MARCHEWA Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Dostałam takiego maila z ale.gratki w sprawie Nefera: Witam Jestem zainteresowany tym pieskiem ale prosze mi cos wiencej o nim napisac tzn jak sie zachowuje do dzieci jak rauguje na ocych czy zna jakies komedy czy nadaje sie do mieszkania itd i jak bym bral pieska to bym chcial zeby byl nie wysterelizowany ja bede go pilnowal bardzo dobrze i niepozwole na to a spotkanie juz mialem przed adobcyjne i dobre mam warunki dla pieska i jestem naprawde opiekunczy Poprosiłam o więcej danych,ale na razie cisza. Quote
polciuaa Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Tsiaa..każdy mówi,że będzie pilnował.:angryy: i każdy mówi,że miał wizyte przeadoPcyjną.:angryy: Quote
MARCHEWA Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Właśnie bardzo mnie ciekawiło,kto był u niego na tej wizycie:roll:zapytałam go o to i wiele innych rzeczy. Quote
polciuaa Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 No dokładnie..ciekawe kto coś takiego zrobił....:roll: W ogóle co to za podejscie.?! Niby na początku mówi składnie i ładnie pytając o te dzieci itp. a tu nagle takie coś.:angryy: Quote
Alicja Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 [quote name='MARCHEWA']Dostałam takiego maila z ale.gratki w sprawie Nefera: Witam Jestem zainteresowany tym pieskiem ale prosze mi cos wiencej o nim napisac tzn jak sie zachowuje do dzieci jak rauguje na ocych czy zna jakies komedy czy nadaje sie do mieszkania itd i jak bym bral pieska to bym chcial zeby byl nie wysterelizowany ja bede go pilnowal bardzo dobrze i niepozwole na to a spotkanie juz mialem przed adobcyjne i dobre mam warunki dla pieska i jestem naprawde opiekunczy Poprosiłam o więcej danych,ale na razie cisza. [FONT=Arial] no to nie ma najmniejszych szans na Neferka :shake:[/FONT] Quote
majqa Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 dogomanka_ napisał(a):Tsiaa..każdy mówi,że będzie pilnował.:angryy: i każdy mówi,że miał wizyte przeadoPcyjną.:angryy: Hi, hi...uśmiechnijcie się na chwilę. ;) Może sam się wizytował...:evil_lol: Dorzucam fotki do vegie, bo to działa jak dogo, może gdzieś jeszcze się uda. Quote
clockwork Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='MARCHEWA']Dostałam takiego maila z ale.gratki w sprawie Nefera: Witam Jestem zainteresowany tym pieskiem ale prosze mi cos wiencej o nim napisac tzn jak sie zachowuje do dzieci jak rauguje na ocych czy zna jakies komedy czy nadaje sie do mieszkania itd i jak bym bral pieska to bym chcial zeby byl nie wysterelizowany ja bede go pilnowal bardzo dobrze i niepozwole na to a spotkanie juz mialem przed adobcyjne i dobre mam warunki dla pieska i jestem naprawde opiekunczy Poprosiłam o więcej danych,ale na razie cisza. [FONT=Arial]:roll: do mnie to nie przemawia.... za to przemawia do mnie telefon który miałam od pani z ok. Olsztyna. pani kocha rase, miała amstaffke ale odeszła po mizernym leczeniu na raka macicy... miała 4 lata. wydała mnóstwo pieniędzy ale nie udało się jej uratować.... nie była świadoma sterylek- Nefera wykastrowałby na pewno choćby z tego względu żeby poraz kolejny nie walczyć z rakiem. Pani pracuje 4 godz. dziennie- reszte poświęciłaby 3 letniemu dziecku i Neferowi. Zgodziła sie na wizyte przedadopcyjną choć uważa że to godzi w jej dobro osobiste, ale z obawy żeby ktoś nie zrobił Neferowi krzywdy- przystała na to .... JEST DOM DO SPRAWDZENIA W :hmmmm: Bartoszycach na Mazurach... mam maila do Pani więc dopytam czy nie pomyliłam miasta [/FONT] Quote
majqa Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Jak się upewnisz to piorunem, na obecną potrzebę zmieniajcie tytuł wątku na prośbę o sprawdzenie domku z podaniem lokalizacji. O jejku, oby... Quote
MARCHEWA Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Kurcze,nie znam nikogo z Bartoszyc:roll:może dziewczyny z Olsztyna mogłyby sprawdzic domek? Quote
clockwork Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [FONT=Arial]zara wysmaruje Pani maila bo poprosiła o podesłanie umowy adopcyjnej żeby sie zaznajomić .... ale odpisze pewnie jutro bo teraz w pracy, a ja jutro w schronie, potem na zebraniu stowarzyszenia prozwierzęcego.... bez dostępu do kompa :oops:[/FONT] Quote
MARCHEWA Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Znalazłam na mapie dogo osobę,która mieszka kilka kilometrów od Bartoszyc; [FONT=Arial]k/GOROWA ILAWIECKIEGO akucha - Joanna[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]kom. 0 698 489 304[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]mail:akuchar[malpa]neostrada.pl[/FONT] Quote
Alicja Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 [FONT=Arial]Napisałam na GG do Matusza on jest z Ostródy ....mam nadzieje , ze wskaże nam kogoś z okolic [/FONT] Quote
marzenKa Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Oo jakies szanse na domek sie pojawily:multi: ale jeszcze sie za bardzo nie ciesze aby nie zapeszyc.. Wiec hopaj do gory Neferku:multi: Quote
Alicja Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 [FONT=Arial]Najbliżej jednak jest akucha [/FONT] Quote
andzia69 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 MARCHEWA napisał(a):Kurcze,nie znam nikogo z Bartoszyc:roll:może dziewczyny z Olsztyna mogłyby sprawdzic domek? Patch75 jest chyba z Olsztyna...zerknę na niebieskim czy tam jest ktoś z Olsztyna;) Quote
clockwork Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 warunki umowy sa dla mnie oczywiscie jasne i bardzo rzeczowe, i oczywiscie zgadzam sie!. Ja juz kocham tego psa- zreszta prosze mi wierzyc kocham wszystkie psy. [FONT=Arial] na razie dostałam tyle po wysłaniu umowy adopcyjnej tera czekam na adresik i do dzieła :multi::multi:[/FONT] Quote
majqa Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Yesooo, to by było zbyt piękne ale NIECH TAKIE BEDZIE!!! Quote
Alicja Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 [FONT=Arial]trzymam :kciuki: za domeczek dla Naszego Słodziaczka :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
doddy Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Z Bartoszyc jest Sasha. Nie wiem czy ta sama pani ale dziś dostałam maila od pani z Bartoszyc o Focusa. Ale problemem był dla niej transport, że Focus w Opolu. Quote
majqa Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Bardzo jestem ciekawa, czy ta historia będzie miała tak szybkie, pozytywne zakończenie. Quote
Alicja Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 [FONT=Arial]Tak bardzo bym chciała ....[/FONT] Quote
clockwork Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='doddy']Z Bartoszyc jest Sasha. Nie wiem czy ta sama pani ale dziś dostałam maila od pani z Bartoszyc o Focusa. Ale problemem był dla niej transport, że Focus w Opolu. [FONT=Arial]ja pytałam o transport Pani to powiedziała że wsiądzie w auto i przyjedzie bo przecież to ona chce tego pieska i dopytywała czy nie za długa trasa czy psiakowi nic nie będzie czy da rade .... ta Pani nazywa sie Adriana- może skojarzycie czy to ta sama??? na razie nie dostałam maila z adresem.... mam nadzieje że się nie rozmyśliła :roll: [/FONT] [quote name='majqa']Bardzo jestem ciekawa, czy ta historia będzie miała tak szybkie, pozytywne zakończenie. [FONT=Arial]ja też bo powiem szczerze że to dla mnie zbyt piękne ... jakoś tak :oops::oops:[/FONT] Quote
majqa Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Clockwork, nie chce mi się grzebać w necie ale i piękne historie się zdarzają. Moja niunia, bardzo podobna do Nefera (zresztą nie jedyna :evil_lol:) miała wątku może dwie strony, czysty przypadek sprawił, że na nią trafiłam. Miała zostać oddana do schronu. Tego samego dnia, o ile pamięć nie szwankuje (dnia, gdy trafiłam na wątek) i to ok.23.00 dzwoniłam w jej sprawie blokując niejako wyrok (był to pt.może sb.), a w nd. już była u mnie. Taki mały off dla rozładowania Twojego stresu!!! :loveu: Quote
ice_t Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 trzymam :thumbs::thumbs: za pozytywne wiadomości :) Quote
Alicja Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 [FONT=Arial]Najwcześniej wieczorkiem dowiemy się czy pani się odezwała ... doddy daj znaka czy to ta sama pani :razz: [/FONT] Quote
Recommended Posts