Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dogomanka_']W Bielsko Białej mam rodzine,zadzwonie do nich i moze namówie na wizytke.:razz:
[FONT=Arial]
dogomanko- dziękuję... jednakże musi to być ktoś kto ma doświadczenie w adopcjach szczególnie TAKICH psów...

ktoś kto sie na tym nie zna nie wie jak rozmawiać o co pytać na co zwracać uwage ;)
[/FONT]

• Replies 702
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial]BIELSKO-BIAŁA[/FONT]
[FONT=Arial]pinczerka_i_Gizmo[/FONT]

[FONT=Arial][SIZE=2]BIELSKO-BIAŁA[/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial, sans-serif][SIZE=1]Dorothy
[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial]BIELSKO-BIALA
[FONT=Arial, sans-serif]lotos.flower[/FONT]

[/FONT]

Posted

[quote name='MARCHEWA'][FONT=Arial]BIELSKO-BIAŁA[/FONT]
[FONT=Arial]pinczerka_i_Gizmo[/FONT]

[FONT=Arial][SIZE=2]BIELSKO-BIAŁA[/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial, sans-serif][SIZE=1]Dorothy
[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial]BIELSKO-BIALA
[FONT=Arial, sans-serif]lotos.flower[/FONT]

[/FONT]

[FONT=Arial]dzięx:loveu:

pinczerke i dorothy miałam na uwadze ;)
[/FONT]

Posted

Dorothy miała sprawdzać już ten dom bo Pan dzwonił takze o Bossa od rudej76.
Pan chce pojeździc po Śląsku i dobrac psa z którym suczka najbardziej sie dogada.
W Krakowie ma oglądać Pompona.

Posted

[quote name='doddy']Dorothy miała sprawdzać już ten dom bo Pan dzwonił takze o Bossa od rudej76.
Pan chce pojeździc po Śląsku i dobrac psa z którym suczka najbardziej sie dogada.
W Krakowie ma oglądać Pompona.

[FONT=Arial]tak tak :multi::multi: dokładnie tak ino zapomniałam .:roll::oops:.. bo miałam dziś wiele pytań w sprawie różnych psiaków a w moim wieku już mnie łapie ta... nooo.. :hmmmm: skleroza :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

W-wa do sprawdzenia domku Przyjaciel Koni. Dziewczyna potrafi przedrążyć dom, oj potrafi. :evil_lol:
Cieszę się, że coś drgnęło. :lol:

Ciekawe, czy ów Pan to ten, którego odsyłałam do kontaktu z ogłoszenia, bo dostałam 2 maile od niego, jako ogłoszeniodawca i przekierowałam je umiejętnie.

Posted

doddy napisał(a):
To ja ją chyba zastrzele... Bo wszyscy czekają na sprawdzenie tego pana...
Kochana a pojedziesz do niego?
Podam Ci tel na pw.

moge isc ale nic nie wiem o psie wiec jakies info w skrócie poprosze.
I czy na pewno ktos inny nie idzie na tą wizyte? żeby potem nie było ze ktos inny idzie też. Może mnie z Hund pomyliła?

Posted

[FONT=Arial]I co ?? Wiadomo już COŚ :razz::razz:

Neferek dziś pobiegał , na spacerku nie chce nawet ciasteczka , ale po powrocie do kojca zjadł miskę suchej ...[ dokarmiamy NASZĄ Dogomaniacką karmą ] potem dał sobie częściowo wyczyścić uszy ... to naprawdę super psiak
[/FONT]

Posted

[quote name='dogomanka_']clockwork-czy Ty masz nimfe.?W podpisie dopiero teraz zobaczyłam.
[FONT=Arial]
no niechcący mam.. znalazłam w styczniu wyrzuconego w kartonie papuga to przygarnęłam biedaka :roll::p
[/FONT]

[quote name='marzenKa']Co tam u Neferka??Jak on sie czujee??Jak tam w schornisku sie czuje??
A co z domkiem wiadomo moze cos??

Trzymam kciuki aby byly same dobre wiesci:)

[FONT=Arial]Nefer nie nawidzi kojca .... ale dziś był równocześnie z boxiem na spacerku ... co prawda nie dopuscilićmy bliżej jak 1,5 metra ale ani jeden ani drugi za frosz agresji :multi::multi:

i Nefuś dziś wygłaskany przez dzieci które przyjechały z rodzicami po psiaczka- upatrzyli sobie 3 pojechali do domciu przemysleć i przedyskutować i jutro mają sie zjawić

Nefer nie jest brany pod uwage ale inne bidy mają szanse- ludziska kochane :multi:
[/FONT]