Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

izabela970 napisał(a):
Hejoo dogomaniaki:eviltong: Czemu ja tu wcześniej nie trafiłam?:crazyeye: Arni jest boooooski:razz: Kocham go hehe XD i wogóle wszystkie ST:loveu: ja mam mieszankę która miała być pekinem a to wina moich rodziców bo jak chciałam z rod. to mi z giełdy kupili:mad: ale i tak ją Lofffffffam najbardziej na świecie:evil_lol: Ale mówimy o Arnim - cudo - McDzik wyciumkaj go ode mnie hehe:lol::loveu: mam nadzieje że się spotkamy na wystawach ja jadę do: Rzeszowa, Jarosławia, Krosna, Przemyśla, Krakowa, Nowego Targu, Zakopanego, Nowego Sącza i chyba do Katowic i Lublina;) ale niestety jako widz:placz: może będę miała szczeniaczka z tej samej hodowli co Arni ale ciiiiiiiii bo nie chce zapeszać:evil_lol:

Witaj, miło będzie poznać , napewno spotkasz mnie na większości z wymienionych tu wystaw -o ile coś się nie stanie, tfu tfu :)
A czy już kontaktowałaś się z hodowlą??? Jeśli zamierzasz kupić ST z rodowodem, to planujesz wystawianie? :) Proszę o więcej szczegółów i napisz dlaczego właśnie ST :) Pozdr.

Darianna napisał(a):
oh maj Gaaad...

McDzik, żyjesz?

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Żyję , żyję, tylko prawie wcale mnie na kompie nie ma !!! Do zobaczenia Darianna jutro w Kielcach, nie omieszkam odwiedzić ringu seterzastych :D

• Replies 978
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z hodowlą się kontaktowałam ale na razie są wolne 2 czarne suczki i sobolowy piesek po bracie Arniego:lol: A mi się marzy sobolowa albo złota suczka:eviltong: Na razie poczekamy bo w Czechach w Bohema Maestro mają być szczeniaki a więc zobaczymy co się urodzi;) zastanawiamy się jeszcze nad hodowlą Chatanga i Złota Wolność. Wystawy jak najbardziej planuję:razz:
ST zainteresowałam się w 2007r. kiedy okazało się że moja suczka jest do nich podobna(tak sądzę) Dużą rolę odgrywał charakter. Ale ich wygląd też jest oszałamiający:cool3: to tyle na dzisiaj:p Jeszcze kiedyś napiszę więcej:eviltong: Pozdroffka:)

Posted

Trzymamy kciuki za jutrzejszy występ Arniego:loveu::loveu::loveu:

Posted

Darianna napisał(a):
kiedy mnie przy seterzastych nie będzie....:eviltong:
Wogóle mnie nie będzie :diabloti::diabloti:

O lol , jaka wtopa :oops::D sorki
Bo Grzesiek z Dunkierka jadą i tak mi się utegowało, że obiecywałam się stawic pod ringiem rudych , haha :D

Posted

izabela970 napisał(a):
Z hodowlą się kontaktowałam ale na razie są wolne 2 czarne suczki i sobolowy piesek po bracie Arniego:lol: A mi się marzy sobolowa albo złota suczka:eviltong: Na razie poczekamy bo w Czechach w Bohema Maestro mają być szczeniaki a więc zobaczymy co się urodzi;) zastanawiamy się jeszcze nad hodowlą Chatanga i Złota Wolność. Wystawy jak najbardziej planuję:razz:
ST zainteresowałam się w 2007r. kiedy okazało się że moja suczka jest do nich podobna(tak sądzę) Dużą rolę odgrywał charakter. Ale ich wygląd też jest oszałamiający:cool3: to tyle na dzisiaj:p Jeszcze kiedyś napiszę więcej:eviltong: Pozdroffka:)

Rozumiem :) Dzięki za wyczerpujące info :) No to fajnie, że jeszcze w Rzeszowie jakaś suczka sie pojawi :) Będzie weselej na wystawach i będzie z kim konkurować tutaj wreszcie, hehe :D

Lotty napisał(a):
Trzymamy kciuki za jutrzejszy występ Arniego:loveu::loveu::loveu:

Foxowa napisał(a):
Trzymam kciuki za jutro :)

Nie dziękujemy, żeby nie zapeszyć, aczkolwiek nabrałam optymizmu bo po wykąpaniu wygląda bosko i jesteśmy pełni nowej nadziei :loveu:

Posted

Tym bardziej,że oceni Was p. Jakubowski. Bardzo lubię tego sędziego.

