Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pomyślcie więc o hotelu w którym by się udało od razu wykonać zabieg - Radomsko, Wieliczka.

Postaram się Wam znaleźć jakieś hotele gdzie były amstaffy do adopcji.

• Replies 702
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]ja też bo ja nie zaprowadze Nefcia do schronu :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Chyba Pan Bóg czuwał, że nie wywaliłam tego maila, jako już zbędnego.

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]Czekam na odpowiedź na maila.....[/FONT]

Czasem coś się pierniczy z serwerami. Na wszelki wypadek napisałabym powtórnie. Podaj tej Pani do siebie kom. (chyba, że już to zrobiłaś)
i poproś o jej numer. Rozmowa łatwiej przeciera szlak niż mailowa wymiana info.

Posted

uu to nie za ciekawie sprawa neferka wyglada:(
Moze dotychczasowi wlasciciele beda mogli jeszcze te 3 pierwsze dni sierpnia( bo chyba o sierpien chodzilo:)) go przetr5zymaja a potem trafi do tego pana jezeli okaze sie on dobrym opiekunem. Bo ten pan jest sprawdzony??

Posted

[FONT=Arial]Majga ...podałam pani nasze nr fona ....moje 2 i 1 Magdy ....cisza :shake:

Nefek może zostać do końca lipca u Mateusza tak napisał mi w SMSie ...nie dzwoniłam .....po prostu nie miałam siły ....
[/FONT]

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]Majga ...podałam pani nasze nr fona ....moje 2 i 1 Magdy ....cisza :shake: ([/FONT][FONT=Arial]...).[/FONT]

Zgroza, musiał nią kierować słomiany zapał, chyba, że brak reakcji oznacza chwilowy brak dostępu do kompa. :-( Eh, łudzę się.

Posted

majqa napisał(a):
Zgroza, musiał nią kierować słomiany zapał, chyba, że brak reakcji oznacza chwilowy brak dostępu do kompa. :-( Eh, łudzę się.

[FONT=Arial]wysłałam 3go maila ...cisza[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]Suki tak , na koty reagował ciekawością bo łaziły mu prawie pod twarzą :razz:...ale nie wiem jak wyglądałby kontakt taki bardzo bliski ....[/FONT]

Posted

odezwała się do mnie wczoraj Pani która szuka amstaffa do adopcji. Koniecznie wykastrowany bo ma suczke - mądre podejście...
Jednak ten kot :roll::roll::roll: Coś nie mamy szczęscia..
Myślałysmy aby zaproponowac jej Tofika ale nie mamy żadnej możliwości sprawdzenia go na daną chwile... W schronie mówią, że jest agresywny nawet do suk więc domyślam się, że kota zje :-(
Pomyślałam więc o Neferku...
Pani jest spod Warszawy
justyna442@onet.eu
Uważam, że nic nie stracicie kontaktując się - tylko można zyskac :razz:

Posted

Piszcie dziewczyny piorunem. Nie będę dublować swoich wypowiedzi, bo zrobiłam to już na wątku Tofika ale jest szansa, że numer z kotem przejdzie. Mnie się udało!

Posted

To nr babki, która dzwoniła do mnie w sprawie 3-nóżki 518597970. Ona adoptowana, więc pytała o innego dużego psa. Powiedziałam o bokserze i amstafie. Zainteresował ją ten ostatni, kastracja tak, narzeczony ma rotka, kobieta jest z chorzowa ma starego psa do uśpienia i póki go nie uśpi amstaf byłby u narzeczonego. Tak szczerze jakoś mnie nie przekonała, ale przekazuję dla spokoju sumienia. Już Wy ją odpowiednio przemaglujecie.

Posted

shanti napisał(a):
To nr babki, która dzwoniła do mnie w sprawie 3-nóżki 518597970. Ona adoptowana, więc pytała o innego dużego psa. Powiedziałam o bokserze i amstafie. Zainteresował ją ten ostatni, kastracja tak, narzeczony ma rotka, kobieta jest z chorzowa ma starego psa do uśpienia i póki go nie uśpi amstaf byłby u narzeczonego. Tak szczerze jakoś mnie nie przekonała, ale przekazuję dla spokoju sumienia. Już Wy ją odpowiednio przemaglujecie.

[FONT=Arial]
dzięki za namiary , może pani będzie reflektować na sunieczkę czarną dogowatą ....zaraz poszukam lineczka ...
Neferek ma szanse na naj domeczek w BB :multi::multi::multi:dziś miał odwiedziny wujaszka , cioteczki i przyszywanej ;)siostrzyczki ....resztę opisze Magda ona miala szczęście tam być :loveu:

Mateuszu dzieki serdeczne :calus: za to że Nefcio może zostać u Ciebie do czasu aż państwo wróca
[/FONT]