McDzik Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Łee...organizacji jarosławskiej mówimy stanowcze "Never again" ;//// Foto z wystawy: Quote
McDzik Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Darianna napisał(a):gratulacje! Aż tak tragicznie było? Nooo.... na dogo można w dziale Jarosławia poczytać opinie dogomaniaków...;/ Quote
Guest Lotty Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Arni cudny jak zawsze:loveu:.Byliśmy w Jarosławiu rok temu,ale w tym odpuściliśmy. Ta wystawa to porażka organizacyjna.:shake: Quote
McDzik Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Lotty napisał(a):Arni cudny jak zawsze:loveu:.Byliśmy w Jarosławiu rok temu,ale w tym odpuściliśmy. Ta wystawa to porażka organizacyjna.:shake: Dokładnie... ;/ Quote
McDzik Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Uwaga uwaga, wielki przełom, zaczynam wstawianie 33 fotek z dzisiejszego wypadu w miłocińskie pola, w którym towarzyszyła nam forumowa Nera- i jej suczka - Nera :D Wypadł zajął nam 3h łącznie z dojazdem autobusami, tak więc mały potem padł :D Quote
McDzik Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Pogoda nam się udała :) Ja byłam bez kurtki w samej bluzie :) Quote
McDzik Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 No i ostatnie 3 zdjęcia: jeszcze mamy siłe! patyczek w autobusie padłem :D Quote
Darianna Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Mała Nera widzę wymiarami idealna dla Arniego jako towarzyszka ;) Quote
McDzik Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 fattyciak napisał(a):Nie ma to jak wymęczone psiska ;) Darianna napisał(a):Mała Nera widzę wymiarami idealna dla Arniego jako towarzyszka ;) Dokładnie :D nie to co seter czy stado leonbergerów (ale nieźle sobie radził :D) trzeba będzie powtórzyć :D Quote
McDzik Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Arni przyglądający się wiosennym porządkom... Quote
McDzik Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='Kisses']Jakie boski mój :loveu: [quote name='Lotty']Cudny:loveu::loveu::loveu: [quote name='Zuza i Noddy']Śliczny jak zawsze :loveu: Dziekujemy :loveu: A tu się zastanawiałam, czy do niego w ogóle tlen dopływa :D : Quote
McDzik Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Nowy Dwór Mazowiecki (o.Legionowo) 10 .04.2010r. sędzia: Piotr Król Tego dnia podczas całej wystawy udzielała się smutna atmosfera związana z katastrofą lotniczą samolotu prezydenckiego lecącego do Smoleńska (*). Arni zaprezentowany w stawce 4 spanieli tybetańskich zgłoszonych na wystawę, startując w klasie championów uzyskał opis: "Elegancki, z piękną szatą, ładna głowa, doskonale uformowany tułów, profesjonalnie prezentowany". Wynik Arniego: ocena doskonała, lokata 1, CWC, Zwycięzca, Zwycięzca Rasy ! Quote
Recommended Posts