Jeszcze raz powodzenia.
Edit Przepraszam za posty jeden pod drugim. Proszę Moderatora o ich połączenie.

Posted

Lotty napisał(a):
Tym bardziej,że oceni Was p. Jakubowski. Bardzo lubię tego sędziego.

Bardzo bym chciała, ale ocenia nas pan Leos Jancik z Czech. Za wiele o nim nie znalazłam, ale chyba będzie ciężko...
Estowa napisał(a):
Powodzenia!

Również nie dziękujemy, żeby nie zapeszyć :) Kurcze, jaki tu jest sztab kibiców, nie spodziewałam się takiego poparcia :)

Posted

Lotty napisał(a):
Będzie dobrze. Wierzymy w Was.:lol:

Więc mam nadzieje, że ta wiara nas jutro jak na skrzydłach poniesie po ukończenie Championatu Polski :loveu:

Posted

No dziś Rasę zgarnęła Arniego "żonka" :eviltong: Ale mamy Najlepszego Psa w Rasie, CWC, CACIB i ukończony Championat Polski :razz:
Sędzia taki wybuchowy, że szok, w mopsach na jakies 30 sztuk nie dał CACIBa żadnej suce, wywalał z dyskwalifikacjami np. za zbyt grubego psa, źle przygotowanego, za zbyt duże zacieki, jeden nie miał jąderka-to oczywiste, ale niektóre werdykty noo... ostre, baliśmy się, baliśmy... przezd nami sędzia uciął sobie 10minut przerwy-które dla mnie było wiecznością!!! Ale po powrocie okazało się, że nie taki zły ten mój brzydal i dostaliśmy piękny opis... w opsie podkreślona profesjpnalna prezentacja :loveu: na coś ten rok w Młodym Prezenterze się przydał , hihih :evil_lol: Zdjęcia będą jak zdobędę :oops: Wróciliśmy zaraz po występie tybetańskich, więc na Mp już nie czekaliśmy, bylam uzależniona od obcego transportu, więc niestety nic się nie dało zrobić, nawet nie wypadało, a szkoda.... bo to mial być mój ostatni start, porzegnalny... ale trudno :-(

Posted

Gratulujemy wspaniałego występu w Kielcach.:multi::multi::multi:

Posted

Foxowa napisał(a):
Jeszcze raz gratulacje dla Arniego! :loveu:

C&B napisał(a):
Arni super chłopak to wiadomo, że mu dobrze idzie na wystawach :multi:
Gratulujemy ;)

Darianna napisał(a):
gratulacje za ukończenie championatu! Teraz to tylko zdobywać zagraniczne ringi :D

Lotty napisał(a):
Gratulujemy wspaniałego występu w Kielcach.:multi::multi::multi:

dziekujemy wszystkim :oops:
a zagraniczne ringi oczywiście w planach, ale to już na nowy rok :)
Sezon 2009 zakończony!
Podsumowując:
Arni wziął udział w 11 wystawach w tym sezonie
Na WSZYSTKICH otrzymał ocenę doskonałą !
Ukończył - Młodziezowy Championat Polski, Młodziezowy Championat Słowacji, Championat Polski
Zdobył tytuł: Zwycięzca Słowacji 2009 (+BOB)
Był 3-ci na BOG , 3-ci na BISie Oddziału, dwa razy skończyło się "tylko" na ślislym finale na grupę
Rozpocząl Interchampionat
Na 7/ 11 wystawach został Zwycięzcą Rasy :multi:

Posted

Jeszcze raz wielkie gratulacje i udanego sezonu 2010.Mam nadzieję,że spotkamy się na którejś z wystaw. Wygłaszcz ode mnie Arniego.:loveu::loveu: