Alicja Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='doddy']W Bartoszycach nie ma tv. [FONT=Arial]jest taka Regionalna Kablówka .....jak mawia mój TZ wiadomości z chlewni ;) http://www.bartsat.pl/ [/FONT] Quote
clockwork Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='doddy']Pani z Bartoszyc dzwoniła 3 tyg temu o bokserkę. Coś naciągana ta pani coraz bardziej... [quote name='dzodzo']ta sama pani chciała dwa tygodnie temu ( baaaaaaardzo chciała)dobermana Simona a dziś chciała ode mnie CC:mad: [FONT=Arial]oooo jaka miłośniczka psów :mad: jak dobrze że mamy system szybkiego reagowania :evil_lol: ja nadal ciągne temat z panią że TYLKO wizytka na kawke, bo wiem że lepiej Nefer nie może trafić sashy nie ma od 1 lipca na dogo, a bardzo bym chciała podesłać ją na wizyte- niech zlustruje babeczke :diabloti:[/FONT] dziewczyny- a co powiecie jakby zebrać maile i wysłac do bartoszyckiej prokuratury zawiadomienie o domniemaniu przestępstwa..... nic jej nie zrobią wiemy, ale przetrzepią jej doopsko na przesłuchaniu i może sie babie odechce.... [FONT=Arial]Neferek wyspacerowany przez TZta sajnox..:loveu::loveu: boshhhhh... on wchodzi za róg gdzie kojce i zapiera sie żeby tam nie wrócić . ON GO NIENAWIDZI!!! musimy siłą i ta litośc w jego oczach :placz::placz: siq i qpke trzyma aż wyjdzie :placz: 24 godz, lub jak mnie nie ma 48 :placz::placz:[/FONT] Quote
polciuaa Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 clockwork napisał(a): dziewczyny- a co powiecie jakby zebrać maile i wysłac do bartoszyckiej prokuratury zawiadomienie o domniemaniu przestępstwa..... nic jej nie zrobią wiemy, ale przetrzepią jej doopsko na przesłuchaniu i może sie babie odechce.... nie wiem czy to dobry pomysł..ona aż tak źle wygląda.? Quote
majqa Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial](...)[/FONT] [FONT=Arial]majga- dziękujemy że byłas i za to co zrobiłaś... jakikolwiek powód - powodzenia!!!![/FONT] I tak nie wytrzymałam i zajrzałam ;) (powód wyłączania się z wątków, czyli robię swoje i znikam - poważne problemy zdrowotne). Poczytałam Wasze wpisy i wymiękłam. Zakorbienie u kobiety na max. :shake: Quote
clockwork Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='dogomanka_']nie wiem czy to dobry pomysł..ona aż tak źle wygląda.? [FONT=Arial]ewidentnie jako miła w doope uprzejma pancia jest pionkiem- pośrednikiem w werbowaniu psów... po co?? możemy sie domyślać :mad:[/FONT] Quote
Alicja Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]Neferek wyspacerowany przez TZta sajnox..:loveu::loveu: boshhhhh... on wchodzi za róg gdzie kojce i zapiera sie żeby tam nie wrócić . ON GO NIENAWIDZI!!! musimy siłą i ta litośc w jego oczach :placz::placz: siq i qpke trzyma aż wyjdzie :placz: 24 godz, lub jak mnie nie ma 48 :placz::placz:[/FONT] [FONT=Arial]buziak dla TZta Sajnox :calus: ja miałam wczoraj to samo :-(...jak już go dowleklam do kojca to wyjść nie mogłam :-(....[/FONT] Quote
andzia69 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 majqa napisał(a): Poczytałam Wasze wpisy i wymiękłam. Zakorbienie u kobiety na max. :shake: dokładnie...to chyba choroba:stupid: jak mozna chciec fafnascie psów na raz.... Nefferek zasługuje na super domek a nie na psychiczny! no chyba, ze ona nie moze się zdecydować.... myślę, że przeswietlić jej nie zaszkodzi - w razie co to będzie się rozsyłac info o niej, że to "czarny kwiatek"! Quote
doddy Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pani jest rzeczywiście znana w Bartoszycach :evil_lol: I nawet zgadza się, że pracuje w tv i że mąż jest na misji. ;) Sasha ją odwiedzi w poniedziałek. Co Wam pani mówiła, że jakiego miała pieska? Czy wspominała coś o kotach? Quote
clockwork Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='doddy']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pani jest rzeczywiście znana w Bartoszycach :evil_lol: I nawet zgadza się, że pracuje w tv i że mąż jest na misji. ;) Sasha ją odwiedzi w poniedziałek. Co Wam pani mówiła, że jakiego miała pieska? Czy wspominała coś o kotach? [FONT=Arial]miała 4ro letnią amstaffke która odeszła po miesiącach walki o jej życie ... na raka macicy :roll: wcześniej dobermanke - też rak macicy, więc Nefer byłby wykastrowany żeby zaś tego nie przechodzić :cool1: o kotach ani słowem ... aaa niech sasha nie da po sobie poznać że coś nie gra bo kto wie do czego babsztyl jest zdolny :shake: ja własnie wysłałam maila że ją kocham że daje szanse Neferkowi :eviltong::eviltong: [/FONT] Quote
