Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 702
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='MARCHEWA']Dodałam do ogłoszeń zdjęcia Neferka bez krat,może tym razem wypatrzy go jakiś miłośnik tej rasy.Napisałam tez twój nr.GG Magda,ok?

[FONT=Arial]jasne że ok. na gg. dam rade odpisywać po pracy bo telefony zawalają mnie w pracy a ja nie zawsze moge rozmawiać bo socjalizuje dzikie psy a one nie znają dźwięku telefonu :shake:[/FONT]

[quote name='doddy']Dałam Nerefa na stronę fundacji.
:multi::Rose::Rose:

[FONT=Arial]supcio.... bo nefer z dnia na dzień coraz gorzej znosi powrót do kojca i rozstanie z nami :-( on nas pokochał a my pokochalyśmy tego psiaka :placz::placz:

no i ma ZNIKNĄĆ ze schronu bo blokuje kojce :angryy::angryy:
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]Neferek dziś wybiegany przeze mnie i wyspacerkowany przez Roberta ;)....dziś okazało sie ze Nefer potrafi siadać na komendę , dawać łapkę .......za KOŁACZYKA :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....
Umówiłam sie dziś z Panem Lechem że racji iż naprawdę jest ciężko z żarciem w schronisku podejmujemy się z Magdą do czasu adopcji utrzymanie tych 2-naszych psiakow / Boxa i Neferka/...ja uważam że to fair umowa....bo naprawdę zależy mi na dobrym domu dla nich a pan jako zarządzający niekoniecznie musiał się zgodzić na blokade adopcji

[/FONT]

Posted

kasiaNDM napisał(a):
brawo Alicja :)

[FONT=Arial]:-( ja kocham tego psa .....ale zabrać go nie mogę , mam ASTa w tym samym wieku ...gdyby jedno z nich to była sunia to jest Nefcio:loveu::loveu::loveu: u Mnie ...[/FONT]

Posted

marzenKa napisał(a):
Alicjo
Jestes wielkaaa:multi: Oj Neferek napewno tez chcialby trafic do Ciebie do domku:cool3:

Neferek sie przypomina:cool3:

[FONT=Arial]każdy kto kocha takie psiaczki a pozna Neferka :loveu: zakocha się w nim ...wiem że ma niejednego wielbiciela ;) i Ci wielbiciele też Nim się zajmują za co serdecznie im dziekuję :loveu:[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]ojjj ty bidoku.... idź czym prędzej do domciu :mad:[/FONT]

[FONT=Arial]oj chciałby :-(:-(:-(......ja też :-(....dziś mi serducho pękło jak odjeżdżałam ....[/FONT]:placz:

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]oj chciałby :-(:-(:-(......ja też :-(....dziś mi serducho pękło jak odjeżdżałam ....[/FONT]:placz:

[FONT=Arial]widział jak przekraczasz brame schronu i ... płakał :-(:-([/FONT]

Posted

Tengusia napisał(a):
mialam pierwszy telefon w sprawie mojego Dragoniastego, jesli nie zgada sie z suka pitbullka to bede proponowac Neferka a co ktorys moze bedzie mial szczescie ;)

[FONT=Arial]proponuj kochana bo on zajedzie se pęcherz i jelita... NIE POTRAFI ZAŁATWIAĆ SIE POD SIEBIE!! a nie zawsze jest szansa na spacer :shake:
[/FONT]

Posted

To prawda Neferek potrafi zawrocic w glowie:loveu:
Ja go nie widzialam na zywo a wpadlam po uszy:loveu: Codziennie wchodze na jego watek z nadzieja ze znajdzie w koncu swojego cudownego wlasciciela...

Z tym nie zalatwianiem sie to nie za dobrze, co on musi przezywac jak mu sie zachce:diabloti: a tu nie moze bo w kojcu...:-(

Posted

chalimala napisał(a):
magda pamiętajcie o moim bialym rumaku (skoda) jakby co ;)

[FONT=Arial]no nie wiem czy nie pojedziemy do sosnowca z boxerem :razz::razz:

nie masz kogoś na amstaffa ????
[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]widział jak przekraczasz brame schronu i ... płakał :-(:-([/FONT]

[FONT=Arial]
ja też ryczałam ....:-(:-(:-(....ale co ja mam zrobić .....:-(
[/FONT]

Tengusia napisał(a):
mialam pierwszy telefon w sprawie mojego Dragoniastego, jesli nie zgada sie z suka pitbullka to bede proponowac Neferka a co ktorys moze bedzie mial szczescie ;)

[FONT=Arial]
:mdleje: jak tylko się ktoś mądry trafi podsyłaj plisssssss.....Neferek tam długo tak nie da rady :shake:....co to jest jeden spacer na siq w ciągu dnia :placz:.
..a ja choćbym chciała nie rozerwe sie ....Cezary od 22 lipca w szpitalu , zostaje Ozzy , zostaje dojazd do szpitala ... nie dam rady być częściej jak 2 razy w tygodniu :shake:...i to i tak wszystko na wariackich papierach :-(
[/FONT]