Alicja Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 matsta1 napisał(a):No to tak Nefer jest po spacerku, wybiegany ciekawy wszystkiego. Zachowuje sie dobrze na nowe osoby reaguje raczej obojetnie nie warczy ani nic. Teraz sobie lezy pewnie zaraz zasnie:) [FONT=Arial];)...a gdzie leży [/FONT] Quote
matsta1 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Na dywanie ha pokazuje mu ze ma isc na legowisko wchodzi polezy i jak nie patrze zchodzi na dywan:) A i co chwile sprawdza czy jestem :P Edit: A teraz juz na legowisku odpoczywa:) Quote
Alicja Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 [FONT=Arial]Zaakceptował Ciebie jako przewodnika w stadzie , teraz musisz mu pokazać ze rodzice są ważni , że Oni też dają jeść i pomalutku i do nich się przyzwyczai . Nie dziw się ze będzie spał na dywanie ... od 2 maja spał na gołych deskach :cool1: wkliknij w gogelki ...,, Okiem psa" to świetna książka pozwalająca poznać psie zachowania , może złapiesz w wersji elektronicznej ,bo czy u nas w ksiegarni jest to nie wiem [/FONT] Quote
clockwork Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]Zaakceptował Ciebie jako przewodnika w stadzie , teraz musisz mu pokazać ze rodzice są ważni , że Oni też dają jeść i pomalutku i do nich się przyzwyczai . Nie dziw się ze będzie spał na dywanie ... od 2 maja spał na gołych deskach :cool1: wkliknij w gogelki ...,, Okiem psa" to świetna książka pozwalająca poznać psie zachowania , może złapiesz w wersji elektronicznej ,bo czy u nas w ksiegarni jest to nie wiem [/FONT] jest w księgarniach internetowych a i ja POLECAM książke.... mogę Ci pożyczyć na razie ;) Quote
matsta1 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 To postaram sie poczytac :) Trzeba zbierac wiedze dla dobra rodziny i psa , wspolnego dobra:) Takiemu psiakowi patrzy sie prosto w oczy? Edit: NO spoko jak nie znajde na necie to pozycze Quote
Tengusia Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 wchodzem sobie patrzem a tu takie wiesci :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: tylko kto pokocha Dragona no kto :( Quote
clockwork Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 [FONT=Arial]Tengusiu- na Dragonka też przyjdzie czas :loveu::loveu: [/FONT] [FONT=Arial]TU MIESZKAM :razz::razz:[/FONT] [FONT=Arial]WYPRAWKA OD CIOCI ALI :loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 [FONT=Arial]:evil_lol:nieszczęśliwy wykąpany pies Neferku .....zaciskaj łapki żeby boxiowi i suczynkom się udało :kciuki: [/FONT] Quote
matsta1 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Chlopak juz spi jak zabity:) oby jutro wstal z dobrym humorem:D Ladne te zdjecia nawet bardzo:DD Pozdrawiam i dobranoc:* Quote
clockwork Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 matsta1 napisał(a):Chlopak juz spi jak zabity:) oby jutro wstal z dobrym humorem:D Ladne te zdjecia nawet bardzo:DD Pozdrawiam i dobranoc:* ja robiłam :cool1::eviltong::eviltong::eviltong: wyczocharaj mojego Nefcia rano :loveu: Quote
Alicja Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 matsta1 napisał(a):Chlopak juz spi jak zabity:) oby jutro wstal z dobrym humorem:D Ladne te zdjecia nawet bardzo:DD Pozdrawiam i dobranoc:* [FONT=Arial] rano będę czekać .......na naj wieści :kciuki: Magda :cool1:....ja też cykałam fotki :p [/FONT] Quote
Tengusia Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 no prosze jak to milo Neferka zobaczyc poza schroniskowym swiatem :mdrmed: matsta milo sie rozmawia na gg mam nadzieje ze moje rady ci sie przydadza :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Tengusia napisał(a):no prosze jak to milo Neferka zobaczyc poza schroniskowym swiatem :mdrmed: matsta milo sie rozmawia na gg mam nadzieje ze moje rady ci sie przydadza :evil_lol: [FONT=Arial]dzięki Cioteczko za pomoc :calus: [/FONT] Quote
ice_t Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 super że Neferkowi się udało, widac że z nowym panem bedzie mu jak w niebie Quote
BUDRYSEK Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Mam nadzieje,że bedziesz szczęśliwy Nefciu?!!! Quote
Tengusia Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]dzięki Cioteczko za pomoc :calus: [/FONT] alez nie ma za co :oops: ja tylko podzielilam sie doswiadczeniem po adopcji mojego Boleslawa :cool3: Quote
majqa Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Daliście ognia z tymi fotkami. :loveu: Są boskie, a Nefer taki szczęśliwy, miał dzień pełen wrażeń. Co do patrzenia w oczy. Własnemu psu, koniecznie, zresztą zobaczy Pan Mateuszu, że sam pies będzie się w Pana wpatrywał jak w obrazek i nie odstępował na krok. Mnie rozwaliła fotka z całusami prosto w pychola i do tego nawiążę. ;) Tę rasę trzeba obcałowywać od stóp do głów :evil_lol: i dać się jej równie mocno całować. Hm...dywanik...małymi krokami do przodu, kierunek - łóżeczko. :razz: Gorąco polecam. Termoforek przy tym psie to pikuś! Bardzo się cieszę, że historia Neferka przybrała taki obrót. Kamień z serca. Życzę Wam samych szczęśliwych chwil!!! Quote
majqa Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Dziewczyny, czy tam, gdzie mi się uda, kasować ogłoszenia? Quote
Alicja Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 majqa napisał(a):Dziewczyny, czy tam, gdzie mi się uda, kasować ogłoszenia? [FONT=Arial]...ja tak myślę , ze na spokojnie czekajmy ze 2 dni...:roll:....chociaż wiem że Mateusz jest zdecydowany pracować z psem i na 99.99% wiem , że tam już Nefcio zostanie :loveu::loveu: :razz::razz:chłopaki , jak po nocce [/FONT] Quote
matsta1 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 No Neferek i Ja juz po porannym spacerku bd musial naprawic rower bo na takie bieganie to ja kondycji nie mam ;) Juz po woli lubi mame ojca jakos od razu polubil ciekawe czemu hy Dostal ta tabletke rano teraz dalem mu do wody tych witaminek ale cwaniak zorientowal sie :P wiec trzeba bd dac do jedzenia. Trzeba bd szybko kastracje zrobic bo ma duze zapedy hie Dzis ladnie namawial mnie na spacer ciagle ziewa i sie przeciaga. Zapiolem mu dzis oponke to od razu maslane oczka i nie mina ze z tym nigdzie nie ide a nie mialem czym go zachecic wiec skonczylo sie tak ze zrobil tak moze z 2 m ;) Quote
Recommended Posts