Alicja Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 BUDRYSEK napisał(a):Nareszcie dobre wieści!!!!! [FONT=Arial]myślę że może zacznie się jakaś dobra passa dla bullowatków [/FONT] Quote
agnieszka24 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Chciałabym bardzo, żeby Nefcio znalazł swoje miejsce na ziemi ...! Quote
kasiaNDM Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 3mam kciuki ;) tak Alicja masz racje :) passa jest oby trwała! Quote
marzenKa Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Oj oby tym razem Neferkowi sie udalo:) trzymamy z moja sati kciuki i zaciskamy lapki:) Quote
majqa Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Ja tym razem poskaczę z radości, jak już doczytam, że Nefciu jest w nowym domku i zostaje w nim. Mimo to, zapalił się ognik nadziei. Quote
clockwork Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Tak Pan z Bielska :roll: chyba się sobie nie przedstawiliśmy :oops: przyjeżdża 4 sierpnia po Neferka- mam nadzieje że te 3 dni dłużej mama Mateusza pozwoli mu tam zostać. Spotkanie z jego sunią było.... z początku napięta atmosfera- sunia warknęła, potem Nefer sie odwarknął ale za 3 sek szczekał i nie było to szczekanie agresywne a bardziej skomlenie .... poszliśmy na spacer w największą ulewe :cool1: psy kroczyły nie zwracając na siebie uwagi lub spogladając na siebie kątem oka ale bez żadnych scysji... Choc Nefciu próbował zajrzeć jej pod podwozie :roll: Kolega bielszczanin ze swoją partnerką decydując się dać szanse Neferkowi- jeżeli coś w domu bedzie nie tak, ma możliwość izolowania psów i przetrzyma go na DT do znalezienia domciu :loveu::loveu: OBY NIE!!! a my sie widzimy na koncercie w Pradze ;):eviltong: [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]12 sie 2008[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]20:00[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Roxy w/ Radio Dead Ones[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Prague[/FONT] Quote
Alicja Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 majqa napisał(a):Przedostatnie zdanie mnie doraźnie uspokoiło. :cool2: [FONT=Arial]jest ok skoczę zmodyfikować tytuł ;) [/FONT] Quote
BUDRYSEK Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Super!!! Szkoda tylko ze tylu biedaków ze schronu moze nigdy nie doczekac takiej chwili!!!:-( Quote
marzenKa Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 no to superr:multi: Neferku postaraj sie tam oczarowac swoja nowaa przyjaciolkee, we dwojke bedzie wam fajaniej:evil_lol:Mozna razem biegac, bawic sie no i rozrabiac:evil_lol: Quote
matsta1 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Chcieli zebym ich zostawil samych to misiem sie zajmne To miejsce jest dla mnie nie rozumiem tylko czemu nie moge na nim spac ? Pozostalo mi pilnowac aby nikt teraz nie wszedl do pokoju :) I na kogo my tak spogladamy? Quote
marzenKa Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Neferek jest po prostuu boskii:loveu: taki fotogeniczny z niegoo piesek:) Quote
rufusowa Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 ale z niego super pies :loveu: trzymam kciuki za dobre relacje z nowym domkiem! Quote
clockwork Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [FONT=Arial]a mówiłam że łóżko to miejsce dla astów :eviltong::eviltong: w pościeli mu najbardziej do twarzy :diabloti: ehhhhh... szkoda że Nefciu nie może zostać u Mateusza- świetnie razem wyglądają :-( te mamy :motz:[/FONT] Quote
majqa Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a mówiłam że łóżko to miejsce dla astów :eviltong::eviltong: w pościeli mu najbardziej do twarzy :diabloti: (....)[/FONT] Bezapelacyjnie. Ast poza łóżkiem traci na uroku !!! :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 [quote name='majqa']Bezapelacyjnie. Ast poza łóżkiem traci na uroku !!! :evil_lol: [FONT=Arial]jak mi się kiedyś jeszcze trafi AST do adopcji to w umowie napiszę że na mus miejsce psa w łóżku ;) Mateusz , swietne fotaski :cool2: [/FONT] Quote
majqa Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Podtrzymujcie dziewczyny kontakt z chętnym na Nefcia Panem. Oby tu się coś nie obsunęło. 3mam kciuki! Quote
Alicja Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 [FONT=Arial]Podtrzymujemy oba kontakty ...z Mateuszem też cały czas jesteśmy w kontakciku .[/FONT] Quote
matsta1 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Nefcio dzis cala noc przespal na swoim legowisku :)) nie wchodzil mi do luzka itp. Zostal z mama na pol godziny bo jechalem po jedzonko dla niego wchodze do domu a on u mamy na kolanach lezy hy Quote
majqa Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 matsta1 napisał(a):(....) on u mamy na kolanach lezy hy Nie ukrywam, że szczęka mi opadła!!! :-o Quote
majqa Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Jeśli rezygnujecie Państwo z Neferka może, oczywiście za zgodą Pana mamy, bylibyście skłonni pomóc jakiemuś szczeniaczkowi bullkowi z tego wątku, link poniżej. Wtedy o tyle by było lepiej, że wychowacie go sami od początku. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117158 Quote
andzia69 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 matsta1 napisał(a):Nefcio dzis cala noc przespal na swoim legowisku :)) nie wchodzil mi do luzka itp. Zostal z mama na pol godziny bo jechalem po jedzonko dla niego wchodze do domu a on u mamy na kolanach lezy hy może jednak przemyślicie jeszcze raz decyzję...to młody pies, czasem potrzeba trochę czasu, żeby się zaaklimatyzował, poznał kto i co i co mu wolno a co nie... Quote
Recommended Posts