Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 978
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lotty napisał(a):
Gratulacje dla Arniego. Trzymamy kciuki za Presov.

Kisses napisał(a):
To ja jeszcze raz gratuluje, Arni pokazał się bosko, i na ringu i z Mateuszem!
Aż szkoda, że nie pudło.

Dziekujemy :) mimo, ze to nie ja wystawiałam, tylko mnie wyręczyli .. dzieki temu wreszcie miała okazje z boku zobaczyć jak to wygląda, jak ten mój śniezynek mały płynie po ringu, ahhh.... bajecznie poprostu :)

Posted

Molli napisał(a):
Gratulacje oceny doskonałej, I lokaty, CWC, CACIB i BOB'a ;)

Dziękujemy :)
Dostalam maila, że za 2-3 dni powinnam dostać zdjęcia Arniego z niedzieli, także uzbrojcie się w cierpliwość :)

Posted

Powodzenia w Presovie. Trzymamy kciuki za ukończenie "dorosłego" ChSk i Intera.:D

Posted

Lotty napisał(a):
Powodzenia w Presovie. Trzymamy kciuki za ukończenie "dorosłego" ChSk i Intera.:D

Nie dziekujemy żeby nie zapeszyc, bo w honorowej jakaś utytułowana nieznana nam suczka się czai a chcielibyśmy BOB :D ... Ani Ch.Sk ani Intera na tej wystawie jeszcze nie możemy zakończyć :)

Zuza i Noddy napisał(a):
A ze mnie taka gapa, ze wam jeszcze nie pogratulowałam, świetnych wyników w Rzeszowie.

Dziekujemy :)

Posted

Wreszcie zebrani jesteśmy, wykąpany Arni już śpi w transporterku na dole, tak się doczekac nie może wystawy :) nooo... ciekawość mnie zżera jakie wyniki nasza ekipa tym razem przywiezie zza południowej granicy :D

Posted

Na pewno wszystko pójdzie świetnie. Arni jest cudny:loveu:, kocha wystawy a do tego ma świetną handlerkę.Pewnie się powtarzam,ale ani się obejrzysz jak zostanie Interchampionem.:-)

• 2 weeks later...
Posted

Parę wiosennych , świerzutkich foteczek:

Jeszcze troszkę sniegu mamy, ale to juz końcówka zimy... :)

Ściana płaczu i modły o wiosnę? :D Bynajmniej pani nic nie wrzucała na parapet :O

A może coś znajdę jak wskoczę na grilla? Jak będzie cieplej, wróci do uzytku :) Wiosno, przybywaj!

Zabawa! :)

król Lew :D

Guest Lotty
Posted

Świetne fotki. Arni cudny jak zawsze:loveu:.Wymiziaj go koniecznie.

Posted

ale mnie tu dawno nie było:oops: trzeba nadrobić zaległości:cool3: a więc Arni jest boooooooski jak zwykle:loveu: no ale to w końcu tybet hehe:eviltong: bo tybetów żadna inna rasa nie przebije(Mc ty wiesz co mam na myśli ale o tym ciii...:evil_lol:) ale jak dla mnie to zdjęć jeszcze mało:eviltong: coś czuje że chyba będą i się postarasz:diabloti::p i na koniec ciumki dla Arnusia :*:*:*:*:*:*:*:*:*

Posted

izabela970 napisał(a):
ale mnie tu dawno nie było:oops: trzeba nadrobić zaległości:cool3: a więc Arni jest boooooooski jak zwykle:loveu: no ale to w końcu tybet hehe:eviltong: bo tybetów żadna inna rasa nie przebije(Mc ty wiesz co mam na myśli ale o tym ciii...:evil_lol:) ale jak dla mnie to zdjęć jeszcze mało:eviltong: coś czuje że chyba będą i się postarasz:diabloti::p i na koniec ciumki dla Arnusia :*:*:*:*:*:*:*:*:*

Jak na moje wstawianie zdjęć to i tak dużo :D nie no coś postaram się cyknąć, za 2 dni wystawa w Jarosławiu, może na tą dojedziemy bez szwanku :D