Foxowa Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 McDzik napisał(a):Slyaszałam, Kisses mówiła.. No szkoda. Ale mam nadzieje, że się nie zniechęcisz i od Rzeszowa zaczniesz wystepować :cool3: Nie mam zamiaru i w Rzeszowie na stówkę będę ;) Quote
McDzik Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Foxowa napisał(a):Nie mam zamiaru i w Rzeszowie na stówkę będę ;) No to jesteś rozgrzeszona :multi: Quote
Kisses Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Foxowa napisał(a):Nie mam zamiaru i w Rzeszowie na stówkę będę ;) No, liczę na to :loveu: Quote
Foxowa Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 McDzik napisał(a):No to jesteś rozgrzeszona :multi: Ahh.. dziękuję o pani :loveu::diabloti::diabloti: Nie seryjnie wszystko mogę tylko do Rzeszowa nie mogę akurat teraz, na Przemyśl mam obiecany dojazd brata ale jak nie będę wystawiać to nie wiem czy pojadę...:shake::shake: Quote
McDzik Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Foxowa napisał(a):Ahh.. dziękuję o pani :loveu::diabloti::diabloti: Nie seryjnie wszystko mogę tylko do Rzeszowa nie mogę akurat teraz, na Przemyśl mam obiecany dojazd brata ale jak nie będę wystawiać to nie wiem czy pojadę...:shake::shake: To jedx przynajmniej popróbować a jak się nie odważysz to przynajmniej ktoś nam fajne fotki porobi :) Quote
Foxowa Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 McDzik napisał(a):To jedx przynajmniej popróbować a jak się nie odważysz to przynajmniej ktoś nam fajne fotki porobi :) Hah dziewczyny straszą ze jak mi mama nie pozwoli to nastraszą ją u mnie w domu :evil_lol: Czyli prawdopodobnie je nawiedzę na nauki, jak tak dobrze się uczą to coś mi pomogą ;) Quote
NataszkaR Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Jejku jak mnie tu dawno nie bylo a tu takie piekne foty z treningu :D no lux! Heh mnie tez by sie przydaly treningi z Mc ;) szkoda ze tak daleko mieszkasz i tylko wchodzi w gre necikowe doradztwo :( ale i tak to dużo ;) Arni wygląda psiapięknie :D a jaki on dumny ehhh... a jakie super fimiki.... Foteczki z Krk wystawy ciesze ze sie przydały ;) wprawdzie ciemno tam było i słaba jakość ale Grześ się starał ;) buziaki Quote
Sara_i_Aris Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Cześć Mc :multi: Oja, Gertruda jest najlepsza :loveu: :lol: Quote
McDzik Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Foxowa napisał(a):Hah dziewczyny straszą ze jak mi mama nie pozwoli to nastraszą ją u mnie w domu :evil_lol: Czyli prawdopodobnie je nawiedzę na nauki, jak tak dobrze się uczą to coś mi pomogą ;) No... znając ciag dalszy efektów przekonywania dziewczyn... cieszę się, że jednak załapałas sie na trening i wystąpisz :) NataszkaR napisał(a):Jejku jak mnie tu dawno nie bylo a tu takie piekne foty z treningu :D no lux! Heh mnie tez by sie przydaly treningi z Mc ;) szkoda ze tak daleko mieszkasz i tylko wchodzi w gre necikowe doradztwo :( ale i tak to dużo ;) Arni wygląda psiapięknie :D a jaki on dumny ehhh... a jakie super fimiki.... Foteczki z Krk wystawy ciesze ze sie przydały ;) wprawdzie ciemno tam było i słaba jakość ale Grześ się starał ;) buziaki Ojj dawno tu nie bylas, dawno - ale super , ze nadrobilas :lol: Mam nadzieje, ze z Mistysią będzie wszystko ok, i jeszcze kiedys na niejednej wystawie sie spotkamy :cool3: Sara_i_Aris napisał(a):Cześć Mc :multi: Oja, Gertruda jest najlepsza :loveu: :lol: Cześć, cześć :multi: Nooo a jaka pomocna przy pierwszych krokach w nauce Mp :D Quote
