Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

majqa napisał(a):
Sytuacja rzeczywiście katastrofa :-(, skoro Neferek jest aż takim czyściochem. Jego pęcherz, nerki, jelita długo nie zniosą takiego treningu.

[FONT=Arial]
dokładnie ...o to się boję :-(.... chciałam dać go do hotelu ...ale nie ma szans .....nawet na pół psa nie ma miejsca :shake:...a ja go nie mogę zabrać do domu ... 2 równolatków ASTów w tym 1 rezydenta nie wiem czy dałabym rade opanować :shake:...a nie mam warunków na rozdzielenie :shake:

Dziś kupiłam mu witaminki na sierść , w niedziele jedzie Magda z moim TZtem po karmę dla Neferka i reszty psiaków... ale to jeszcze nie wszystko :shake:.....najważniejszego nie mogę mu dać ....DOMKU :placz:....
[/FONT]

• Replies 702
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neferku hopaj na gore:multi:
Neferek pilniee potrzebujee nowego domku albo chociac DT!!!!

On jest taki cudownyy, dlaczego nikt go nie chce???:-(
Pobyt w schronie napewno na dobre mu nie wyjdzie:-(

Posted

[FONT=Arial]Odezwał sie do Mnie dziś pan z okolic ....skontaktuje się z Magdą w schronisku , przyjedzie zapoznać się z Nefciem ..jeśli przypadną sobie do gustu a pan przejdzie pozytywnie wizytę i rozmowę przedadopcyjną to możliwe że do Nefcia usmiechnie się los .....tak bardzo bym chciała ...pomalutku zaczyna się może i do niego los uśmiechać .... [/FONT]

Posted

majqa napisał(a):
Niech ten cud już nastąpi...

[FONT=Arial]siedze jak na szpilkach .....chciałabym aby pan spotkał sięz Nefciem .... żeby go pokochał tak jak ja ....[/FONT]

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]Nefciu .....czekam na wieści ...kocham Cię pieseczku [/FONT]

to tak jak ja Dragoniastego ... za bardzo sie przywiazuje do tych psiakow :placz:

Posted

MARCHEWA napisał(a):
A to dzisiaj ten pan miał zobaczyć Neferka?

[FONT=Arial]tak dziś albo jutro ma wpaść pan z naszych okolic , miał dać Madzi znać kiedy ...czekam na wiesci ... info o Neferku miał z Niebieskiego Forum ...rozmawiałam z nim telefonicznie [/FONT]

Tengusia napisał(a):
to tak jak ja Dragoniastego ... za bardzo sie przywiazuje do tych psiakow :placz:

[FONT=Arial]
ja nie do wszystkich ...ale Nefer i Box to moje dwa słodziaki ....szczególnie Nefcio...On taki biedny od 20 maja tam jest ....4 dni jak go własciciel oddał to nie jadł :-(
[/FONT]

Posted

no to kopiuję...bo widzę, ze Alicji nie ma:evil_lol: a wy tu umieracie z niecierpliwości!

" No i po wizycie Piesek wybiegany i bardzo sympatyczny. Mysle ze wszystko przebieglo prawidlowo w niedziele prawdopodobnie bedzie wizyta z pieskiem przed adopcyjna. I jak sie ulozy zamieszka u mnie.
Pozdraiwam"

i.................

kopiuję Alicję:

" Już wiem wszystko .....jutro przyjeżdżamy do Was z Neferkiem ...pogodz 16.00 ..."

ps. proszę wszystkich o głosowanie na Krakwecie w miesiącu lipcu na AST:modla::modla::modla:

Posted

[FONT=Arial]Mam nadzieję, że Neferek jutro zostanie u nowego pańcia ....jutro zabieramy go ze schroniska...on tam nie może dłużej zostać ...a wg relacji Magdy spotkanko było bardzo miłe ...więc mamnadzieje że zlapiecie teraz :kciuki: i bedziecie trzymać do jutra :mdleje:

już głosowałam ;)
[/FONT]

Posted

doddy napisał(a):
Oj żeby sie udało.
Ruszyły się adopcje na szczęście.

[FONT=Arial]proszę was wszystkich o kciukaski

.....bullowatki leżą mi na serduchu straszecznie ...jak się pokaze inny domek na horyzoncie zawsze można podesłać do innego słodziaka
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]Tak- kolega Mateusz był dzisiaj w schronisku i dostał Nefera na spacer .... chyba sie polubili.:loveu: Kolega nie miał nigdy bullowatego i zadawał wiele pytań co do wychowania, spacerów, żywienia,tresury, pielęgnacji, zaprzyjaźniania z suką doga niemieckiego swojej dziewczyny....
kastracja bedzie;)
jutro pojedziemy koło 16tej z Neferkiem i oby nie musiał wracać, bo on powoli nie chce wychodzić z kojca wiedząc że i tak tam wróci.... psycha mu siada :placz::placz:
[/FONT]

Posted

No jedno jest pewne, o czym powinien wiedzieć, że to typ psa, absolutnie absolutnie, podkołdernego. Nie wyobrażam sobie by Nefer miał nie spać w łóżku (właśnie spoglądam na swoją rozwaloną wyrkowo Jolę).;)
Takiego komfortu życzę Neferkowi z całego serducha.

Posted

majqa napisał(a):
No jedno jest pewne, o czym powinien wiedzieć, że to typ psa, absolutnie absolutnie, podkołdernego. Nie wyobrażam sobie by Nefer miał nie spać w łóżku (właśnie spoglądam na swoją rozwaloną wyrkowo Jolę).;)
Takiego komfortu życzę Neferkowi z całego serducha.

[FONT=Arial]buuhahhaha... spytałam Mateusza gdzie bedzie spał Nefer w łożku??:siara::siara:
a On mi że na posłaniu obok jego łóżka,

a ja na to- toż to można podciągnąć pod znęcanie sie nad zwierzętami :evil_lol::evil_lol:
do TOZu go podam :eviltong::eviltong::diabloti:

Mój Kloc też własnie grzeje panci miejsce pod kołderką ... z klenotami wywalonymi na widok :roll::loveu::loveu:
[/FONT]