Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

matsta1 napisał(a):
No Neferek i Ja juz po porannym spacerku bd musial naprawic rower bo na takie bieganie to ja kondycji nie mam ;) Juz po woli lubi mame ojca jakos od razu polubil ciekawe czemu hy Dostal ta tabletke rano teraz dalem mu do wody tych witaminek ale cwaniak zorientowal sie :P wiec trzeba bd dac do jedzenia. Trzeba bd szybko kastracje zrobic bo ma duze zapedy hie Dzis ladnie namawial mnie na spacer ciagle ziewa i sie przeciaga. Zapiolem mu dzis oponke to od razu maslane oczka i nie mina ze z tym nigdzie nie ide a nie mialem czym go zachecic wiec skonczylo sie tak ze zrobil tak moze z 2 m ;)

[FONT=Arial]
witaj :multi::multi::multi:

Witaminki po troszku do jedzonka ...na poczatku mniejszą ilość ...aż pozna smaczek ...
ja tu siedzę od rana jak na igłach :oops:
Tak własnie myślałam wczoraj że on jednak facetów preferuje a ja miałam u niego względy jako ta co go 1sza na spacer wyciągnęła :razz:
Z tą kastracją to naprawdę dobrze zadziałać , bo w nim naładowana jest cała masa energii więc i to przedkładać się może na popęd
[/FONT]

• Replies 702
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majqa napisał(a):
Wieści max.:loveu:
OK. Czekam na spokojnie 2 dni i powtórnie dopytam, co z ogłoszeniami.

[FONT=Arial]
myśle że można wycofać :razz::razz: że Neferek na zawsze już u Mateusza :loveu::loveu:

Mateusz- mam nadzieje że Nefer pokocha Was wszystkich swoim psim serduchem a Wy tak samo pokochacie Jego. że nie bedziecie mieli problemów wychowawczych... niech tylko On poczuje że jest już bezpieczny... i NIE MOŻESZ DAĆ SIE ZDOMINOWAĆ!!!! PAMIĘTAJ! ostatnie słowo należy do Ciebie- konsekwencja :cool3:
nie wszystko na raz- stopniowo ucz go i wprowadzaj w nowe życie ;)

jutro jak dasz rade skocz do weta niech go obejrzy, kup na kleszcze i pchły coś (fiprex, ex spot) bo Alcia mu zmyła :roll: i umów sie na ciachanie jajec :diabloti:
[/FONT][FONT=Arial]za jakieś 2-3 tyg.

[/FONT][FONT=Arial] Jak nie Budzik to dam Ci namiar na weta w Zdroju (Jastrzębie)
żaden wiejski wet :shake:

no i spodziewaj sie mnie kiedyś, nie raaaz :roll: bo bede tęsknić za nim :loveu:

aaa i przemyślcie moją propozycje- adoptowania i mnie :cool1: KCEM TAM MIESZKAĆ :cool1:

[/FONT]

Posted

no i super Neferek nikogo nie pozarl, wie co dobre chlopak (kto by tam z oponka latal :evil_lol: ) i mysle ze z dnia na dzien bedzie was kochal coraz bardziej :loveu: a taki psiak po przejsciach przywiazuje sie bardzo bardzo ... wiem co mowie :mdrmed:

Posted

większosć psów po schronisku próbuje "sił" w nowym miejscu, nowym domu - ale też w większosci wystarczy parę dni konsekwentnego "fe" i im to mija;)

Trzymam dalej kciuki za udane początki:loveu:

Posted

majqa napisał(a):
By wypośrodkować Wasze sugestie, w pn. wieczorem (śledząc wątek) lub wt. rano, tam, gdzie się da, usuwam ogłoszenia.

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:możesz tak uczynić ;)[/FONT]

[FONT=Arial]Nefcio był zakropiony na paskudy z 2 tygodnie temu to i tak po nastepnej kąpieli trzeba mu będzie kropnąć .... tylko 2 dni przed i 2 dni po kąpieli się nie kropi , wiec jeśli chcesz go w tym tygodniu kąpać to go nie krop bo szkoda ;).[/FONT]

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:możesz tak uczynić ;)(...)[/FONT]

Dziękuję Alicjo za przychylność, hihi...:loveu: :evil_lol: ;)

Posted

Jutro bd gruntowna kapiel:) i moze wyjscie do weta:) dzis piesek poznal nowe osby i zachowal sie super. To pokropie go w srode ;)) Jest juz bardzo zmeczony dzis mial tyle spacerkow ze szok;)

Posted

matsta1 napisał(a):
Jutro bd gruntowna kapiel:) i moze wyjscie do weta:) dzis piesek poznal nowe osby i zachowal sie super. To pokropie go w srode ;)) Jest juz bardzo zmeczony dzis mial tyle spacerkow ze szok;)

[FONT=Arial]Super :cool2:

co do weta to skontaktuj się wieczorkiem jutro ze Mną lub Clockwork ;)
[/FONT]