doddy Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Jaka Ty urocza. Pani to miała psa... kieeedyś jamnika. Miała 2 koty ale jeden został uśpiony bo zwariował jak mąż na misje wyjechał. Więc teraz ostał się jednen kotek. I to tyle doświadczeń pani z dobermanami, amstaffami (Asi mówiła, że miała bokserke). Aga powiedziała mi, że pani kota kocha. Ale chyba do końca w głowie nie wszystko ok. :lol: Quote
Alicja Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='doddy']Jaka Ty urocza. Pani to miała psa... kieeedyś jamnika. Miała 2 koty ale jeden został uśpiony bo zwariował jak mąż na misje wyjechał. Więc teraz ostał się jednen kotek. I to tyle doświadczeń pani z dobermanami, amstaffami (Asi mówiła, że miała bokserke). Aga powiedziała mi, że pani kota kocha. Ale chyba do końca w głowie nie wszystko ok. :lol: [FONT=Arial]:-(biedny kotek chyba zwariował z tego powodu ze z pańcią został :evil_lol::evil_lol:.....[/FONT] Quote
clockwork Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [FONT=Arial]aaahaaa... która z Fundacji Ast dała namiary na mnie w sprawie Neferka Pani z Chrzanowa???:razz::razz::loveu: dzwoniła do mnie bardzo konkretna laska- była działaczka TOZu w Zakopanem Jest zainteresowana Neferkiem i zaprasza na wizyte przedadopcyjną najlepiej w niedziele bo piecze ciasto :evil_lol::evil_lol: wie na jakich zasadach wydawane są psy bo sama walczyła o zwierzęta i NIErozmnażanie.... ide szukać lasek z Fundacji .... jakiejś tam z Chrzanowa [/FONT] Quote
polciuaa Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Z Chrzanowa jest ada-jeje chyba i z tego co się orientowałam kiedyś miała w planach lub założyła jakąś Fundacje.;p EDIT: Teraz mi zaświatało,ze dominik_a jest z Fundacji Pro Animals z Chrzanowa.;D Quote
clockwork Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='dogomanka_']Z Chrzanowa jest ada-jeje chyba i z tego co się orientowałam kiedyś miała w planach lub założyła jakąś Fundacje.;p EDIT: Teraz mi zaświatało,ze dominik_a jest z Fundacji Pro Animals z Chrzanowa.;D [FONT=Arial]oooooo o Pro Animals mi biegało :multi::multi:[/FONT] Quote
doddy Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Pani z Chrzanowa będzie już sprawdzana przez Ade - jeje. Quote
clockwork Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='doddy']Pani z Chrzanowa będzie już sprawdzana przez Ade - jeje. [FONT=Arial]aaaa a ma jej adresik czy podać Adzie?? [/FONT] Quote
Alicja Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='doddy']Pani z Chrzanowa będzie już sprawdzana przez Ade - jeje. [FONT=Arial]czy to ta sama pani co u Boltonka ??[/FONT] Quote
marzenKa Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 znow zaswiecilo slonko nad Neferkiem:lol: Oby szybko znalazl domek bo dlugo tak nie pociagnie biedaczek:-( Quote
Alicja Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='doddy']Alicjo, tak. [FONT=Arial]mam nadzieję , ze to fajny domek i któryś z chłopaczków znajdzie domeczek , bo pewnie pani tylko 1 weźmie moja mama dziś na dzień dobry w telefonie zadała najpierw pytanie czy Amstaf albo boxiu mają domki :-(.... gdyby nie ich 70 lat to na 100% boxiu doopkę tam grzeje ....ale i tak wszystkich wypytują o domeczek ... [/FONT] Quote
clockwork Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [FONT=Arial]nic już nie rozumiem Pani z Chrzanowa interesuje sie i Boltonem i Neferkiem??? [/FONT]WIZYTA W BARTOSZYCACH NIEAKTUALNA!!!!! TERAZ miałam telefon od pani Adriany z Bartoszyc :diabloti: że pieknie jej obsmarowałam dupe na forum (witamy czytenika z ukrycia :hand:) , ona tylko chciała psa, a dopytywać i rezerwować może wiele :roll: jak zaczęła mnie straszyć sądem to sie rozłączyłam :diabloti: no to dostałam smsa: jest mi niezmiernie przykro że człowiek szuka psa dla siebie a zostaje oskarżony o handel psami. Nigdy w życiu nie handlowałam psami i nie zamierzam. Psa chciałam dla siebie. Niestety po tej przygodzie jest mi przykro. Dobrej nocy czy ktoś tu wspomniał o handlu??? :hmmmm: prosze czytać ze zrozumieniem pani Adriano :cool1: ja mam bardziej drastyczne domysły:roll: :mad: Quote
doddy Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Pani z Chrzanowa dzwoniła nawet o kilka amstaffów ale się nie dziw, bo kazaliśmy się jej orientować i dopytywać o psiaki. Ponieważ uznałam, że Bolton jest dobrym kandydatem dałam dziewczynom z Żywca namiary na Panią. Quote
polciuaa Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Witamy Panią Adriane czytającą z ukrycia.:) Musi Nas Pani zrozumieć-w tych czasach nikomu nie można wierzyć i każdego trzeba sprawdzać.Po tym co się stało z Ozzym i z innymi psami trzeba się spodziewać wszystkiego. Niech się Pani nie obawia,nie tylko Pani była tak sprawdzana.:) Quote
Recommended Posts