Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 702
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, zmuszona jestem wyłączyć się z wątku. Wybaczcie. :-( Zrobiłam, ile zdołałam. Jeśli Nefer znajdzie dom, dajcie znać, pousuwam choć część ogłoszeń.

Posted

[FONT=Arial]dziś mi pani zadzwoniła że nie ma transportu... sprzedała auto....:roll:
musiała...

i prosiła żeby nie szastać jej danymi osobowymi bo Bartoszyce to mała mieścina, a ona jest osoba publiczną tam i (dosłownie) nie chce plotek i afery :roll::roll:

doddy a nie macie maila od babki?? w mailu ma imie i nazwisko- zaczyna mi coś śmierdzieć albo ja jestem przewrażliwiona :oops::oops:

komu podesłać adres i telefon pani???

mus zlustrować ją na maxa..........

majga- dziękujemy że byłas i za to co zrobiłaś... jakikolwiek powód - powodzenia!!!!
[/FONT]

Posted

[quote name='majqa']Dziewczyny, zmuszona jestem wyłączyć się z wątku. Wybaczcie. :-( Zrobiłam, ile zdołałam. Jeśli Nefer znajdzie dom, dajcie znać, pousuwam choć część ogłoszeń.

[FONT=Arial]:calus:

tak bardzo bym chciala móc dać znać jak najszybciej ...

Ja jestem w nim zakoffana :oops:...ale mam Ozzulka ...i nawet nie mogłabym pomarzyć o Nefciu w swoim domku :shake:....On i Boxiu zawojowali Moje serducho ...z racji tego że boxio dziś szalał po ogrodzie całą noc i w dzień siedział na kanapce poświęciłam dziś spacerek najpierw spanielkowi ....bo nam chciał wywalić kraty ...a potem wzięłam Neferka ...on jest taki biedny :placz:jak wyjdzie z kojca to robi hektolitry siq i tony qp.....w kojcu ma czysto ...on się tam nie daje rady załatwić
[/FONT]

[FONT=Arial]Są fotaski tylko nie wiem czy dziś wrzucę ....[/FONT]

Posted

Pani z Bartoszyc napisała do mnie dziś o Tośkę. :evil_lol:
Wczoraj pisała o Focusa.
Nadal prosi o dowiezienie.

Wytłumaczyłam jej czemu nie dowozimy psów, że to oni muszą przyjechać zobaczyć psa, choć przejść się z nim na spacer, zobaczyć jak reaguje na pieski, kotki, ludzi, na nich, porozmawiać kiedy pies robi to i to.
Zarazem powiedziałam, że zarówno Focus jak i Tosia świetnie z nimi pojadą pociągiem.

Pani dwa razy napisała mi w mailu, że ona nie ma środków lokomocji...

Pani ma 31 lat, ma męża i 10 - letnie dziecko.

Mi najbardziej nie pasuje to że mało interesuje się jak ten dorosły pies się zachowuje... najważniejsze by dowieźć...
Ma dziecko a ani razu o zachowanie psa do dziecka nie spytała...
Myślę, że wynika to pewnie z niewiedzy a nie ze złych intencji ale jak dla mnie mało do tej pani dociera z tego co piszę... a równa się to z tym, że ja się obawiam o moje psy by tak jechały w ciemno...

Posted

[quote name='doddy']Pani z Bartoszyc napisała do mnie dziś o Tośkę. :evil_lol:
Wczoraj pisała o Focusa.
Nadal prosi o dowiezienie.

Wytłumaczyłam jej czemu nie dowozimy psów, że to oni muszą przyjechać zobaczyć psa, choć przejść się z nim na spacer, zobaczyć jak reaguje na pieski, kotki, ludzi, na nich, porozmawiać kiedy pies robi to i to.
Zarazem powiedziałam, że zarówno Focus jak i Tosia świetnie z nimi pojadą pociągiem.

Pani dwa razy napisała mi w mailu, że ona nie ma środków lokomocji...

Pani ma 31 lat, ma męża i 10 - letnie dziecko.

Mi najbardziej nie pasuje to że mało interesuje się jak ten dorosły pies się zachowuje... najważniejsze by dowieźć...
Ma dziecko a ani razu o zachowanie psa do dziecka nie spytała...
Myślę, że wynika to pewnie z niewiedzy a nie ze złych intencji ale jak dla mnie mało do tej pani dociera z tego co piszę... a równa się to z tym, że ja się obawiam o moje psy by tak jechały w ciemno...

[FONT=Arial]a mail może adrcisz@......[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]poprosiłam Panią o zdjęcia poprzedniej suczki [/FONT]

niestety za duzo przezyc i smutku maz usunal wszystko z komputera bo siedzialam godzinami i wpatrywalam sie w zdjecia! a to spowodowalao u mnie troszke załąmanie;( zalezy mi bardzo na tym pasiaku)

[FONT=Arial]i spytałam jeszcze raz o rodzine [/FONT]

syn ma 10 lat a maz jest na misji niedlugo wraca ma pani jakies zdjecie Neferka? ustawilabym sobie go na pulpit;)

[FONT=Arial]:roll::roll: cholewcia.........[/FONT]

Posted

Tak się zakochała biedulka, że aż w tej miłości "przypadkiem" wysyłała ok. 10 maili do naszej fundacji pytając o 2 psy. Zarazem chyba nie do końca pamiętając, że jeszcze wczoraj pisała do mnie o Focusa.

Posted

[quote name='doddy']Tak, ten sam.
[FONT=Arial]
no to sprawa wyjaśniona... mówiłam że zbyt piękne by mogło być prawdziwe :angryy::angryy::angryy:

na czarne kwiatki ją!!! :angryy::angryy:
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial] ....tak strasznie się bala aby nie ujawniać danych , aby nie wypytywać sąsiadów .....akurat się dobrze składa że wujek TZta ma w Bartoszycach siostrę coś czuję że cioteczka Agnieszka dostanie misję podpytania o panią :razz:co ona za jedna skoro tam wszyscy się znają [/FONT]

Posted

Jeżeli pani jest znana w Bartoszycach to wystarczy byscie miały jej nazwisko a wszystko mogę Wam sprawdzić.
Ja akurat mam bardzo dobrych znajomych w dużej ilości w tym miasteczku.
Niestety nam się pani ani razu nie przestawiła, pomimo iż podpisywałam się jej w każdym mailu z imienia i nazwiska.
Normalnego człowieka skłoniło by to do podpisania maila.

Posted

[FONT=Arial]na już na teraz Pani jest na Czarnych Kwiatkach ...
ale można pro forma sprawdzić , poszperać co to za osoba ...ulica taka jest w Bartoszycach sprawdziłam , wprawdzie pani podała 1 człon a jest to nazwa 2czlonowa ale czasem z przyzwyczajenia można się machnąć ...za to podejrzałam miejsce pracy na zadnym exponowanym stanowisku jej nie zauważyłam :shake:
[/FONT]