Alicja Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [quote name='Melisa89']napiszcie z jakich okolic szukać tych hoteli to poszukam jakiś ogłoszeń na necie[/quote] [COLOR=Red][B][FONT=Arial] Melisa ...my najlepiej okolice Śląska ...[/FONT][/B][/COLOR] Quote
clockwork Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 W Sosnowcu laska nie miała miejsc- wakacje :shake: Quote
doddy Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Może w Radomsku gdzie jest nasza Bacardi było by miejsce ale pytanie, czy będziecie płacić (nie chciałabym aby wyszedł klops później) oraz nie wiem czy chcecie go dać tak daleko. Quote
Alicja Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [quote name='Tengusia']dziewczyny a ten hotel w sosnowcu kiedys podawalam wam namiary clockwork nawet tam dzwonila ??? gdzie Mateusz mieszka ? moze ktos moglby tam podjechac, porozmawiac i zobaczyc jak psiak sie zachowuje ? pomoc i moze dac troche wiecej czasu na szukanie nowego lokum ?[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]pisaj Ciotka jeszcze raz ...mysmy sie tyle nadzwoniły ze już nie wiemy gdzie [/B][/COLOR][/FONT]:shake:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]i do kogo [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Mateusz nie mieszka daleko...tyle że mój TZ jutro o 7 rano wybywa na operacje nogi i wróci nie wiem kiedy ...jestem sama i bez samochodu a tam sie nie dostane ... może tam zostać do końca lipca ... mam nadzieje ze nie zmieni mama zdania ... [/B][/COLOR][/FONT] Quote
ULKA12 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 A miało być tak pięknie... Porozmawiaj z mamą na spokojnie bez emocji, powinna dać się przekonać, jeśli nie na to aby pies został na stałe to chociaż na to aby został jakiś czas zanim nie znajdzie mu się nowego domu Nie wierzę, że Ci na nim nie zależy i nie chcesz mieć spokojnego sumienia, że pies jest w dobrych rękach. Teraz gdy dziewczyny działają pod presją czasu mogą popełnić jakiś błąd i powierzyć psa osobie, która go skrzywdzi. Nie narażaj go na to, on na to nie zasługuje. Ale to przecież wiesz... Quote
Alicja Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [quote name='doddy']Może w Radomsku gdzie jest nasza Bacardi było by miejsce ale pytanie, czy będziecie płacić (nie chciałabym aby wyszedł klops później) oraz nie wiem czy chcecie go dać tak daleko.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] cena też ważna ... bo musimy wiedzieć na ile nas bedzie stać [/B][/COLOR][/FONT] Quote
majqa Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Tu trafiłam coś takiego: [URL]http://www.allegro.pl/item390739137_hotel_dla_psow_perlowy_ogrod.html[/URL] Yesooo, dość szybko podjęto decyzję "na nie". :placz: Nefer zareagował najnormalniej w świecie. Tak zrobiłby każdy pies. Przygarnięta przeze mnie na żywioł Jolka też warknęła i to nie raz ale się nie poddałam tylko nad nią pracowałam i pracuję nadal. Do tego wprowadziłam ją w drugą sukę i 2 koty mimo, że jest pogromcą kotów. Teraz, po zaledwie paru miesiącach robię z nią wszystko. Brak mi słów. Quote
Alicja Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [quote name='doddy']20zł za dobę.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] czyli cena normalna .... jutro rano mamy jeszcze 3 hotele do obdzwonienie i będziemy się kontaktować co i jak .... w razie czego przypomnimy się zaraz jak bedziemy wiedzieć co tu w okolicy blizszej [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tengusia Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 zaproponowalam Mateuszowi postawienie kojca w ogrodku w ktorym psiak moglby przebywac pod jego nieobecnosc w domu, nie wiem jak wy ale ja mysle ze to nie jest zle rozwiazanie :roll: Quote
Alicja Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [quote name='Tengusia']zaproponowalam Mateuszowi postawienie kojca w ogrodku w ktorym psiak moglby przebywac pod jego nieobecnosc w domu, nie wiem jak wy ale ja mysle ze to nie jest zle rozwiazanie :roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]czyli mamy zbieżne myślenie ....jestem za kojcem na czas nieobecnosci ...w schronie miał 1m/1,5m... i żył ... wrócić tam nie może bo siądą mu nerki .. wiem że Mateuszowi zależy ale niestety jest uzalezniony od decyzji rodziców z racji wspólnego zamieszkania ...[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Ada-jeje Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Kojec na posesji Mateusza jest napewno lepszym rozwiazaniem anizeli hotel, takie jest moje zdanie, a co na to pozostali? Quote
clockwork Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='Ada-jeje']Kojec na posesji Mateusza jest napewno lepszym rozwiazaniem anizeli hotel, takie jest moje zdanie, a co na to pozostali?[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:multi: ja jestem ZA! oprócz Neferka MUSIMY wyciągnąć boxia i sunie ze schronu zanim bedzie za późno- nie wyrobimy na płatne hotele... :shake: Bazarki porobimy ale na ile to starczy przy 3 psach :-( [/B][/COLOR][/FONT] Quote
majqa Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='Ada-jeje']Kojec na posesji Mateusza jest napewno lepszym rozwiazaniem anizeli hotel, takie jest moje zdanie, a co na to pozostali?[/quote] Jeśli tylko rodzice się godzą to bez 2 zdań to najlepsza z opcji. Quote
Alicja Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Jutro zadzwonię do mamy Mateusza .... podjechać nie mam jak :shake:...bedą ją prosić aby zgodziła się na kojec ...a może się przekona przez ten czas do psa ...[/B][/COLOR][/FONT] Quote
majqa Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Jestem pewna, wyłącznie na podstawie Waszych opisów, że z tym psem da się zrobić wszystko tylko powoli, małymi krokami i unikając błędów. Kość była błędem, dla Neferka z kolei stanowiła cudowność, jakiej zapewne nie miał od dawna na własność.:-( Quote
majqa Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Alicja, jesteś on-line. Nie wyłączaj się!!! Zaraz wysyłam Ci PW, to ważne! Quote
Alicja Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [quote name='majqa']Alicja, jesteś on-line. Nie wyłączaj się!!! Zaraz wysyłam Ci PW, to ważne![/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] oki ..czekam [/B][/COLOR][/FONT] Quote
majqa Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]oki ..czekam [/COLOR][/FONT][/B][/quote] Odbieraj, wysłane. Quote
Alicja Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [quote name='majqa']Odbieraj, wysłane.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:calus: już napisałam [/B][/COLOR][/FONT] Quote
polciuaa Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Nie moge się przekopać przez te kilka stron bo jestem tylko na chwilke,a mam baaardzo dużo wątku do nadrobienia wątkow. Czyli gdzie teraz Nefer sie znajduje.?W ogole przeczytalam,że jego poprezdnia wlascicielka ....to u kogo On byl.? czy dobrze rozumiem,że trafil do nowego domu i Go oddali i teraz znowu to samo.? Poszukam na necie kontaktu do hoteliku w Sosnowcu.Doda ma kontakt z tym hotelikiem dosyć dobry więc można by do niej napisać. Quote
Alicja Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [quote name='dogomanka_']Nie moge się przekopać przez te kilka stron bo jestem tylko na chwilke,a mam baaardzo dużo wątku do nadrobienia wątkow. Czyli gdzie teraz Nefer sie znajduje.?W ogole przeczytalam,że jego poprezdnia wlascicielka ....to u kogo On byl.? czy dobrze rozumiem,że trafil do nowego domu i Go oddali i teraz znowu to samo.? Poszukam na necie kontaktu do hoteliku w Sosnowcu.Doda ma kontakt z tym hotelikiem dosyć dobry więc można by do niej napisać.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] Neferek zostałoddany 2 maja 2008 do schronu ...w sobotę pojechał do nowego domku ...ale chyba tam będzie mógł zostać do końca lipca ....szukamy nadal domku lub hotelu ....schron to dla niego w tej chwili wyrok ...więc zaciskamy :kciuki: aby coś się nam wykluło [/B][/COLOR][/FONT] Quote
doddy Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Ja tylko nieśmiało przypomnę, że przydała by się kastracja Nefera. Quote
polciuaa Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 okej już kapuje..choleeraa...On jest taki śliczny,a taki biedny.:( Quote
Alicja Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [quote name='doddy']Ja tylko nieśmiało przypomnę, że przydała by się kastracja Nefera.[/quote] [FONT=Arial][B]doddy my byśmy już to zrobiły ale u nas nikt nam psa po zabiegu nie przechowa :shake:... na 100% chłopak by się troszkę wyciszył... jutro bedę dzwonić też do jednego weta ... czy on by sie nie podjął ... ale co potem ....najpierw lokum [/B][/FONT] Quote
Recommended Posts