Alicja Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Co u Was słychać ? Jak Neferek i Dżeridka ?? Quote
Mirella Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Witam sorki ze tak rzadko sie odzywamy ale malo czasu na siedzenie przed kompem u nas jakos leci Nefer ma sie znakomicie choc troszke mu sie ost przytylo wazy juz 39 kg i teraz sie odchudza bo jak sie zaczelo robic cieplo to ma problemy z wytrzymaloscia i kondycja,do ludzi ciagle nie ufny choc juz ok roku nie mial zadnego wyskoku ale ciagle trzeba na niego uważać na cale szczescie kaganca nie traktuje jako kary wiec w obecnosci ludzi jak nas ktos odwiedza porusza sie w kagancu . Za to z Dzeidka jest niestety coraz gorzej spacery dluzsze niz do okola bloku sa dla niej problemem po schodach juz nie daje rady chodzic czeba ja znosic ma problemy z trzymaniem moczu ale ciagle ma w oczach radosc zycia i mimo tego ze ledwo co stoi na lapach to cieszy sie jak szalona na widok czlowieka ,ma caly czas apetyt ale wiemy ze jej dni sa juz policzone czasami jak sie wywróci to nie daje rady sie podniesc ma wtedy takie bezradne oczy ze az zal patrzec ale nie mamy serca zeby ja uspac choc wielu ludzi ktorzy znaja ja od lat jak ja widzi to sa w szoku co sie z nia dzieje Quote
Alicja Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Mirella , dzięki że się odezwałaś . Cieszy Mnie , że Nefcio z Wami szczęśliwie spędza czas . Musieli mu w schronie mocno dokuczyć wcześniej owi panowie że chłopak nie potrafi odzyskać zaufania do ludzi, ale ważne że was pokochał. Zmartwiła mnie natomiast wiadomość dotycząca Dżerid ... tak bardzo chciało by się aby nasze psiaki nie cierpiały , aby do końca były zdrowe. Najważniejsze , że ma w was wsparcie ... przykro tylko że trzeba będzie się rozstać Pozdrawiamy Was i odezwijcie się czasem Quote
Recommended Posts