Alicja Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 matsta1 napisał(a):No Neferek i Ja juz po porannym spacerku bd musial naprawic rower bo na takie bieganie to ja kondycji nie mam ;) Juz po woli lubi mame ojca jakos od razu polubil ciekawe czemu hy Dostal ta tabletke rano teraz dalem mu do wody tych witaminek ale cwaniak zorientowal sie :P wiec trzeba bd dac do jedzenia. Trzeba bd szybko kastracje zrobic bo ma duze zapedy hie Dzis ladnie namawial mnie na spacer ciagle ziewa i sie przeciaga. Zapiolem mu dzis oponke to od razu maslane oczka i nie mina ze z tym nigdzie nie ide a nie mialem czym go zachecic wiec skonczylo sie tak ze zrobil tak moze z 2 m ;) [FONT=Arial] witaj :multi::multi::multi: Witaminki po troszku do jedzonka ...na poczatku mniejszą ilość ...aż pozna smaczek ... ja tu siedzę od rana jak na igłach :oops: Tak własnie myślałam wczoraj że on jednak facetów preferuje a ja miałam u niego względy jako ta co go 1sza na spacer wyciągnęła :razz: Z tą kastracją to naprawdę dobrze zadziałać , bo w nim naładowana jest cała masa energii więc i to przedkładać się może na popęd [/FONT] Quote
MARCHEWA Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Wspaniałe wiadomości z nowego domku:multi::loveu:super,że Neferek już u siebie:razz: Quote
majqa Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Wieści max.:loveu: OK. Czekam na spokojnie 2 dni i powtórnie dopytam, co z ogłoszeniami. Quote
matsta1 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Powoli powinno byc coraz lepiej ;0 Kupki tez juz sa ok jak na razie apetyt chlopak tez ma, oby tylko z dnia na dzien byl coraz bardziej szczesliwy Quote
clockwork Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 majqa napisał(a):Wieści max.:loveu: OK. Czekam na spokojnie 2 dni i powtórnie dopytam, co z ogłoszeniami. [FONT=Arial] myśle że można wycofać :razz::razz: że Neferek na zawsze już u Mateusza :loveu::loveu: Mateusz- mam nadzieje że Nefer pokocha Was wszystkich swoim psim serduchem a Wy tak samo pokochacie Jego. że nie bedziecie mieli problemów wychowawczych... niech tylko On poczuje że jest już bezpieczny... i NIE MOŻESZ DAĆ SIE ZDOMINOWAĆ!!!! PAMIĘTAJ! ostatnie słowo należy do Ciebie- konsekwencja :cool3: nie wszystko na raz- stopniowo ucz go i wprowadzaj w nowe życie ;) jutro jak dasz rade skocz do weta niech go obejrzy, kup na kleszcze i pchły coś (fiprex, ex spot) bo Alcia mu zmyła :roll: i umów sie na ciachanie jajec :diabloti:[/FONT][FONT=Arial]za jakieś 2-3 tyg. [/FONT][FONT=Arial] Jak nie Budzik to dam Ci namiar na weta w Zdroju (Jastrzębie) żaden wiejski wet :shake: no i spodziewaj sie mnie kiedyś, nie raaaz :roll: bo bede tęsknić za nim :loveu: aaa i przemyślcie moją propozycje- adoptowania i mnie :cool1: KCEM TAM MIESZKAĆ :cool1: [/FONT] Quote
Tengusia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 no i super Neferek nikogo nie pozarl, wie co dobre chlopak (kto by tam z oponka latal :evil_lol: ) i mysle ze z dnia na dzien bedzie was kochal coraz bardziej :loveu: a taki psiak po przejsciach przywiazuje sie bardzo bardzo ... wiem co mowie :mdrmed: Quote
andzia69 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 większosć psów po schronisku próbuje "sił" w nowym miejscu, nowym domu - ale też w większosci wystarczy parę dni konsekwentnego "fe" i im to mija;) Trzymam dalej kciuki za udane początki:loveu: Quote
majqa Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 By wypośrodkować Wasze sugestie, w pn. wieczorem (śledząc wątek) lub wt. rano, tam, gdzie się da, usuwam ogłoszenia. Quote
Alicja Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 majqa napisał(a):By wypośrodkować Wasze sugestie, w pn. wieczorem (śledząc wątek) lub wt. rano, tam, gdzie się da, usuwam ogłoszenia. [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:możesz tak uczynić ;)[/FONT] [FONT=Arial]Nefcio był zakropiony na paskudy z 2 tygodnie temu to i tak po nastepnej kąpieli trzeba mu będzie kropnąć .... tylko 2 dni przed i 2 dni po kąpieli się nie kropi , wiec jeśli chcesz go w tym tygodniu kąpać to go nie krop bo szkoda ;).[/FONT] Quote
majqa Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:możesz tak uczynić ;)(...)[/FONT] Dziękuję Alicjo za przychylność, hihi...:loveu: :evil_lol: ;) Quote
Alicja Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 majqa napisał(a):Dziękuję Alicjo za przychylność, hihi...:loveu: :evil_lol: ;) [FONT=Arial] poznaj moje dobre serce ;):loveu:[/FONT] Quote
matsta1 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Jutro bd gruntowna kapiel:) i moze wyjscie do weta:) dzis piesek poznal nowe osby i zachowal sie super. To pokropie go w srode ;)) Jest juz bardzo zmeczony dzis mial tyle spacerkow ze szok;) Quote
Alicja Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 matsta1 napisał(a):Jutro bd gruntowna kapiel:) i moze wyjscie do weta:) dzis piesek poznal nowe osby i zachowal sie super. To pokropie go w srode ;)) Jest juz bardzo zmeczony dzis mial tyle spacerkow ze szok;) [FONT=Arial]Super :cool2: co do weta to skontaktuj się wieczorkiem jutro ze Mną lub Clockwork ;)[/FONT] Quote
