razz::razz::loveu:

dzwoniła do mnie bardzo konkretna laska- była działaczka TOZu w Zakopanem
Jest zainteresowana Neferkiem i zaprasza na wizyte przedadopcyjną najlepiej w niedziele bo piecze ciasto :evil_lol::evil_lol:

wie na jakich zasadach wydawane są psy bo sama walczyła o zwierzęta i NIErozmnażanie....

ide szukać lasek z Fundacji .... jakiejś tam z Chrzanowa
[/FONT]

Posted

Z Chrzanowa jest ada-jeje chyba i z tego co się orientowałam kiedyś miała w planach lub założyła jakąś Fundacje.;p

EDIT: Teraz mi zaświatało,ze dominik_a jest z Fundacji Pro Animals z Chrzanowa.;D

Posted

[quote name='dogomanka_']Z Chrzanowa jest ada-jeje chyba i z tego co się orientowałam kiedyś miała w planach lub założyła jakąś Fundacje.;p

EDIT: Teraz mi zaświatało,ze dominik_a jest z Fundacji Pro Animals z Chrzanowa.;D

[FONT=Arial]oooooo o Pro Animals mi biegało :multi::multi:[/FONT]

Posted

[quote name='doddy']Alicjo, tak.

[FONT=Arial]mam nadzieję , ze to fajny domek i któryś z chłopaczków znajdzie domeczek , bo pewnie pani tylko 1 weźmie

moja mama dziś na dzień dobry w telefonie zadała najpierw pytanie czy Amstaf albo boxiu mają domki :-(.... gdyby nie ich 70 lat to na 100% boxiu doopkę tam grzeje ....ale i tak wszystkich wypytują o domeczek ...
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]nic już nie rozumiem

Pani z Chrzanowa interesuje sie i Boltonem i Neferkiem???

[/FONT]WIZYTA W BARTOSZYCACH NIEAKTUALNA!!!!!
TERAZ miałam telefon od pani Adriany z Bartoszyc :diabloti:

że pieknie jej obsmarowałam dupe na forum (witamy czytenika z ukrycia :hand:) , ona tylko chciała psa, a dopytywać i rezerwować może wiele :roll: jak zaczęła mnie straszyć sądem to sie rozłączyłam :diabloti:

no to dostałam smsa:

jest mi niezmiernie przykro że człowiek szuka psa dla siebie a zostaje oskarżony o handel psami. Nigdy w życiu nie handlowałam psami i nie zamierzam. Psa chciałam dla siebie. Niestety po tej przygodzie jest mi przykro. Dobrej nocy
czy ktoś tu wspomniał o handlu??? :hmmmm:
prosze czytać ze zrozumieniem pani Adriano :cool1:
ja mam bardziej drastyczne domysły:roll: :mad:

Posted

Pani z Chrzanowa dzwoniła nawet o kilka amstaffów ale się nie dziw, bo kazaliśmy się jej orientować i dopytywać o psiaki.
Ponieważ uznałam, że Bolton jest dobrym kandydatem dałam dziewczynom z Żywca namiary na Panią.

Posted

Witamy Panią Adriane czytającą z ukrycia.:)
Musi Nas Pani zrozumieć-w tych czasach nikomu nie można wierzyć i każdego trzeba sprawdzać.Po tym co się stało z Ozzym i z innymi psami trzeba się spodziewać wszystkiego.
Niech się Pani nie obawia,nie tylko Pani była tak sprawdzana.:)