Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Darianna']Pod nogami jest kaloryferek :)

A, czemu Barry na codzień nie jest u Was tylko w hodowli?
Głównie to był pomysł mojego wujka, żeby tego psa na współwłasność kupić, bo z dobrego skojarzenia się w Polsce szczeniaki urodziły. On ma hodowle i tam porobione dla leośków zagrody itp, mają więcej terenu niżby tu miał w moim ogródku. Poza tym rodzice tak niebardzo.. Ale teraz jak przyjechał do nas na tydzień (badania w Rzeszowie miał a tam w hodowli 2 suki mają cieczki i nic nie jadł) to widzę, że z każdą chwilą moi rodzice się coraz bardziej do niego przekonują, tata wczoraj nawet mówił coś o zrobieniu mu budy :D Arni go uwielbia, wreszcie ma towarzysza 24/h :) Poza tym Barry jest bardzo grzeczniutki, a wczoraj jak wyszłam z nim wieczorem z domu, to nikt się nie przyczepił, omijali nas z daleka, także czułam się bezpiecznie z takim niedźwiedziem u boku :D Bardzo bym chciała,żeby został....

Przed chwilą chłopaków nakarmiłam :) Najpierw Arni dostał swoje jedzonko, korzystając z tego, że Barry na górze sobie drzemał... a potem ugotowałam garnek kaszy, wymieszałam z takim batonem mięsnym i suchą karmą i taki oto spreparowany posiłek został pożarty w ciągu kilku chwil :-)

Arni tylko stał i się przyglądał :D

• Replies 978
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czesanko portek Barrego...a podobno sobie nie daje czesać :D

Sesyjka mamy z chłopakami czyli jeden z etapów przekonywania mamy do tego, żeby Barry został u nas na stałe :D

Najlepsi kumple :loveu:

Lew na posesji :loveu:

Posted

Pluszaki chodzą za mną krok w krok i wszędzie trzymają się razem :) Dziś znowu spali w moim pokoju, obudzili mnie po 6" na psie sprawy. Teraz sobie odpoczywają w moim pokoju kiedy ja siedzę przy komputerze, Arni pod biurkiem, a Barry za moim fotelem.

Barry:

Arni:

i jak tu ich nie kochać :loveu:

Posted

Chłopakom się chyba spodobało to "spanie synchroniczne" :D

Przepraszam, że nie daje fotek spacerowych tylko większość z domu lub ogrodu, ale już bym z 2 psami i aparatem chyba nie wyrobiła :)

Posted

Dziś odwiedziła nas Seterka Irlandzka -Dunkierka :) Niestety mam badziewną cyfrówkę (chciałoby się lustrzankę...) i wszystkie zdjęcia w ruchu jak psy ganiały wyszły rozmazane :-/ ale za to kilka portrecików fajnych jest... zaczynamy ;-)

c.d.n.

Posted

Kolejna część psich szaleństw, tym razem w odwiedzinach u Dunkierki i robione aparatem Grześka, więc wreszcie jakość zdjęć miła dla oka :D

Posted

A to tego miśka miałam okazję przypadkowo zobaczyć, śliczny jest! :loveu:
Dunka jak wyrosła :loveu: Fajne zdjęcia z szaleństw!
Do kiedy Barry zostaje u Ciebie?

Posted

[quote name='psiulka']A to tego miśka miałam okazję przypadkowo zobaczyć, śliczny jest! :loveu:
Dunka jak wyrosła :loveu: Fajne zdjęcia z szaleństw!
Do kiedy Barry zostaje u Ciebie?
Tak, tak, właśnie tego napotkałaś podczas osiedlowego spacerku :)
No był na półtorej tygodnia i niestety jutro już po niego przyjeżdżają, ale pod koniec sierpnia go dostanę znów na chwilkę, bo jadę z nim na wystawę i sama chce sobie go przygotować itp, takie nowe doświadczenie :)