Kisses Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Gertruda jest super-cierpliwa :loveu: Szaleństwo Arniego&Simby podczas edukacji u Mc :diabloti: Video - TinyPic - bezpłatny hosting obrazw, udostępnianie zdjęć i hosting filmw wideo Quote
McDzik Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Dziękuję Agnieszce (forumowej Diablicy) za wystawienie mojego Arniego :loveu: Super się spisaliście, opis fantactyczny a w opisie "dumna prezentacja" :multi: Arni Gang Cziki- V1, CWC, BOS, BOB ! Ja byłam wtedy na Młodym Prezenterze, lokata 3 w grupie starszej w sporej konkurencji. Quote
Kisses Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Gratki za 3 miejsce w MP :loveu: Dumna prezentacja - a jakże :loveu: Śliczny Arni, śliczny :multi: Quote
McDzik Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Kisses napisał(a):Gratki za 3 miejsce w MP :loveu: Dumna prezentacja - a jakże :loveu: Śliczny Arni, śliczny :multi: Nooo jestem z Nich normalnie dumna bo Arniś fantastycznie poszedł z kimś innym niż swoja pańcia :loveu: Cwaniaro :eviltong: gratulacje 1 lokaty :eviltong: Quote
Kisses Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Ja Ci mówię, niechcący :evil_lol: Miałam dobrego nauczyciela :siara: Quote
psiulka Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Ślicznie Arniczek się pokazał, gratuluję i jemu i Tobie! W końcu Kiss pobierała u Ciebie nauki, więc to świadczy też o Twoich zdolnościach, prawda? :cool3: Quote
McDzik Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Ja się nie gniewam, mnie to bardzo cieszy, bo i tak odchodzę w tym roku, a wy macie przed sobą jeszcze pare sezonów :cool3: ładnie wam wszystkim poszło i jestem z Was dumna :multi: Quote
Foxowa Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Noo gratulacje jeszcze raz :) Ja teraz linuje 61 fot z ćwiczeń do MP i takich psów które przechodziły :loveu: Quote
McDzik Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Foxowa napisał(a):Noo gratulacje jeszcze raz :) Ja teraz linuje 61 fot z ćwiczeń do MP i takich psów które przechodziły :loveu: Już troszke widziałam w galerii i czekam na resztę :multi: Mam nadzieje, ze w koncu sie doczekam upragnionego z podium Mp :razz: Quote
Kisses Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 No właśnie, mi też podium trzeba :cool3: Quote
Moniek193 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Dotarłam do Was wreszcie:evil_lol: No to takie oficjalne, dogomaniackie HEJ:multi::evil_lol: Quote
McDzik Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Moniek193 napisał(a):Dotarłam do Was wreszcie:evil_lol: No to takie oficjalne, dogomaniackie HEJ:multi::evil_lol: Ano, witamy oficjalnie :cool1::multi: Kisses-podiumowe w końcu zdobyłam od Cambel :loveu: Quote
McDzik Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 13.09.09r. cac Chorzów Na mp z Suzie Roll Czar Krakowa -westi :lol: Kisses zna SKĄDŚ :eviltong: Finałowa 6 . na 18 osob, 5/5pkt. w eliminacjach :oops: Quote
Estowa Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Gratulacje ;) Witamy sie po raz pierwszy i mam nadzieję, że nie ostatni ;) Często Was obserwuję na przemyskich wystawach ;d Mam nawet stare fotki z przemyskiej wystawy Arniego ;) Jak będziesz chciała to mogę tu wrzucić ;) Quote
McDzik Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Witam :razz: Noo...poczułam się obserwowana :evil_lol: Jak stare to fotki? :razz: Wstaw, chętnie zobaczę :) Quote
Estowa Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Chyba rok temu robione na przemyskiej wystawie ;) Wstawię jak znajdę chwilke ;) Quote
Recommended Posts