Alicja Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 majqa napisał(a):Sytuacja rzeczywiście katastrofa :-(, skoro Neferek jest aż takim czyściochem. Jego pęcherz, nerki, jelita długo nie zniosą takiego treningu. [FONT=Arial] dokładnie ...o to się boję :-(.... chciałam dać go do hotelu ...ale nie ma szans .....nawet na pół psa nie ma miejsca :shake:...a ja go nie mogę zabrać do domu ... 2 równolatków ASTów w tym 1 rezydenta nie wiem czy dałabym rade opanować :shake:...a nie mam warunków na rozdzielenie :shake: Dziś kupiłam mu witaminki na sierść , w niedziele jedzie Magda z moim TZtem po karmę dla Neferka i reszty psiaków... ale to jeszcze nie wszystko :shake:.....najważniejszego nie mogę mu dać ....DOMKU :placz:.... [/FONT] Quote
andzia69 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 biedny pies...skąd te domki???!!!! :-(:-(:-( Quote
Alicja Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 andzia69 napisał(a):biedny pies...skąd te domki???!!!! :-(:-(:-( [FONT=Arial]nie ma ani domków ani hotelików :shake:[/FONT] Quote
marzenKa Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Neferku hopaj na gore:multi: Neferek pilniee potrzebujee nowego domku albo chociac DT!!!! On jest taki cudownyy, dlaczego nikt go nie chce???:-( Pobyt w schronie napewno na dobre mu nie wyjdzie:-( Quote
Alicja Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 [FONT=Arial]Odezwał sie do Mnie dziś pan z okolic ....skontaktuje się z Magdą w schronisku , przyjedzie zapoznać się z Nefciem ..jeśli przypadną sobie do gustu a pan przejdzie pozytywnie wizytę i rozmowę przedadopcyjną to możliwe że do Nefcia usmiechnie się los .....tak bardzo bym chciała ...pomalutku zaczyna się może i do niego los uśmiechać .... [/FONT] Quote
Alicja Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 majqa napisał(a):Niech ten cud już nastąpi... [FONT=Arial]siedze jak na szpilkach .....chciałabym aby pan spotkał sięz Nefciem .... żeby go pokochał tak jak ja ....[/FONT] Quote
Alicja Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 [FONT=Arial]Nefciu .....czekam na wieści ...kocham Cię pieseczku [/FONT] Quote
Tengusia Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]Nefciu .....czekam na wieści ...kocham Cię pieseczku [/FONT] to tak jak ja Dragoniastego ... za bardzo sie przywiazuje do tych psiakow :placz: Quote
Alicja Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 MARCHEWA napisał(a):A to dzisiaj ten pan miał zobaczyć Neferka? [FONT=Arial]tak dziś albo jutro ma wpaść pan z naszych okolic , miał dać Madzi znać kiedy ...czekam na wiesci ... info o Neferku miał z Niebieskiego Forum ...rozmawiałam z nim telefonicznie [/FONT] Tengusia napisał(a):to tak jak ja Dragoniastego ... za bardzo sie przywiazuje do tych psiakow :placz: [FONT=Arial] ja nie do wszystkich ...ale Nefer i Box to moje dwa słodziaki ....szczególnie Nefcio...On taki biedny od 20 maja tam jest ....4 dni jak go własciciel oddał to nie jadł :-([/FONT] Quote
andzia69 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 no to kopiuję...bo widzę, ze Alicji nie ma:evil_lol: a wy tu umieracie z niecierpliwości! " No i po wizycie Piesek wybiegany i bardzo sympatyczny. Mysle ze wszystko przebieglo prawidlowo w niedziele prawdopodobnie bedzie wizyta z pieskiem przed adopcyjna. I jak sie ulozy zamieszka u mnie. Pozdraiwam" i................. kopiuję Alicję: " Już wiem wszystko .....jutro przyjeżdżamy do Was z Neferkiem ...pogodz 16.00 ..." ps. proszę wszystkich o głosowanie na Krakwecie w miesiącu lipcu na AST:modla::modla::modla: Quote
Alicja Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 [FONT=Arial]Mam nadzieję, że Neferek jutro zostanie u nowego pańcia ....jutro zabieramy go ze schroniska...on tam nie może dłużej zostać ...a wg relacji Magdy spotkanko było bardzo miłe ...więc mamnadzieje że zlapiecie teraz :kciuki: i bedziecie trzymać do jutra :mdleje: już głosowałam ;) [/FONT] Quote
doddy Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Oj żeby sie udało. Ruszyły się adopcje na szczęście. Quote
Alicja Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 doddy napisał(a):Oj żeby sie udało. Ruszyły się adopcje na szczęście. [FONT=Arial]proszę was wszystkich o kciukaski .....bullowatki leżą mi na serduchu straszecznie ...jak się pokaze inny domek na horyzoncie zawsze można podesłać do innego słodziaka [/FONT] Quote
clockwork Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [FONT=Arial]Tak- kolega Mateusz był dzisiaj w schronisku i dostał Nefera na spacer .... chyba sie polubili.:loveu: Kolega nie miał nigdy bullowatego i zadawał wiele pytań co do wychowania, spacerów, żywienia,tresury, pielęgnacji, zaprzyjaźniania z suką doga niemieckiego swojej dziewczyny.... kastracja bedzie;) jutro pojedziemy koło 16tej z Neferkiem i oby nie musiał wracać, bo on powoli nie chce wychodzić z kojca wiedząc że i tak tam wróci.... psycha mu siada :placz::placz:[/FONT] Quote
majqa Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 No jedno jest pewne, o czym powinien wiedzieć, że to typ psa, absolutnie absolutnie, podkołdernego. Nie wyobrażam sobie by Nefer miał nie spać w łóżku (właśnie spoglądam na swoją rozwaloną wyrkowo Jolę).;) Takiego komfortu życzę Neferkowi z całego serducha. Quote
BoJa2 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Neferku piesku,żeby Ci się wszystko poukładało.Trzymie kciuki za Was Quote
clockwork Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 majqa napisał(a):No jedno jest pewne, o czym powinien wiedzieć, że to typ psa, absolutnie absolutnie, podkołdernego. Nie wyobrażam sobie by Nefer miał nie spać w łóżku (właśnie spoglądam na swoją rozwaloną wyrkowo Jolę).;) Takiego komfortu życzę Neferkowi z całego serducha. [FONT=Arial]buuhahhaha... spytałam Mateusza gdzie bedzie spał Nefer w łożku??:siara::siara: a On mi że na posłaniu obok jego łóżka, a ja na to- toż to można podciągnąć pod znęcanie sie nad zwierzętami :evil_lol::evil_lol: do TOZu go podam :eviltong::eviltong::diabloti: Mój Kloc też własnie grzeje panci miejsce pod kołderką ... z klenotami wywalonymi na widok :roll::loveu::loveu:[/FONT] Quote
ice_t Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 no to trzymam i ja kciuki za powodzenie akcji :loveu: Quote
agnieszka24 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Dobranoc Neferku! Jutro będzie twój wielki dzień! Mam nadzieję, że zostaniesz w swoim nowym domku. Mateusz nawet spanko ci przygotował ;) Trzymam kciuki, żeby ci się udało :thumbs: Quote
Recommended Posts