Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pomalutku trzeba podjąć decyzję , bo musimy dać znać do Bielska co i jak ... jakakolwiek będzie decyzja , musi być przemyślana i podjęta nie pod wpływem emocji

• Replies 702
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']pomalutku trzeba podjąć decyzję , bo musimy dać znać do Bielska co i jak ... jakakolwiek będzie decyzja , musi być przemyślana i podjęta nie pod wpływem emocji
Dokładnie tak. Nie pod wpływem impulsu ale raz, a dobrze i ostatecznie.

Posted

Na dzien dzisiejszy nie utyka, rany na skorze juz sa malo widoczne na udzie jeszcze tylko widac, chlopak ma juz ladna siersc blyszczy sie hy ;) zabki tez z dnia na dzien jakby bielsze. Za ogonek swinski zrobi wszystko ;P daje nawet dwie lapki na raz gupek:D Wczoraj mu odbijalo zaczepial mnie i uciekal po olewce zaczal biegac jak szalony dookola podworka aj slicznie wygladal blyskawica a najlepsze mial zakrety pobiegal tak chwile i po 15 min znow to samo. A decyzja dalej niestety taka jak byla:(

Posted

[quote name='matsta1']Na dzien dzisiejszy nie utyka, rany na skorze juz sa malo widoczne na udzie jeszcze tylko widac, chlopak ma juz ladna siersc blyszczy sie hy ;) zabki tez z dnia na dzien jakby bielsze. Za ogonek swinski zrobi wszystko ;P daje nawet dwie lapki na raz gupek:D Wczoraj mu odbijalo zaczepial mnie i uciekal po olewce zaczal biegac jak szalony dookola podworka aj slicznie wygladal blyskawica a najlepsze mial zakrety pobiegal tak chwile i po 15 min znow to samo. A decyzja dalej niestety taka jak byla:(

Mateuszu :glaszcze:....wiem jak Ci ciężko ...sama kiedyś oddawałam psa po DT ....ale uwierz że to co zrobiłeś dla Niego jest bardzo bardzo ważne ...a dla Ciebie też ....nabyłeś dużego doświadczenia ...wiele Cię Nefek nauczył i wiedz że kiedykolwiek zdecydujesz sie na psiaka , to wszystko procentuje ....a najważniejsze to jest to że pokazałeś jak wielkie jest Twoje serducho ....Nefer i MY dziękujemy Ci za TO

Posted

[quote name='Alicja']Mateuszu :glaszcze:....wiem jak Ci ciężko ...sama kiedyś oddawałam psa po DT ....ale uwierz że to co zrobiłeś dla Niego jest bardzo bardzo ważne ...a dla Ciebie też ....nabyłeś dużego doświadczenia ...wiele Cię Nefek nauczył i wiedz że kiedykolwiek zdecydujesz sie na psiaka , to wszystko procentuje ....a najważniejsze to jest to że pokazałeś jak wielkie jest Twoje serducho ....Nefer i MY dziękujemy Ci za TO

właśnie to miałam napisać ...:roll:

MATEUSZ- :calus:

Posted

Dzieki za slowa otuchy;) Jedyne co sie zmienilo to to ze mama widzac moje zaangazowanie powiedziala ze jak razem wybierzemy kiedys psiaka mniejszej rasy to nie bedzie problemu, widac ze losem Nefcia tez sie przejela bo mowila ze chce dla niego jak najlepiej.

Posted

[quote name='matsta1']Dzieki za slowa otuchy;) Jedyne co sie zmienilo to to ze mama widzac moje zaangazowanie powiedziala ze jak razem wybierzemy kiedys psiaka mniejszej rasy to nie bedzie problemu, widac ze losem Nefcia tez sie przejela bo mowila ze chce dla niego jak najlepiej.

mam dla Was sunie która jest u mnie na DT... przywieźć w poniedziałek? :p

kochana ta Twoja mama ... szkoda tylko że pod wpływem huku w mediach :roll:

Posted

Moze lepiej nie:P mamie narazie starczy wrazen , moze nie mediow ale tej odpowiedzialnosci za takiego psa itp. Za niedlugo bedzie tak ze mama bedzie szukac jakiegos psa ha bo coraz wiecej mowi na ten temat

Posted

Nefcio pojechał do Bielska. Miejmy nadzieję że sunia Darka i Mirelli zaakceptuje słodziaka i DT zmieni status na DS :razz::razz:
Oboje chcą popracować nad socjalizacją obu psiaków- wiedzą w czym rzecz, więc musimy zaciskać kciukasy i LICZYĆ że się uda :loveu::loveu:

:kciuki:

Dziękujemy Mateuszowi za opiekę nad Neferkiem- ale go odszykował :loveu: zero ranek poschroniskowych, zero łupieżu, sierśc błyszcząca, a jaki miiisssiiieeekkkk :razz::razz:

dziękujemy też Darkowi z rodzinką za danie szansy Nefciowi :multi::multi:

Posted

[quote name='Alicja']Nefciu ....dogadaj się z sunieczką :kciuki:

o Nefcia to ja sie mniej obawiam, oby suncia chciała się dogadać z "bratem" BEZ PRZEMOCY :razz::razz:

bo najważniejszy jest dialog.. przemoc to ostateczność ;)

Sunieczko- daj szanse Nefciowi :loveu::loveu: