Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 702
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tengusia']rozmawialam z Mateuszem probowalam pomoc ale widac z marnym skutkiem :( przykro mi :([/quote]

[FONT=Arial][B]szukamy Hotelu .... bo jak ma wrócić do schronu to wolę aby wet podał mu zastrzyk :-([/B][/FONT]

Posted

KLAPA!!!!

KLAPA NA CAŁEJ LINII!!!!!!!!!!!

nie wiem co robić- do schronu pod żadnym pozorem nie może wrócić!!!

napisałam maila do Tomka z Hoteliku pod Cieszynem- z opisaniem całej sytuacji- ostatnio dzwoniłam to powiedział że nawet nie ma pół miejsca....

BŁAGAŁAM O REZERWACJE PIERWSZEGO WOLNEGO TERMINU!!!!

nic więcej nie moge :shake::placz:

Posted

:placz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz:...kurde mam doła do jądra ziemi ..... od jutra zostaje bez TZta , bez auta .... NEFCIU .....przepraszam piesku ... szukam, dzwonie gdzie sie da ... :-([/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='BUDRYSEK']O matko!!! Tylko nie to!!!
Kiedy trzeba Go zabrac?![/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]jak najszybciej .... na razie Mateusz mu zrobi spanie w ogrodzie ....aby nie musiała mama z nim w domu być ... podejrzewam że włascicielka ta poprzednia kobieta go skrzywdziła fizycznie ...

A tam gdzie Boltonek nie byłoby wolnego kąta ??
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

O jasny gwint, mam asta juz 8 lat od szczeniaka ale juz na szkoleniu nauczyli nas ze jak psu daje sie kosc to powinno sie go zostawic w spokoju, moge swojemu psu odebrac wszystko, miske, grzebac w niej ale kosci nie odbieralam nigdy. Mateusz jak mozna bylo po trzy dniowym pobycie psa u was, na dodatek psa ktorego nie macie od szczeniaka dawac mu kosc. :crazyeye: Wiadomo ze jedzenia a zwlaszcza kosci smakolykow pies pilnuje, i to nie tylko ast ale kazdy pies.
Mateusz moze podejmiesz jeszcz jedna probe :placz: zaprzyjaznienia sie z psem oraz twoja rodzina ale juz bez podawania psu kosci, bez ktorej tak naprawde pies moze zyc.

Posted

[quote name='BUDRYSEK']Niestety nie!!!
Sama się juz boję bo Bolton moze tam byc do konca lipca!
A co potem????[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]to tak jak u nas :shake::-([/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Siedze i rycze .....jutro TZ idzie na operacje nogi ....zostaję sama , bez auta na dłuzszy czas ... do domu Nefka nie wezme bo jest Ozzy ...
piszę do hoteli , dzwonię ....wszędzie pełno :shake:
prosiłam , mówiłam o kości w sobote , bo wiem że to kusi dać psu coś ....wczoraj też klikaliśmy na gg żeby na razie nie dawać nic na tzw nude .....moja spanielica mało nie zjadła mojej siostry jak ta weszła na jej terytorium ...została z nami 14 lat ...

:mdleje: błagam .... pomózcie [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='doddy']Na Śląsku jest hotel w którym Boksery w Potrzebie trzymają psy. Ogłaszała się ta babka wczoraj czy przed wczoraj na dogomanii.[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]miejsce ma tylko na 2 suczki :-(

czyli jeśli ten pan z BB chetny nadal i nie odwołany do Nefcia to my nadal czekamy [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Moge tylko powiedziec ze nie zabieralem mu kosci tylko szedlem zabrac smycz ktora byla na szafce obok niego, uczylem go dzis ze gdy zabieram kosc to oddaje, daje smakolyki aby nast razem nie zareagowal tak. Tego co zobaczyla mama juz nie zmienie przykro mi

Edit: No tyle moge zrobic postaram sie go pilnowac miec przy sobie i nie zostawiac go w obecnosci mamy

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Mateuszu ...czy na 100% może zostać w ogrodzie te kilka dni ??
Dzwonie , pisze ..... szukam wolnego miejsca .... NIE Ma nic na już ...czekam na odpowiedzi na maile .....[SIZE=1]jak mamy go zawieść do tego syfu w Jastrzębiu to lepiej go pozegnać na zawsze ... [/SIZE][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

kopiuję z pewnego ogłoszenia które przed chwilą znalazłam. Mogą być takie hotele? czy tylko jakieś wybrane?
"hotel dla psów posiada wolne miejsca.rejon polkowic lubina chojnowa. kontakt 606-374-552"

Posted

:diabloti:[quote name='doddy']U Państwa z Bielska była wizyta. Na razie z tego co się orientuje są umówieni na poznanie Pompona Agaty.[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ale Nefciu nie jest odwołany ??[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

dziewczyny a ten hotel w sosnowcu kiedys podawalam wam namiary clockwork nawet tam dzwonila ???

gdzie Mateusz mieszka ? moze ktos moglby tam podjechac, porozmawiac i zobaczyc jak psiak sie zachowuje ? pomoc i moze dac troche wiecej czasu na szukanie nowego lokum ?

Posted

[quote name='Melisa89']kopiuję z pewnego ogłoszenia które przed chwilą znalazłam. Mogą być takie hotele? czy tylko jakieś wybrane?
"hotel dla psów posiada wolne miejsca.rejon polkowic lubina chojnowa. kontakt 606-374-552"[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
zaraz zobaczę gdzie to [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='matsta1']Moge tylko powiedziec ze nie zabieralem mu kosci tylko szedlem zabrac smycz ktora byla na szafce obok niego, uczylem go dzis ze gdy zabieram kosc to oddaje, daje smakolyki aby nast razem nie zareagowal tak. Tego co zobaczyla mama juz nie zmienie przykro mi

Edit: No tyle moge zrobic postaram sie go pilnowac miec przy sobie i nie zostawiac go w obecnosci mamy[/quote]

szkoda tylko, ze chcąc go szkolic nie zapytałeś...najpierw trzeba psa do siebie przyzwyczaić, poznać siebie nawzajem...a potem próbować z psem pracować - szkoda, że tego zabrakło, bo na pewno ktoś by doradził co i jak...a tak...ech:shake:

Obojętnie czy weźmiesz bulla czy innego psa - kazdy może tak zareagowac - i jesli nie jesteście na to gotowi to lepiej dać spokój z psem albo szukac szczeniaka...choć i to nie zawsze daje pewność co za ziółko może wyrosnąć

On oszczegł (warknął) i to jest jak najbardziej prawidłowe ...

szkoda, że jednak nie chcecie dać szansy psu - to jest młody pies i trzeba go pewnych rzeczy nauczyć - oduczyć - nie wiadomo, czy np. w jego poprzednim domu nie zabawiano się w taki właśnie sposób, że drażniono się z nim i "bawiono" w zabieranie miski - znam z opowiści debili, że takie zabawy są super - i im pies bardziej się wkurza tym lepsza zabawa...