Posted

Nie bylo mnie w weekend na dogo a tu takie cudowne wiesci:multi::multi::loveu::loveu:
Neferek w domciu i to jakim cudownym:multi::multi:
Neferkowi gratuluje nowego kochajacego domku:lol:
A mateuszowi super pieska:lol:
I te cudowne zdjeciaa, szczesliwy wlasciciel i piesek:multi::lol:

Posted

matsta1 napisał(a):
Clockwork trzeba bylo sie wpisac w warunki umowy adopcyjnej hie ;D Nefcio wlasnie pojadl i spi:D lub udaje :P

[FONT=Arial]ja Clockwork dopisze na mojej umowie z Tobą ;)[/FONT]

Posted

Alicja napisał(a):

[FONT=Arial]poznaj moje dobre serce ;):loveu:[/FONT]

Oj Ty Kochana Podłoto!!! :loveu: Nie masz pojęcia jak się cieszę szczęściem Neferka!!! Nie mogę się już doczekać usuwania tych ogłoszeń, wierz mi!!!

Posted

majqa napisał(a):
Oj Ty Kochana Podłoto!!! :loveu: Nie masz pojęcia jak się cieszę szczęściem Neferka!!! Nie mogę się już doczekać usuwania tych ogłoszeń, wierz mi!!!

:loveu::loveu:

majqa napisał(a):
Część ogłoszeń została usunięta. Ta pula, z którą się nie udało została na str.11.

[FONT=Arial]oki ;)przypomniałam sobie ze ja też dawałam :evil_lol:.....lecę powywalać ;)[/FONT]

Posted

Prosze o pomoc w imieniu psów przebywajacych pod opieką Fundacji AST na rzecz zwierząt niechcianych

http://pl.youtube.com/watch?v=ZbCtmymoolY

Jesli jeszcze nie oddałeś/aś swojego głosu, to proszę poświęć 5 minut, zarejestruj się na stronie http://www.krakvet.pl/forum/
potrzebny jest tylko mail na który zostanie wysłany link aktywacyjny, po kliknieciu na ten link wystarczy wejsć na stronę http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=8137 i zagłosować na AST-fundacja na rzecz zwierzat niechcianych

to tak niewiele a pomoże Fundacji w ratowaniu kolejnych porzuconych, chorych i potrzebujacych opieki psów,

dzięki Twojemu głosowaniu, Fundacja otrzyma pomoc od Internetowego sklepu Krak-Vet, która teraz jest jej niezwykle potrzebna, Twój głos nic nie kosztuje a moze bardzo pomóc, a Ty będziesz miał/a na swoim koncie o jeden dobry uczynek wiecej

Jeśli jesteś ciekawa/wy jak wiele Fundacja robi dla swoich podopiecznych wejdź na stronę http://www.fundacja-ast.pl/

Pozdrawiam serdecznie i zachęcam do namowy znajomych do głosowania Dziękuje z całego serca za każdy oddany głos

Posted

Nefer dzis byl u weta w Zorach dostal Fiprex i tabletki na odrobaczenie. Byl tez ogladany pod katem tej tylniej nogi noga go nie bolala gdy Paniu mu ja dotykala i wyginala itp i powiedziala ze poczekac jeszcze tydzien dwa i zobaczyc czy samo przejdzie czy sie na sili, i jak co to przeswietlenie. Kupilem mu jakies smakolyki i kosc za zeby:)

Posted

matsta1 napisał(a):
Nefer dzis byl u weta w Zorach dostal Fiprex i tabletki na odrobaczenie. Byl tez ogladany pod katem tej tylniej nogi noga go nie bolala gdy Paniu mu ja dotykala i wyginala itp i powiedziala ze poczekac jeszcze tydzien dwa i zobaczyc czy samo przejdzie czy sie na sili, i jak co to przeswietlenie. Kupilem mu jakies smakolyki i kosc za zeby:)

[FONT=Arial]supcio :multi:...bo już sie martwiłam , że tak cicho :razz:

u pani Dyrek -Klusek czy innej ??

Co do FIPRexu podam Ci na gg lineczka na allegro gdzie ja kupuję najtaniej albo umówimy się że jak będę zamawiać dla Ozzyego to i dla was wezmę jak będziecie chcieli .
Co pani mówiła na te zagojone ranki na skórce ??
[/FONT]

Posted

:-([FONT=Arial][COLOR=Red][B][SIZE=5]:-(:-(NEFER jednak znowu szuka domu [/SIZE]........mama Mateusza się go boi .....

Nefer pilnował kości :roll:....warczał ....prosiłam aby nie dawać ....pies po schronisku , bedzie pilnował .....jak dziecko z domu dziecka ma nareszcie coś swojego .....

[/B][/COLOR][/FONT][CENTER][FONT=Arial][COLOR=Red][B][SIZE=6]HOTEL NA CITO[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT][/CENTER]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
....bo jak ma wrócić do Jastrzebskiego schronu to lepiej niech wet go uśpi [/B][/COLOR][/FONT]