majqa Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 agnieszka24 napisał(a):(...) Mam nadzieję, że zostaniesz w swoim nowym domku. Mateusz nawet spanko ci przygotował ;) (...) Ja też mam taką nadzieję. Hm...z tym spankiem. Jestem w stanie nie zgłaszać tego stosownym instytucjom, że szykowane jest posłanko obok łóżka, chwilowo wytrzymam. Mam nadzieję, że Pan Mateusz mimo wszystko będzie uprzejmy się troszkę posunąć.;) To zupełny bezsens by piesio miał się wślizgiwać podstępem. :shake: Od ręki należy ustalić, kto śpi od ściany, kto od zewnątrz i kto komu parzy kawę. :roll: Quote
clockwork Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [FONT=Arial]majga :evil_lol::evil_lol: bo wystraszysz Mateusza i rano zadzwoni że zrezygnował bo ma małe łożko :evil_lol::evil_lol: choć powód byłby dla mnie zupełnie nie zrozumiały- my też mamy małe łóżko ale w nogach u Klocunia zawsze jakoś sie zmieszcze :roll::roll::eviltong:[/FONT] Quote
Alicja Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 [FONT=Arial]bo Wy nie kapłyscie że Mateusz dla siebie zrobił to na kółkach :grins:[/FONT] Quote
clockwork Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [FONT=Arial]a Mateusz to mógłby TU sie ujawnić a nie na amstafowym bo ja tam nie moge wleść :mad::mad:[/FONT] Quote
Alicja Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]a Mateusz to mógłby TU sie ujawnić a nie na amstafowym bo ja tam nie moge wleść :mad::mad:[/FONT] [FONT=Arial]nie marudź masz moje hasło :cool1:[/FONT] Quote
Ada-jeje Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 A ja poczekam do jutra :crazyeye: zeby sie cieszyc razem z wami :loveu: i z Neferkiem. Quote
Alicja Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 [FONT=Arial]mnie palce bolą od zaciskania kciuków .....cieszyć będę się jak odjadę od Mateusza pustym samochodem do domu :cool1:[/FONT] Quote
clockwork Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]nie marudź masz moje hasło :cool1:[/FONT] [FONT=Arial] na amstafowe nie... na boxery :cool1: dawa login i hasło :razz:[/FONT] Quote
Alicja Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 clockwork napisał(a):[FONT=Arial] na amstafowe nie... na boxery :cool1: dawa login i hasło :razz:[/FONT] [FONT=Arial]poszło na GG ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 [FONT=Arial]Dziś się okaże czy to Twój szczęśliwy dzień .......:kciuki:[/FONT] Quote
matsta1 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Tak tak te na kolkach to dla mnie :) he No mam nadzieje ze dzis sie uda i zostanie razem ze mna :D A jak juz bd u mnie to mu galerie zrobie Quote
andzia69 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 matsta1 napisał(a):Tak tak te na kolkach to dla mnie :) he No mam nadzieje ze dzis sie uda i zostanie razem ze mna :D A jak juz bd u mnie to mu galerie zrobie no mamy nadzieję!!!!:p Quote
kasiaNDM Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]mnie palce bolą od zaciskania kciuków .....cieszyć będę się jak odjadę od Mateusza pustym samochodem do domu :cool1:[/FONT] a jak plakac bedziesz ze szczescia :) clockwork napisał(a):[FONT=Arial]majga :evil_lol::evil_lol: bo wystraszysz Mateusza i rano zadzwoni że zrezygnował bo ma małe łożko :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]choć powód byłby dla mnie zupełnie nie zrozumiały- my też mamy małe łóżko ale w nogach u Klocunia zawsze jakoś sie zmieszcze :roll::roll::eviltong:[/FONT] pogadamy jak Ci się do wyra wpakują 3 świnki + Tż :D ciasno :D ale chociaż ciepło 3mam kciuki za Czanuszka! Należy mu się :) Quote
Alicja Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 [FONT=Arial]Zaciskajcie :kciuki: [/FONT] Quote
Ada-jeje Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Alicja nie draznij :mad: tylko napisz juz wreszcie cos wesolego :loveu: Quote
majqa Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Czekamy!!!!!!!!!!!! Nie dręcz nas!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Alicja Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 [FONT=Arial]Jadę o 15 po piesa .....więc dam znać SMSem komuś [ jeszcze nie wiem kto bedzie przy kompku ]kto napisze na dogo zanim dojadę do domu ...sama dziś od rana nic nie jadłam :roll:...przełknęłam 2 kawy ....i chyba zaraz z nerwów na zawał zejdę :roll:[/FONT] Quote
clockwork Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 [FONT=Arial]NEFER ZOSTAŁ U MATEUSZA!!!! :multi::multi::multi: (foto) relacja potem... tera z Alutką opijamy jego nowe życie KAWĄ :eviltong:[/FONT] Quote
majqa Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]NEFER ZOSTAŁ U MATEUSZA!!!! :multi::multi::multi:[/FONT] [FONT=Arial](foto) relacja potem... tera z Alutką opijamy jego nowe życie KAWĄ :eviltong:[/FONT] Nie kłamcie, że tylko kawą!!! ;) Yuhuuu !!! Quote
Alicja Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 [FONT=Arial]Jestem już w domeczku :multi::multi::multi: Nefcio :loveu: został u Mateusza , jesteśmy w kontakcie :multi: Ja zaadoptowalam Nestora , bo umowy schroniskowe to kit na wode :cool1:i z Mateuszem podpisałam osobną umowe , która dołączona bedzie do dokumentów schroniskowych ....moze wreszcie osoby władne zobaczą jak taka umowa powinna wyglądać . Nefcio wsiadł sam do samochodu , bez gadania ;), wcześniej zjadł 3 winerki cielece , grzecznie jechał .Przywitał się z domownikami , poznał teren , troszeczkę go obmyłam z brudu schroniskowego Manusanem i ciepłą wodą ,wyczyściłam uszka ....i został .....wycałowany przez ciotki i wujaszka na do widzenia . Wujaszek jakbyśmy mieli dom to na 99,99% zabrałby Nefcia :loveu:...ale stwierdził , ze Nefek super trafił z Mateuszem .. Magda ma fotaski :p[/FONT] Quote
matsta1 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 No to tak Nefer jest po spacerku, wybiegany ciekawy wszystkiego. Zachowuje sie dobrze na nowe osoby reaguje raczej obojetnie nie warczy ani nic. Teraz sobie lezy pewnie zaraz zasnie:) Quote
Recommended Posts