matsta1 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Clockwork trzeba bylo sie wpisac w warunki umowy adopcyjnej hie ;D Nefcio wlasnie pojadl i spi:D lub udaje :P Quote
marzenKa Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Nie bylo mnie w weekend na dogo a tu takie cudowne wiesci:multi::multi::loveu::loveu: Neferek w domciu i to jakim cudownym:multi::multi: Neferkowi gratuluje nowego kochajacego domku:lol: A mateuszowi super pieska:lol: I te cudowne zdjeciaa, szczesliwy wlasciciel i piesek:multi::lol: Quote
Alicja Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 matsta1 napisał(a):Clockwork trzeba bylo sie wpisac w warunki umowy adopcyjnej hie ;D Nefcio wlasnie pojadl i spi:D lub udaje :P [FONT=Arial]ja Clockwork dopisze na mojej umowie z Tobą ;)[/FONT] Quote
majqa Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Alicja napisał(a): [FONT=Arial]poznaj moje dobre serce ;):loveu:[/FONT] Oj Ty Kochana Podłoto!!! :loveu: Nie masz pojęcia jak się cieszę szczęściem Neferka!!! Nie mogę się już doczekać usuwania tych ogłoszeń, wierz mi!!! Quote
majqa Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Część ogłoszeń została usunięta. Ta pula, z którą się nie udało została na str.11. Quote
Alicja Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 majqa napisał(a):Oj Ty Kochana Podłoto!!! :loveu: Nie masz pojęcia jak się cieszę szczęściem Neferka!!! Nie mogę się już doczekać usuwania tych ogłoszeń, wierz mi!!! :loveu::loveu: majqa napisał(a):Część ogłoszeń została usunięta. Ta pula, z którą się nie udało została na str.11. [FONT=Arial]oki ;)przypomniałam sobie ze ja też dawałam :evil_lol:.....lecę powywalać ;)[/FONT] Quote
andzia69 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Prosze o pomoc w imieniu psów przebywajacych pod opieką Fundacji AST na rzecz zwierząt niechcianych http://pl.youtube.com/watch?v=ZbCtmymoolY Jesli jeszcze nie oddałeś/aś swojego głosu, to proszę poświęć 5 minut, zarejestruj się na stronie http://www.krakvet.pl/forum/ potrzebny jest tylko mail na który zostanie wysłany link aktywacyjny, po kliknieciu na ten link wystarczy wejsć na stronę http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=8137 i zagłosować na AST-fundacja na rzecz zwierzat niechcianych to tak niewiele a pomoże Fundacji w ratowaniu kolejnych porzuconych, chorych i potrzebujacych opieki psów, dzięki Twojemu głosowaniu, Fundacja otrzyma pomoc od Internetowego sklepu Krak-Vet, która teraz jest jej niezwykle potrzebna, Twój głos nic nie kosztuje a moze bardzo pomóc, a Ty będziesz miał/a na swoim koncie o jeden dobry uczynek wiecej Jeśli jesteś ciekawa/wy jak wiele Fundacja robi dla swoich podopiecznych wejdź na stronę http://www.fundacja-ast.pl/ Pozdrawiam serdecznie i zachęcam do namowy znajomych do głosowania Dziękuje z całego serca za każdy oddany głos Quote
matsta1 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Nefer dzis byl u weta w Zorach dostal Fiprex i tabletki na odrobaczenie. Byl tez ogladany pod katem tej tylniej nogi noga go nie bolala gdy Paniu mu ja dotykala i wyginala itp i powiedziala ze poczekac jeszcze tydzien dwa i zobaczyc czy samo przejdzie czy sie na sili, i jak co to przeswietlenie. Kupilem mu jakies smakolyki i kosc za zeby:) Quote
Alicja Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 matsta1 napisał(a):Nefer dzis byl u weta w Zorach dostal Fiprex i tabletki na odrobaczenie. Byl tez ogladany pod katem tej tylniej nogi noga go nie bolala gdy Paniu mu ja dotykala i wyginala itp i powiedziala ze poczekac jeszcze tydzien dwa i zobaczyc czy samo przejdzie czy sie na sili, i jak co to przeswietlenie. Kupilem mu jakies smakolyki i kosc za zeby:) [FONT=Arial]supcio :multi:...bo już sie martwiłam , że tak cicho :razz: u pani Dyrek -Klusek czy innej ?? Co do FIPRexu podam Ci na gg lineczka na allegro gdzie ja kupuję najtaniej albo umówimy się że jak będę zamawiać dla Ozzyego to i dla was wezmę jak będziecie chcieli . Co pani mówiła na te zagojone ranki na skórce ?? [/FONT] Quote
polciuaa Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Matko.!Kilka dni mnie nie było a tu takie zmiany.!:loveu: Oby Neferkowi było baaardzo dobrze.:loveu: Quote
Alicja Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 :-([FONT=Arial][COLOR=Red][B][SIZE=5]:-(:-(NEFER jednak znowu szuka domu [/SIZE]........mama Mateusza się go boi ..... Nefer pilnował kości :roll:....warczał ....prosiłam aby nie dawać ....pies po schronisku , bedzie pilnował .....jak dziecko z domu dziecka ma nareszcie coś swojego ..... [/B][/COLOR][/FONT][CENTER][FONT=Arial][COLOR=Red][B][SIZE=6]HOTEL NA CITO[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT][/CENTER] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] ....bo jak ma wrócić do Jastrzebskiego schronu to lepiej niech wet go uśpi [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts