Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 702
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewajanka']Piękne zdjęcie z chłopczykiem:loveu:
Mistrzostwo:lol:

nooo uwielbiam takie foty...
PSY MORDERCY :diabloti: + dzieci :loveu::loveu:

Ala :razz::razz: mało tych fot... dawa te PRZEPALONE :roll::oops:

Posted

[quote name='clockwork']nooo uwielbiam takie foty...
PSY MORDERCY :diabloti: + dzieci :loveu::loveu:

Ala :razz::razz: mało tych fot... dawa te PRZEPALONE :roll::oops:

mamy jeszcze ze 30 jak nic :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Bardzo szkoda az zapomnialem z tego wszystkiego kaganca spakowac :( No zdj piekne mam nadzieje ze Nefcio tak samo szczesliwy jest w nowym domku lub jeszcze bardziej :P

Posted

[quote name='matsta1']Bardzo szkoda az zapomnialem z tego wszystkiego kaganca spakowac :( No zdj piekne mam nadzieje ze Nefcio tak samo szczesliwy jest w nowym domku lub jeszcze bardziej :P

Mateusz ..... tak jak Ci mówiłam ...TO wszystko procentuje na przyszłość .... :calus: wiesz jak bardzo jesteśmy Ci wdzięczni za to ze Nefek przeżył kilkanaście wspaniałych dni ... a kaganiec ...może przyda się kiedyś dla twojego psiaka do autobusu ;)cały czas na to liczę że doczekasz swojego :kciuki:

Posted

Nefcio zaczął nowe życie w nowym domku ,i jemu,i nowym ludzieńkom zapewne nie jest lekko ale wierzymy że się uda ....prosimy o pozytywne myslenie i :kciuki:

Posted

[quote name='Alicja']mamy jeszcze ze 30 jak nic :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Czy ta 30tka to magiczne 30 dni na decyzję, czy Nefer zostaje na stałe w nowym domku?

Posted

[quote name='majqa']Czy ta 30tka to magiczne 30 dni na decyzję, czy Nefer zostaje na stałe w nowym domku?

magiczna 30tka to fotki ;)

Co do Nefcia .... Nefcio socjalizuje się z rodzinką z psicą rezydentką i chyba czeka go rozmowa i nie tylko ze szkoleniowcem od bullowatych ...
Moim skromnym zdaniem na Neferze odcisnął piętno prawie 3 miesięczny pobyt w klatce schroniskowej i chłopak ma trochę zachwiane relacje i od nowa trzeba ustalać hierarchię i to co wolno a co nie ... i Nowa Rodzinka i My mamy nadzieję , ze jest to do wyprostowania .
Liczymy na Wasze :kciuki:
Nefek po wizycie u weta ustalone ma cięcie jajeczek za ok miesiąc .

Posted

Dziękuję Alicjo za info. Oczywiście kciuki trzymane. Gdyby odpukać, coś poszło nie tak, trzeba by było wrócić do ogłoszeń, dajcie znać na PW, bo wyłączam się z wątku. Buziaki i powodzenia Nefciu!!!

Posted

[quote name='majqa']Dziękuję Alicjo za info. Oczywiście kciuki trzymane. Gdyby odpukać, coś poszło nie tak, trzeba by było wrócić do ogłoszeń, dajcie znać na PW, bo wyłączam się z wątku. Buziaki i powodzenia Nefciu!!!

oki .....i dzięki serdeczne za współpracę :Rose:

kopiuję z niebieskiego :multi::multi::multi:za Daro74 :multi:

Nefer w nowym domu to juz tydzień i jest coraz lepiej psiaki chodzą po domu juz bez kagańców ale trzeba je miec non stop na oku jak narazie uspokoil sie i juz nie warczy na nikogo z domowników co zdarzyło mu sie w 2 i 3 dzien i miejmy nadzieje ze tak juz zostanie bo jest super psem

To pierwszy spacerek ze psami

za woda to ja nie przepadam wchodzę tylko do kostek ale może kiedyś sie zdecyduje

a tu z moja nowa koleżanka
Dalsze zdjęcia i poczynania wkrótce

Pozdrawiamy Darek&Mirella Dzerid&Nefer & Szymciu

Posted

:loveu::loveu::loveu:

cóż więcej moge powiedzieć

z Darkiem jestem w stałym kontakcie (tera też se klikamy:eviltong:) więc On wie że jestem im wdzięczna jak diabli, i że MUSI SIĘ UDAĆ :loveu::loveu::loveu:
i że bedzie dobrze... musi być :kciuki:

Posted

[quote name='clockwork']:loveu::loveu::loveu:

cóż więcej moge powiedzieć

z Darkiem jestem w stałym kontakcie (tera też se klikamy:eviltong:) więc On wie że jestem im wdzięczna jak diabli, i że MUSI SIĘ UDAĆ :loveu::loveu::loveu:
i że bedzie dobrze... musi być :kciuki:

:roll:...nie TYLKO TY :mad:....:grins:...znaczy się o wdzięczność chodzi :p:loveu: