clockwork Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='dogomanka_']W Bielsko Białej mam rodzine,zadzwonie do nich i moze namówie na wizytke.:razz: [FONT=Arial] dogomanko- dziękuję... jednakże musi to być ktoś kto ma doświadczenie w adopcjach szczególnie TAKICH psów... ktoś kto sie na tym nie zna nie wie jak rozmawiać o co pytać na co zwracać uwage ;)[/FONT] Quote
MARCHEWA Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [FONT=Arial]BIELSKO-BIAŁA[/FONT] [FONT=Arial]pinczerka_i_Gizmo[/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]BIELSKO-BIAŁA[/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial, sans-serif][SIZE=1]Dorothy[/FONT][/FONT] [FONT=Arial]BIELSKO-BIALA [FONT=Arial, sans-serif]lotos.flower[/FONT] [/FONT] Quote
polciuaa Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Dlatego własnie musialabym ich nauczyć.:evil_lol: Może nie byłoby tak źle.:razz: Quote
clockwork Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='MARCHEWA'][FONT=Arial]BIELSKO-BIAŁA[/FONT] [FONT=Arial]pinczerka_i_Gizmo[/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]BIELSKO-BIAŁA[/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial, sans-serif][SIZE=1]Dorothy[/FONT][/FONT] [FONT=Arial]BIELSKO-BIALA [FONT=Arial, sans-serif]lotos.flower[/FONT] [/FONT] [FONT=Arial]dzięx:loveu: pinczerke i dorothy miałam na uwadze ;)[/FONT] Quote
doddy Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Dorothy miała sprawdzać już ten dom bo Pan dzwonił takze o Bossa od rudej76. Pan chce pojeździc po Śląsku i dobrac psa z którym suczka najbardziej sie dogada. W Krakowie ma oglądać Pompona. Quote
clockwork Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='doddy']Dorothy miała sprawdzać już ten dom bo Pan dzwonił takze o Bossa od rudej76. Pan chce pojeździc po Śląsku i dobrac psa z którym suczka najbardziej sie dogada. W Krakowie ma oglądać Pompona. [FONT=Arial]tak tak :multi::multi: dokładnie tak ino zapomniałam .:roll::oops:.. bo miałam dziś wiele pytań w sprawie różnych psiaków a w moim wieku już mnie łapie ta... nooo.. :hmmmm: skleroza :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
majqa Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 W-wa do sprawdzenia domku Przyjaciel Koni. Dziewczyna potrafi przedrążyć dom, oj potrafi. :evil_lol: Cieszę się, że coś drgnęło. :lol: Ciekawe, czy ów Pan to ten, którego odsyłałam do kontaktu z ogłoszenia, bo dostałam 2 maile od niego, jako ogłoszeniodawca i przekierowałam je umiejętnie. Quote
Alicja Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [FONT=Arial]Liczymy że któryś domek się okaze TYM domkiem .....[/FONT] Quote
clockwork Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [FONT=Arial]Amstafciu- niech ci sie uda, bo mamy SIE CIE POZBYĆ :placz:[/FONT] Quote
Alicja Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [FONT=Arial]NEFCIU...błagam merdaj ogonkiem o TEN domek :placz:[/FONT] Quote
marzenKa Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Neferek hopaj na gore i trzymaj lapki o nowy domek:)My trzymamy:) Quote
majqa Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Ruszyło się coś w sprawie posprawdzania domków? Quote
_bubu_ Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 to jest jeszcze jakas druga Beata bubu z Bielska? :) chetnie poznam :razz: Quote
doddy Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Ruda76 mi dziś napisała, że masz jechać do tego pana :razz: Quote
_bubu_ Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 doddy napisał(a):Ruda76 mi dziś napisała, że masz jechać do tego pana :razz: to chyba mam sobowtóra :lol: bo nic o tym nie wiem :) Quote
doddy Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 To ja ją chyba zastrzele... Bo wszyscy czekają na sprawdzenie tego pana... Kochana a pojedziesz do niego? Podam Ci tel na pw. Quote
_bubu_ Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 doddy napisał(a):To ja ją chyba zastrzele... Bo wszyscy czekają na sprawdzenie tego pana... Kochana a pojedziesz do niego? Podam Ci tel na pw. moge isc ale nic nie wiem o psie wiec jakies info w skrócie poprosze. I czy na pewno ktos inny nie idzie na tą wizyte? żeby potem nie było ze ktos inny idzie też. Może mnie z Hund pomyliła? Quote
_bubu_ Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 doddy napisał(a):Hund ma dzis sprawdzic :evil_lol: wiedziałam :evil_lol: :evil_lol: Quote
BUDRYSEK Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 To czekamy dalej!!! Mam nadzieję,ze w koncu sie uda!!! Quote
clockwork Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [FONT=Arial]I co ?? Wiadomo już COŚ :razz::razz: Neferek dziś pobiegał , na spacerku nie chce nawet ciasteczka , ale po powrocie do kojca zjadł miskę suchej ...[ dokarmiamy NASZĄ Dogomaniacką karmą ] potem dał sobie częściowo wyczyścić uszy ... to naprawdę super psiak [/FONT] Quote
polciuaa Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 clockwork-czy Ty masz nimfe.?W podpisie dopiero teraz zobaczyłam. Quote
marzenKa Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Co tam u Neferka??Jak on sie czujee??Jak tam w schornisku sie czuje?? A co z domkiem wiadomo moze cos?? Trzymam kciuki aby byly same dobre wiesci:) Quote
clockwork Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='dogomanka_']clockwork-czy Ty masz nimfe.?W podpisie dopiero teraz zobaczyłam. [FONT=Arial] no niechcący mam.. znalazłam w styczniu wyrzuconego w kartonie papuga to przygarnęłam biedaka :roll::p[/FONT] [quote name='marzenKa']Co tam u Neferka??Jak on sie czujee??Jak tam w schornisku sie czuje?? A co z domkiem wiadomo moze cos?? Trzymam kciuki aby byly same dobre wiesci:) [FONT=Arial]Nefer nie nawidzi kojca .... ale dziś był równocześnie z boxiem na spacerku ... co prawda nie dopuscilićmy bliżej jak 1,5 metra ale ani jeden ani drugi za frosz agresji :multi::multi: i Nefuś dziś wygłaskany przez dzieci które przyjechały z rodzicami po psiaczka- upatrzyli sobie 3 pojechali do domciu przemysleć i przedyskutować i jutro mają sie zjawić Nefer nie jest brany pod uwage ale inne bidy mają szanse- ludziska kochane :multi:[/FONT] Quote
Recommended Posts