Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostałam takiego maila z ale.gratki w sprawie Nefera:

Witam
Jestem zainteresowany tym pieskiem ale prosze mi cos wiencej o nim napisac tzn jak sie zachowuje do dzieci jak rauguje na ocych czy zna jakies komedy czy nadaje sie do mieszkania itd i jak bym bral pieska to bym chcial zeby byl nie wysterelizowany ja bede go pilnowal bardzo dobrze i niepozwole na to a spotkanie juz mialem przed adobcyjne i dobre mam warunki dla pieska i jestem naprawde opiekunczy

Poprosiłam o więcej danych,ale na razie cisza.

• Replies 702
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No dokładnie..ciekawe kto coś takiego zrobił....:roll: W ogóle co to za podejscie.?!
Niby na początku mówi składnie i ładnie pytając o te dzieci itp. a tu nagle takie coś.:angryy:

Posted

[quote name='MARCHEWA']Dostałam takiego maila z ale.gratki w sprawie Nefera:

Witam
Jestem zainteresowany tym pieskiem ale prosze mi cos wiencej o nim napisac tzn jak sie zachowuje do dzieci jak rauguje na ocych czy zna jakies komedy czy nadaje sie do mieszkania itd i jak bym bral pieska to bym chcial zeby byl nie wysterelizowany ja bede go pilnowal bardzo dobrze i niepozwole na to a spotkanie juz mialem przed adobcyjne i dobre mam warunki dla pieska i jestem naprawde opiekunczy

[FONT=Arial]
no to nie ma najmniejszych szans na Neferka :shake:
[/FONT]

Posted

dogomanka_ napisał(a):
Tsiaa..każdy mówi,że będzie pilnował.:angryy: i każdy mówi,że miał wizyte przeadoPcyjną.:angryy:

Hi, hi...uśmiechnijcie się na chwilę. ;) Może sam się wizytował...:evil_lol: Dorzucam fotki do vegie, bo to działa jak dogo, może gdzieś jeszcze się uda.

Posted

[quote name='MARCHEWA']Dostałam takiego maila z ale.gratki w sprawie Nefera:

Witam

[FONT=Arial]:roll: do mnie to nie przemawia....

za to przemawia do mnie telefon który miałam od pani z ok. Olsztyna.

pani kocha rase, miała amstaffke ale odeszła po mizernym leczeniu na raka macicy... miała 4 lata. wydała mnóstwo pieniędzy ale nie udało się jej uratować.... nie była świadoma sterylek- Nefera wykastrowałby na pewno choćby z tego względu żeby poraz kolejny nie walczyć z rakiem.
Pani pracuje 4 godz. dziennie- reszte poświęciłaby 3 letniemu dziecku i Neferowi.

Zgodziła sie na wizyte przedadopcyjną choć uważa że to godzi w jej dobro osobiste, ale z obawy żeby ktoś nie zrobił Neferowi krzywdy- przystała na to ....

JEST DOM DO SPRAWDZENIA W :hmmmm: Bartoszycach na Mazurach...

mam maila do Pani więc dopytam czy nie pomyliłam miasta
[/FONT]

Posted

Jak się upewnisz to piorunem, na obecną potrzebę zmieniajcie tytuł wątku na prośbę o sprawdzenie domku z podaniem lokalizacji. O jejku, oby...

Posted

[FONT=Arial]zara wysmaruje Pani maila bo poprosiła o podesłanie umowy adopcyjnej żeby sie zaznajomić ....
ale odpisze pewnie jutro bo teraz w pracy, a ja jutro w schronie, potem na zebraniu stowarzyszenia prozwierzęcego.... bez dostępu do kompa :oops:
[/FONT]

Posted

Znalazłam na mapie dogo osobę,która mieszka kilka kilometrów od Bartoszyc;

[FONT=Arial]k/GOROWA ILAWIECKIEGO
akucha - Joanna[/FONT]

[FONT=Arial, sans-serif]kom. 0 698 489 304[/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]mail:akuchar[malpa]neostrada.pl[/FONT]

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Kurcze,nie znam nikogo z Bartoszyc:roll:może dziewczyny z Olsztyna mogłyby sprawdzic domek?

Patch75 jest chyba z Olsztyna...zerknę na niebieskim czy tam jest ktoś z Olsztyna;)

Posted

warunki umowy sa dla mnie oczywiscie jasne i bardzo rzeczowe, i oczywiscie zgadzam sie!. Ja juz kocham tego psa- zreszta prosze mi wierzyc kocham wszystkie psy.

[FONT=Arial]
na razie dostałam tyle po wysłaniu umowy adopcyjnej

tera czekam na adresik i do dzieła :multi::multi:
[/FONT]

Posted

Z Bartoszyc jest Sasha.
Nie wiem czy ta sama pani ale dziś dostałam maila od pani z Bartoszyc o Focusa. Ale problemem był dla niej transport, że Focus w Opolu.

Posted

[quote name='doddy']Z Bartoszyc jest Sasha.
Nie wiem czy ta sama pani ale dziś dostałam maila od pani z Bartoszyc o Focusa. Ale problemem był dla niej transport, że Focus w Opolu.

[FONT=Arial]ja pytałam o transport Pani to powiedziała że wsiądzie w auto i przyjedzie bo przecież to ona chce tego pieska i dopytywała czy nie za długa trasa czy psiakowi nic nie będzie czy da rade ....

ta Pani nazywa sie Adriana- może skojarzycie czy to ta sama???

na razie nie dostałam maila z adresem.... mam nadzieje że się nie rozmyśliła :roll:
[/FONT]
[quote name='majqa']Bardzo jestem ciekawa, czy ta historia będzie miała tak szybkie, pozytywne zakończenie.
[FONT=Arial]ja też bo powiem szczerze że to dla mnie zbyt piękne ... jakoś tak :oops::oops:[/FONT]

Posted

Clockwork, nie chce mi się grzebać w necie ale i piękne historie się zdarzają. Moja niunia, bardzo podobna do Nefera (zresztą nie jedyna :evil_lol:) miała wątku może dwie strony, czysty przypadek sprawił, że na nią trafiłam. Miała zostać oddana do schronu. Tego samego dnia, o ile pamięć nie szwankuje (dnia, gdy trafiłam na wątek) i to ok.23.00 dzwoniłam w jej sprawie blokując niejako wyrok (był to pt.może sb.), a w nd. już była
u mnie. Taki mały off dla rozładowania Twojego stresu!!! :loveu: