Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='doddy']Pani z Chrzanowa dzwoniła nawet o kilka amstaffów ale się nie dziw, bo kazaliśmy się jej orientować i dopytywać o psiaki.
Ponieważ uznałam, że Bolton jest dobrym kandydatem dałam dziewczynom z Żywca namiary na Panią.

[FONT=Arial]no tera rozumiem ;) a jeden szczęśliwiec zagrzeje doopcie w domciu :razz:[/FONT]

[quote name='dogomanka_']Witamy Panią Adriane czytającą z ukrycia.:)
Musi Nas Pani zrozumieć-w tych czasach nikomu nie można wierzyć i każdego trzeba sprawdzać.Po tym co się stało z Ozzym i z innymi psami trzeba się spodziewać wszystkiego.
Niech się Pani nie obawia,nie tylko Pani była tak sprawdzana.:)
[FONT=Arial]dogomanko- po co sie tłumaczysz??? to nie my tu przegięliśmy pałe..

Pani sprawdzona i OBY ŻADEN PIES DO NIEJ NIE TRAFIŁ!!!
[/FONT]

• Replies 702
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem..ja już tak mam.:evil_lol:
Chyba w mojej małej główce układa się,że jak ja się wytłumacze to winny też coś na swoje usprawiedliwienie powie.:evil_lol:

Posted

[FONT=Arial]NOOOOO..... to pani publiczna :roll: pokazała klase :diabloti:.....nie z nami takie numery ....ile tego było ...3 ASTy , CC, dobermanka, boxerka ...ilu psiakom niezdecydowana dała nadzieje ... kup sobie kobieto maskotki w zabawkowym , albo sa takie pieski ceramiczne różnych ras ... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...... jak ktoś gra z NAMI w czarnego piotrusia ,a nie w otwarte karty to nie może liczyć na szacunek z Naszej strony

Nefciu ....tam na 100% nie trafisz ...:shake:...
[/FONT]

Posted

Fajno ze juz wiem o ktorego drugiego psa biega, mysle ze jak Boltonek znajdzie DS w Chrzanowie to Nefer moglby zajac jego miejsce w hoteliku, zawsze to latwiej adoptowac psa sprawdzonego jak rowniez troche wyszkolonego bo tam gdzie jest Bolton to ten pan jest szkoleniowcem tak samo jak pan Tomek z Cieszyna.

Posted

[quote name='Ada-jeje']Fajno ze juz wiem o ktorego drugiego psa biega, mysle ze jak Boltonek znajdzie DS w Chrzanowie to Nefer moglby zajac jego miejsce w hoteliku, zawsze to latwiej adoptowac psa sprawdzonego jak rowniez troche wyszkolonego bo tam gdzie jest Bolton to ten pan jest szkoleniowcem tak samo jak pan Tomek z Cieszyna.

[FONT=Arial]właśnie o tym w razie czego myślałyśmy , tylko boimy się ze nie wydolimy finansowo ... ale chyba trzeba bedzie tak zrobić a potem zrobimy skok na bank ;)... ale tak na serio to i Neferek i boxiu muszą się pomalutku pakować ze schronu , bo zajmują pojedyncze kojce a nie wiem na jak długo szefostwo pozwoli nam je blokować :roll:...a w 1sze lepsze ręce nie oddamy psów :shake:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]nie stać nas na hotel :shake::shake: dokarmiamy z własnych kieszeni -dogomaniaków- psy, utrzymujemy szczeniaki, bazarki poszły ale to starczy na karme na 15 dni :-([/FONT]

Posted

Wiem ze sytuacja finansowa jest trudna wszedzie, ale asty przed wydaniem powinny byc sprawdzone, a w warunkach schroniskowych, niestety trudno jest w miare dokladnie okreslic, jaki jest stosunek psa do dziecka, kota czy tez innego zwierzaka, ale wy dzialacie na miejscu i znacie swoje realia najlepiej.

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]aaa ciociunia marchewa wyspacerowała Neferka:loveu::loveu: a jej TZ sie w nim zakochał .... szkoda że mają Bruna :cool1:[/FONT]
[FONT=Arial]
wszyscy którzy go kochamy mamy psiaki ....i to dopiero żal , bo Nasze takie kochane a On samotny :placz::placz:mój TZ wszystkim o Nefciu opowiada :roll:...ON który powiedział że Nas się nie da wyleczyć i chyba zapadł na tę samą chorobę :razz:
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]Neferku :loveu:, ciotka na głowie staje ale nic mi się nie udaje......:-(

[/FONT]

[FONT=Arial]proszę błagam pomóżcie go stamtąd wyrwać ,
[/FONT]

[FONT=Arial]
bo boję się ze zostanie mimo obietnic wydane w pierwsze ręce które po niego się zgłoszą :shake:
walczymy o poprawienie bytu wszystkim tam obecnym i wiem , że Neferek juz jest narażony jako że jest pod naszą specjalną opieką :cool1:
[/FONT]

Posted

[quote name='Ada-jeje']Mozna Nefcia umiescic w hoteliku ale to jest koszt jednej doby 15 zl.

[FONT=Arial]musimy ZABRAĆ te SWOJE psy czyli boxera i amstafa .... bo blokują kojce :angryy::angryy::angryy:...[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]miałam 2 telefony w sprawie Neferka

WARSZAWA- okolice- dom z wielkim ogrodem 3 psy 3 suki- kastraty i sterylizowane.
Pani od zawsze marzy o aście i dojrzała do tego żeby przygarnąć bide.
Jej psy są przyjaźnie nastawione do zwierząt i pytała czy Nefer jest agresywny do psów.... w schronie nie jest wogóle- poza.... jak odżyje... kto to wie??? były włsciciel mówił że nie miał w ogóle z tym problemów

Bielsko-Biała- Pan z wysterylizowaną suczką amstaff. Wysterylizował ze względów zdrowotnych.
Mieszka na bloku- gdyby okazało się że to TEN DOM to chciałby go wziąć początkiem sierpnia bo ma urlop i miałby czas na socjalizacje i pomoc w aklimatyzacji Nefcia :loveu:

Oboje zgadzają sie na warunki adopcji- więc szukamy kogoś do wizyty przedadopcyjnej

WARSZAWA- dokładnie podam gdzie jak dostane maila
BIELSKO BIAŁA- adres i tel. podam na PW ;)
[/FONT]