andzia69 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='malawaszka']trzymam :kciuki: żeby się psiaki dogadały!!! ja też trzymam bardzo mocno - oby to już był ten dłogo oczekiwany the end! Wasiu - zerknij proszę na ten watek - moze masz jakis domek w zanadrzu:oops: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117792&goto=newpost Quote
ewajanka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Piękne zdjęcie z chłopczykiem:loveu: Mistrzostwo:lol: Quote
clockwork Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='ewajanka']Piękne zdjęcie z chłopczykiem:loveu: Mistrzostwo:lol: nooo uwielbiam takie foty... PSY MORDERCY :diabloti: + dzieci :loveu::loveu: Ala :razz::razz: mało tych fot... dawa te PRZEPALONE :roll::oops: Quote
Alicja Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 [quote name='clockwork']nooo uwielbiam takie foty... PSY MORDERCY :diabloti: + dzieci :loveu::loveu: Ala :razz::razz: mało tych fot... dawa te PRZEPALONE :roll::oops: mamy jeszcze ze 30 jak nic :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tengusia Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 sliczne fotasy oby moj Dragoniasty niedlugo pojechal do DT :modla: Mateusz zal bylo oddawac takie cudo ? napewno przeciez on taki slodziachny :loveu: Quote
rufusowa Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 trzymam kciuki za wspaniałe relacje z rezydentką :loveu: Quote
Alicja Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 też liczymy że się uda :razz::razz: jeszcze jedna supcio fota :loveu: Quote
BUDRYSEK Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Trzymam kciuki!!!!!! Teraz juz sie uda!!!!!!!!! Quote
matsta1 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Bardzo szkoda az zapomnialem z tego wszystkiego kaganca spakowac :( No zdj piekne mam nadzieje ze Nefcio tak samo szczesliwy jest w nowym domku lub jeszcze bardziej :P Quote
Alicja Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 [quote name='matsta1']Bardzo szkoda az zapomnialem z tego wszystkiego kaganca spakowac :( No zdj piekne mam nadzieje ze Nefcio tak samo szczesliwy jest w nowym domku lub jeszcze bardziej :P Mateusz ..... tak jak Ci mówiłam ...TO wszystko procentuje na przyszłość .... :calus: wiesz jak bardzo jesteśmy Ci wdzięczni za to ze Nefek przeżył kilkanaście wspaniałych dni ... a kaganiec ...może przyda się kiedyś dla twojego psiaka do autobusu ;)cały czas na to liczę że doczekasz swojego :kciuki: Quote
andzia69 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 proszę o pomoc: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=414194148 Quote
majqa Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 3mam kciuki by Nefcio dogadał się z psiakami w nowym domku, a ten stał docelowym!!! Quote
Alicja Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Nefcio zaczął nowe życie w nowym domku ,i jemu,i nowym ludzieńkom zapewne nie jest lekko ale wierzymy że się uda ....prosimy o pozytywne myslenie i :kciuki: Quote
majqa Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='Alicja']mamy jeszcze ze 30 jak nic :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czy ta 30tka to magiczne 30 dni na decyzję, czy Nefer zostaje na stałe w nowym domku? Quote
Alicja Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 [quote name='majqa']Czy ta 30tka to magiczne 30 dni na decyzję, czy Nefer zostaje na stałe w nowym domku? magiczna 30tka to fotki ;) Co do Nefcia .... Nefcio socjalizuje się z rodzinką z psicą rezydentką i chyba czeka go rozmowa i nie tylko ze szkoleniowcem od bullowatych ... Moim skromnym zdaniem na Neferze odcisnął piętno prawie 3 miesięczny pobyt w klatce schroniskowej i chłopak ma trochę zachwiane relacje i od nowa trzeba ustalać hierarchię i to co wolno a co nie ... i Nowa Rodzinka i My mamy nadzieję , ze jest to do wyprostowania . Liczymy na Wasze :kciuki: Nefek po wizycie u weta ustalone ma cięcie jajeczek za ok miesiąc . Quote
majqa Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Dziękuję Alicjo za info. Oczywiście kciuki trzymane. Gdyby odpukać, coś poszło nie tak, trzeba by było wrócić do ogłoszeń, dajcie znać na PW, bo wyłączam się z wątku. Buziaki i powodzenia Nefciu!!! Quote
Alicja Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='majqa']Dziękuję Alicjo za info. Oczywiście kciuki trzymane. Gdyby odpukać, coś poszło nie tak, trzeba by było wrócić do ogłoszeń, dajcie znać na PW, bo wyłączam się z wątku. Buziaki i powodzenia Nefciu!!! oki .....i dzięki serdeczne za współpracę :Rose: kopiuję z niebieskiego :multi::multi::multi:za Daro74 :multi: *** Nefer w nowym domu to juz tydzień i jest coraz lepiej psiaki chodzą po domu juz bez kagańców ale trzeba je miec non stop na oku jak narazie uspokoil sie i juz nie warczy na nikogo z domowników co zdarzyło mu sie w 2 i 3 dzien i miejmy nadzieje ze tak juz zostanie bo jest super psem To pierwszy spacerek ze psami za woda to ja nie przepadam wchodzę tylko do kostek ale może kiedyś sie zdecyduje a tu z moja nowa koleżanka Dalsze zdjęcia i poczynania wkrótce Pozdrawiamy Darek&Mirella Dzerid&Nefer & Szymciu Quote
rufusowa Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 :loveu: pięknie razem wyglądają :loveu: trzymam kciuki i cieszę się ze państwo nie rezygnują i chcą z psami pracować :p oby miłość zakwitła :loveu: Quote
polciuaa Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 super.:loveu: mam nadzieje,że za kilka dni nie będą się odstępywać na krok.:loveu: Quote
clockwork Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 :loveu::loveu::loveu: cóż więcej moge powiedzieć z Darkiem jestem w stałym kontakcie (tera też se klikamy:eviltong:) więc On wie że jestem im wdzięczna jak diabli, i że MUSI SIĘ UDAĆ :loveu::loveu::loveu: i że bedzie dobrze... musi być :kciuki: Quote
Alicja Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 [quote name='clockwork']:loveu::loveu::loveu: cóż więcej moge powiedzieć z Darkiem jestem w stałym kontakcie (tera też se klikamy:eviltong:) więc On wie że jestem im wdzięczna jak diabli, i że MUSI SIĘ UDAĆ :loveu::loveu::loveu: i że bedzie dobrze... musi być :kciuki: :roll:...nie TYLKO TY :mad:....:grins:...znaczy się o wdzięczność chodzi :p:loveu: Quote
Alicja Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Wstawiam spacerowe wczorajsze fotki za niebieskim FO AST ;)...autorstwa Lebron Quote
polciuaa Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 http://images23.fotosik.pl/264/ed9d4bdb95ec1667.jpg Ogonek-wachadełko.:loveu: I ten śliczny psi uśmiech.:loveu: Quote
Recommended Posts