Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

matsta1 napisał(a):
No to tak Nefer jest po spacerku, wybiegany ciekawy wszystkiego. Zachowuje sie dobrze na nowe osoby reaguje raczej obojetnie nie warczy ani nic. Teraz sobie lezy pewnie zaraz zasnie:)

[FONT=Arial];)...a gdzie leży [/FONT]

• Replies 702
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na dywanie ha pokazuje mu ze ma isc na legowisko wchodzi polezy i jak nie patrze zchodzi na dywan:) A i co chwile sprawdza czy jestem :P

Edit: A teraz juz na legowisku odpoczywa:)

Posted

[FONT=Arial]Zaakceptował Ciebie jako przewodnika w stadzie , teraz musisz mu pokazać ze rodzice są ważni , że Oni też dają jeść i pomalutku i do nich się przyzwyczai .
Nie dziw się ze będzie spał na dywanie ... od 2 maja spał na gołych deskach :cool1:

wkliknij w gogelki ...,, Okiem psa" to świetna książka pozwalająca poznać psie zachowania , może złapiesz w wersji elektronicznej ,bo czy u nas w ksiegarni jest to nie wiem
[/FONT]

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]Zaakceptował Ciebie jako przewodnika w stadzie , teraz musisz mu pokazać ze rodzice są ważni , że Oni też dają jeść i pomalutku i do nich się przyzwyczai .
Nie dziw się ze będzie spał na dywanie ... od 2 maja spał na gołych deskach :cool1:

wkliknij w gogelki ...,, Okiem psa" to świetna książka pozwalająca poznać psie zachowania , może złapiesz w wersji elektronicznej ,bo czy u nas w ksiegarni jest to nie wiem
[/FONT]

jest w księgarniach internetowych a i ja POLECAM książke....

mogę Ci pożyczyć na razie ;)

Posted

To postaram sie poczytac :) Trzeba zbierac wiedze dla dobra rodziny i psa , wspolnego dobra:) Takiemu psiakowi patrzy sie prosto w oczy?

Edit: NO spoko jak nie znajde na necie to pozycze

Posted

matsta1 napisał(a):
Chlopak juz spi jak zabity:) oby jutro wstal z dobrym humorem:D
Ladne te zdjecia nawet bardzo:DD
Pozdrawiam i dobranoc:*

ja robiłam :cool1::eviltong::eviltong::eviltong:

wyczocharaj mojego Nefcia rano :loveu:

Posted

matsta1 napisał(a):
Chlopak juz spi jak zabity:) oby jutro wstal z dobrym humorem:D
Ladne te zdjecia nawet bardzo:DD
Pozdrawiam i dobranoc:*

[FONT=Arial]
rano będę czekać .......na naj wieści :kciuki:

Magda :cool1:....ja też cykałam fotki :p
[/FONT]

Posted

Tengusia napisał(a):
no prosze jak to milo Neferka zobaczyc poza schroniskowym swiatem :mdrmed:

matsta milo sie rozmawia na gg mam nadzieje ze moje rady ci sie przydadza :evil_lol:

[FONT=Arial]dzięki Cioteczko za pomoc :calus: [/FONT]

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]dzięki Cioteczko za pomoc :calus: [/FONT]

alez nie ma za co :oops: ja tylko podzielilam sie doswiadczeniem po adopcji mojego Boleslawa :cool3:

Posted

Daliście ognia z tymi fotkami. :loveu: Są boskie, a Nefer taki szczęśliwy, miał dzień pełen wrażeń.
Co do patrzenia w oczy. Własnemu psu, koniecznie, zresztą zobaczy Pan Mateuszu, że sam pies będzie się w Pana wpatrywał jak w obrazek i nie odstępował na krok.
Mnie rozwaliła fotka z całusami prosto w pychola i do tego nawiążę. ;)
Tę rasę trzeba obcałowywać od stóp do głów :evil_lol: i dać się jej równie mocno całować.
Hm...dywanik...małymi krokami do przodu, kierunek - łóżeczko. :razz:
Gorąco polecam. Termoforek przy tym psie to pikuś!
Bardzo się cieszę, że historia Neferka przybrała taki obrót.
Kamień z serca.
Życzę Wam samych szczęśliwych chwil!!!

Posted

majqa napisał(a):
Dziewczyny, czy tam, gdzie mi się uda, kasować ogłoszenia?

[FONT=Arial]...ja tak myślę , ze na spokojnie czekajmy ze 2 dni...:roll:....chociaż wiem że Mateusz jest zdecydowany pracować z psem i na 99.99% wiem , że tam już Nefcio zostanie :loveu::loveu:

:razz::razz:chłopaki , jak po nocce
[/FONT]

Posted

No Neferek i Ja juz po porannym spacerku bd musial naprawic rower bo na takie bieganie to ja kondycji nie mam ;) Juz po woli lubi mame ojca jakos od razu polubil ciekawe czemu hy Dostal ta tabletke rano teraz dalem mu do wody tych witaminek ale cwaniak zorientowal sie :P wiec trzeba bd dac do jedzenia. Trzeba bd szybko kastracje zrobic bo ma duze zapedy hie Dzis ladnie namawial mnie na spacer ciagle ziewa i sie przeciaga. Zapiolem mu dzis oponke to od razu maslane oczka i nie mina ze z tym nigdzie nie ide a nie mialem czym go zachecic wiec skonczylo sie tak ze zrobil tak moze z 2 m ;)