Tengusia Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 doddy napisał(a):Ja pw odczytuje raz w tyg jak oczyszczam skrzynkę. Dam go w wolnej chwili. dzieki :Rose: tekst ogloszenia jest na stronie 15 a zdjecia na 12 ;) Quote
clockwork Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='MARCHEWA']Dodałam do ogłoszeń zdjęcia Neferka bez krat,może tym razem wypatrzy go jakiś miłośnik tej rasy.Napisałam tez twój nr.GG Magda,ok? [FONT=Arial]jasne że ok. na gg. dam rade odpisywać po pracy bo telefony zawalają mnie w pracy a ja nie zawsze moge rozmawiać bo socjalizuje dzikie psy a one nie znają dźwięku telefonu :shake:[/FONT] [quote name='doddy']Dałam Nerefa na stronę fundacji. :multi::Rose::Rose: [FONT=Arial]supcio.... bo nefer z dnia na dzień coraz gorzej znosi powrót do kojca i rozstanie z nami :-( on nas pokochał a my pokochalyśmy tego psiaka :placz::placz: no i ma ZNIKNĄĆ ze schronu bo blokuje kojce :angryy::angryy: [/FONT] Quote
majqa Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 W górę Neferku, nie poddawaj się piesiu!:shake: Quote
marzenKa Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Podrzuce Cie jeszcze raz Neferku przed snem Spij dobrzee misiaku:* Quote
Alicja Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 [FONT=Arial]Neferek dziś wybiegany przeze mnie i wyspacerkowany przez Roberta ;)....dziś okazało sie ze Nefer potrafi siadać na komendę , dawać łapkę .......za KOŁACZYKA :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.... Umówiłam sie dziś z Panem Lechem że racji iż naprawdę jest ciężko z żarciem w schronisku podejmujemy się z Magdą do czasu adopcji utrzymanie tych 2-naszych psiakow / Boxa i Neferka/...ja uważam że to fair umowa....bo naprawdę zależy mi na dobrym domu dla nich a pan jako zarządzający niekoniecznie musiał się zgodzić na blokade adopcji [/FONT] Quote
Alicja Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 kasiaNDM napisał(a):brawo Alicja :) [FONT=Arial]:-( ja kocham tego psa .....ale zabrać go nie mogę , mam ASTa w tym samym wieku ...gdyby jedno z nich to była sunia to jest Nefcio:loveu::loveu::loveu: u Mnie ...[/FONT] Quote
marzenKa Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Alicjo Jestes wielkaaa:multi: Oj Neferek napewno tez chcialby trafic do Ciebie do domku:cool3: Neferek sie przypomina:cool3: Quote
Alicja Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 marzenKa napisał(a):Alicjo Jestes wielkaaa:multi: Oj Neferek napewno tez chcialby trafic do Ciebie do domku:cool3: Neferek sie przypomina:cool3: [FONT=Arial]każdy kto kocha takie psiaczki a pozna Neferka :loveu: zakocha się w nim ...wiem że ma niejednego wielbiciela ;) i Ci wielbiciele też Nim się zajmują za co serdecznie im dziekuję :loveu:[/FONT] Quote
clockwork Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [FONT=Arial]ojjj ty bidoku.... idź czym prędzej do domciu :mad:[/FONT] Quote
Alicja Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]ojjj ty bidoku.... idź czym prędzej do domciu :mad:[/FONT] [FONT=Arial]oj chciałby :-(:-(:-(......ja też :-(....dziś mi serducho pękło jak odjeżdżałam ....[/FONT]:placz: Quote
MARCHEWA Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 To fakt,Neferek potrafi rozkochać w sobie każdego. Quote
clockwork Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]oj chciałby :-(:-(:-(......ja też :-(....dziś mi serducho pękło jak odjeżdżałam ....[/FONT]:placz: [FONT=Arial]widział jak przekraczasz brame schronu i ... płakał :-(:-([/FONT] Quote
Tengusia Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 mialam pierwszy telefon w sprawie mojego Dragoniastego, jesli nie zgada sie z suka pitbullka to bede proponowac Neferka a co ktorys moze bedzie mial szczescie ;) Quote
clockwork Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Tengusia napisał(a):mialam pierwszy telefon w sprawie mojego Dragoniastego, jesli nie zgada sie z suka pitbullka to bede proponowac Neferka a co ktorys moze bedzie mial szczescie ;) [FONT=Arial]proponuj kochana bo on zajedzie se pęcherz i jelita... NIE POTRAFI ZAŁATWIAĆ SIE POD SIEBIE!! a nie zawsze jest szansa na spacer :shake: [/FONT] Quote
marzenKa Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 To prawda Neferek potrafi zawrocic w glowie:loveu: Ja go nie widzialam na zywo a wpadlam po uszy:loveu: Codziennie wchodze na jego watek z nadzieja ze znajdzie w koncu swojego cudownego wlasciciela... Z tym nie zalatwianiem sie to nie za dobrze, co on musi przezywac jak mu sie zachce:diabloti: a tu nie moze bo w kojcu...:-( Quote
chalimala Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 magda pamiętajcie o moim bialym rumaku (skoda) jakby co ;) Quote
clockwork Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 chalimala napisał(a):magda pamiętajcie o moim bialym rumaku (skoda) jakby co ;) [FONT=Arial]no nie wiem czy nie pojedziemy do sosnowca z boxerem :razz::razz: nie masz kogoś na amstaffa ????[/FONT] Quote
agnieszka24 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Dzień dobry Neferku! Aż dziwne, że taki cudo jak ty :crazyeye: jeszcze nie znalazło domku..! Quote
Alicja Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]widział jak przekraczasz brame schronu i ... płakał :-(:-([/FONT] [FONT=Arial] ja też ryczałam ....:-(:-(:-(....ale co ja mam zrobić .....:-([/FONT] Tengusia napisał(a):mialam pierwszy telefon w sprawie mojego Dragoniastego, jesli nie zgada sie z suka pitbullka to bede proponowac Neferka a co ktorys moze bedzie mial szczescie ;) [FONT=Arial] :mdleje: jak tylko się ktoś mądry trafi podsyłaj plisssssss.....Neferek tam długo tak nie da rady :shake:....co to jest jeden spacer na siq w ciągu dnia :placz:. ..a ja choćbym chciała nie rozerwe sie ....Cezary od 22 lipca w szpitalu , zostaje Ozzy , zostaje dojazd do szpitala ... nie dam rady być częściej jak 2 razy w tygodniu :shake:...i to i tak wszystko na wariackich papierach :-([/FONT] Quote
majqa Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Sytuacja rzeczywiście katastrofa :-(, skoro Neferek jest aż takim czyściochem. Jego pęcherz, nerki, jelita długo nie zniosą takiego treningu. Quote
Recommended Posts