doddy Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Pomyślcie więc o hotelu w którym by się udało od razu wykonać zabieg - Radomsko, Wieliczka. Postaram się Wam znaleźć jakieś hotele gdzie były amstaffy do adopcji. Quote
clockwork Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='majqa']Modlę się by ta kobieta Ci odpisała Alicjo.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja też bo ja nie zaprowadze Nefcia do schronu :shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
majqa Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]ja też bo ja nie zaprowadze Nefcia do schronu :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Chyba Pan Bóg czuwał, że nie wywaliłam tego maila, jako już zbędnego. Quote
Alicja Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Czekam na odpowiedź na maila.....[/B][/COLOR][/FONT] Quote
majqa Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]Czekam na odpowiedź na maila.....[/FONT] Czasem coś się pierniczy z serwerami. Na wszelki wypadek napisałabym powtórnie. Podaj tej Pani do siebie kom. (chyba, że już to zrobiłaś) i poproś o jej numer. Rozmowa łatwiej przeciera szlak niż mailowa wymiana info. Quote
marzenKa Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 A bylo juz tak pieknie..... A tu taki klops:-( Neferek znow szuka domkuuu:-( Quote
clockwork Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [FONT=Arial]Pan z Bielska zaproponował DT dla Neferka, ale od 1-3 sierpnia go nie bedzie i co przez ten czas :niewiem: :-([/FONT] Quote
marzenKa Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 uu to nie za ciekawie sprawa neferka wyglada:( Moze dotychczasowi wlasciciele beda mogli jeszcze te 3 pierwsze dni sierpnia( bo chyba o sierpien chodzilo:)) go przetr5zymaja a potem trafi do tego pana jezeli okaze sie on dobrym opiekunem. Bo ten pan jest sprawdzony?? Quote
clockwork Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [FONT=Arial]KTO BYŁ U PANA Z BIELSKA NA ROZMOWIE PRZEDADOPCYJNEJ???? Proszę tę osobę o kontakt tel. 604626239, ewentualnie sms- oddzwonie! [/FONT] Quote
Alicja Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 [FONT=Arial]Majga ...podałam pani nasze nr fona ....moje 2 i 1 Magdy ....cisza :shake: Nefek może zostać do końca lipca u Mateusza tak napisał mi w SMSie ...nie dzwoniłam .....po prostu nie miałam siły ....[/FONT] Quote
majqa Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]Majga ...podałam pani nasze nr fona ....moje 2 i 1 Magdy ....cisza :shake: ([/FONT][FONT=Arial]...).[/FONT] Zgroza, musiał nią kierować słomiany zapał, chyba, że brak reakcji oznacza chwilowy brak dostępu do kompa. :-( Eh, łudzę się. Quote
Alicja Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 majqa napisał(a):Zgroza, musiał nią kierować słomiany zapał, chyba, że brak reakcji oznacza chwilowy brak dostępu do kompa. :-( Eh, łudzę się. [FONT=Arial]wysłałam 3go maila ...cisza[/FONT] Quote
Alicja Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 [FONT=Arial]Suki tak , na koty reagował ciekawością bo łaziły mu prawie pod twarzą :razz:...ale nie wiem jak wyglądałby kontakt taki bardzo bliski ....[/FONT] Quote
kasiaNDM Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 odezwała się do mnie wczoraj Pani która szuka amstaffa do adopcji. Koniecznie wykastrowany bo ma suczke - mądre podejście... Jednak ten kot :roll::roll::roll: Coś nie mamy szczęscia.. Myślałysmy aby zaproponowac jej Tofika ale nie mamy żadnej możliwości sprawdzenia go na daną chwile... W schronie mówią, że jest agresywny nawet do suk więc domyślam się, że kota zje :-( Pomyślałam więc o Neferku... Pani jest spod Warszawy justyna442@onet.eu Uważam, że nic nie stracicie kontaktując się - tylko można zyskac :razz: Quote
majqa Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Piszcie dziewczyny piorunem. Nie będę dublować swoich wypowiedzi, bo zrobiłam to już na wątku Tofika ale jest szansa, że numer z kotem przejdzie. Mnie się udało! Quote
marzenKa Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Neferku niech w koncu i tobie sie poszczesci ale tak juz raz na zawsze:) Quote
shanti Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 To nr babki, która dzwoniła do mnie w sprawie 3-nóżki 518597970. Ona adoptowana, więc pytała o innego dużego psa. Powiedziałam o bokserze i amstafie. Zainteresował ją ten ostatni, kastracja tak, narzeczony ma rotka, kobieta jest z chorzowa ma starego psa do uśpienia i póki go nie uśpi amstaf byłby u narzeczonego. Tak szczerze jakoś mnie nie przekonała, ale przekazuję dla spokoju sumienia. Już Wy ją odpowiednio przemaglujecie. Quote
Alicja Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 shanti napisał(a):To nr babki, która dzwoniła do mnie w sprawie 3-nóżki 518597970. Ona adoptowana, więc pytała o innego dużego psa. Powiedziałam o bokserze i amstafie. Zainteresował ją ten ostatni, kastracja tak, narzeczony ma rotka, kobieta jest z chorzowa ma starego psa do uśpienia i póki go nie uśpi amstaf byłby u narzeczonego. Tak szczerze jakoś mnie nie przekonała, ale przekazuję dla spokoju sumienia. Już Wy ją odpowiednio przemaglujecie. [FONT=Arial] dzięki za namiary , może pani będzie reflektować na sunieczkę czarną dogowatą ....zaraz poszukam lineczka ... Neferek ma szanse na naj domeczek w BB :multi::multi::multi:dziś miał odwiedziny wujaszka , cioteczki i przyszywanej ;)siostrzyczki ....resztę opisze Magda ona miala szczęście tam być :loveu: Mateuszu dzieki serdeczne :calus: za to że Nefcio może zostać u Ciebie do czasu aż państwo wróca [/FONT] Quote
Recommended Posts