Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 702
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='majqa']

Przerażenie w oczach amstaffa to druzgocący widok.Nefer.

........................................

[FONT=Arial]poryczałam sie :placz::placz: i tera sama bym go adoptowała ... dala szanse i miłość :-(:-(

dziękuje majga .. dziękuję w imieniu Neferka :Rose::Rose::Rose:
[/FONT]

Posted

dogomanka_ napisał(a):
Zdjęcie zmniejsze dzisiaj,ale jakoś koło 11-12. Moze ciut poźniej lub wczesniej bo musze isc do lekarza,a nie wiem na którą mnei przyjmie.

a do jakiego rozmiaru zmniejszyć??

Posted

clockwork napisał(a):
a do jakiego rozmiaru zmniejszyć??

Większość stron wpuszcza tylko fotki mniejsze niż 40kb. Padam na pysk, zrobiłam ile zdołałam ale już się kiwam w malignie.

Posted

[FONT=Arial]powinny być dobrze "odchudzone"

zapomniałam że portale ogłoszeniowe mają limit bajtów- bede teraz na bierząco- od razu zmniejszać ;)

[/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]

Posted

Na ten moment Nefer ma 30 ogłoszeń z mojej strony. Pomnażajcie je na innych stronach, w tym nadzieja.
Dogomanko, wybierz któreś z dołożonych fotek - wszystkie są boskie ale uceluj tak w 5-6, w Twoim odczuciu, najbardziej max i wklej powtórnie na wątek.

Posted

Hopaj na pierwsza sliczny Neferku:multi:

Ja niestety moge tylko podrzucac cudna krowke, nigdy nie zamieszczalam ogloszen i nie wiem jak to robic ani gdzie:-(
Z finansami tez kiepsko poniewaz jestem uzalezniona od rodzicow:-(

bede sledzic twoj watek piesku, obys szybko znalazla kochajacego wlasciciela:cool3:

Nowe fotki Neferka sa boskiee:0

Posted

Majqo-ma być 5-6 ze wszystkich fotek,czy 5-6 z tych nowych.?:oops:
Przepraszam dziewczyny,ale całkowicie nie mam głowy dzisiaj.Wszystko mnie boli itp.
Do tego jestem chora,a jutro miałam jechać do Katowic do schronu z Basiąpron porobić fotki psiakom itp.:(

Zrobie te fotki,ale za jakiś czas,bo moja głowa mi na nic nie pozwala w tym momencie.:roll: Chyba,ze teraz Ci są potrzebne Majqo to się zbiore może jakoś.

Posted

Ogłaszam dziś Tosię na wszystkich portalach i aż miło patrzeć, że na kazdym jest Nefer na pierwszych stronach.
Majga, dobra robota. Oby więcej takich konkretnych pomocników bo takich ludzi nam wszystkim potrzeba.

Posted

dogomanka_ napisał(a):
Majqo-ma być 5-6 ze wszystkich fotek,czy 5-6 z tych nowych.?:oops: (...).

Dogomanko :loveu:, myśl przede wszystkim o sobie, odpocznij troszkuuu...
Nic na gwałt. W wolnej chwili te 5-6 z nowych.

Posted

[quote name='majqa']Dogomanko :loveu:, myśl przede wszystkim o sobie, odpocznij troszkuuu...
Nic na gwałt. W wolnej chwili te 5-6 z nowych.

[FONT=Arial]Majga , Clockwork odchudziła fotki ...moze tyle wystarczy ...do ilu trzeba zrucić im wagę bo muszę boxiowi uszczuplić ;)[/FONT]