Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

McDzik napisał(a):
Slyaszałam, Kisses mówiła.. No szkoda. Ale mam nadzieje, że się nie zniechęcisz i od Rzeszowa zaczniesz wystepować :cool3:

Nie mam zamiaru i w Rzeszowie na stówkę będę ;)

• Replies 978
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

McDzik napisał(a):
No to jesteś rozgrzeszona :multi:

Ahh.. dziękuję o pani :loveu::diabloti::diabloti:
Nie seryjnie wszystko mogę tylko do Rzeszowa nie mogę akurat teraz, na Przemyśl mam obiecany dojazd brata ale jak nie będę wystawiać to nie wiem czy pojadę...:shake::shake:

Posted

Foxowa napisał(a):
Ahh.. dziękuję o pani :loveu::diabloti::diabloti:
Nie seryjnie wszystko mogę tylko do Rzeszowa nie mogę akurat teraz, na Przemyśl mam obiecany dojazd brata ale jak nie będę wystawiać to nie wiem czy pojadę...:shake::shake:

To jedx przynajmniej popróbować a jak się nie odważysz to przynajmniej ktoś nam fajne fotki porobi :)

Posted

McDzik napisał(a):
To jedx przynajmniej popróbować a jak się nie odważysz to przynajmniej ktoś nam fajne fotki porobi :)

Hah dziewczyny straszą ze jak mi mama nie pozwoli to nastraszą ją u mnie w domu :evil_lol:
Czyli prawdopodobnie je nawiedzę na nauki, jak tak dobrze się uczą to coś mi pomogą ;)

Posted

Jejku jak mnie tu dawno nie bylo a tu takie piekne foty z treningu :D no lux! Heh mnie tez by sie przydaly treningi z Mc ;) szkoda ze tak daleko mieszkasz i tylko wchodzi w gre necikowe doradztwo :( ale i tak to dużo ;)
Arni wygląda psiapięknie :D a jaki on dumny ehhh... a jakie super fimiki....
Foteczki z Krk wystawy ciesze ze sie przydały ;) wprawdzie ciemno tam było i słaba jakość ale Grześ się starał ;)
buziaki

Posted

Foxowa napisał(a):
Hah dziewczyny straszą ze jak mi mama nie pozwoli to nastraszą ją u mnie w domu :evil_lol:
Czyli prawdopodobnie je nawiedzę na nauki, jak tak dobrze się uczą to coś mi pomogą ;)

No... znając ciag dalszy efektów przekonywania dziewczyn... cieszę się, że jednak załapałas sie na trening i wystąpisz :)

NataszkaR napisał(a):
Jejku jak mnie tu dawno nie bylo a tu takie piekne foty z treningu :D no lux! Heh mnie tez by sie przydaly treningi z Mc ;) szkoda ze tak daleko mieszkasz i tylko wchodzi w gre necikowe doradztwo :( ale i tak to dużo ;)
Arni wygląda psiapięknie :D a jaki on dumny ehhh... a jakie super fimiki....
Foteczki z Krk wystawy ciesze ze sie przydały ;) wprawdzie ciemno tam było i słaba jakość ale Grześ się starał ;)
buziaki

Ojj dawno tu nie bylas, dawno - ale super , ze nadrobilas :lol:
Mam nadzieje, ze z Mistysią będzie wszystko ok, i jeszcze kiedys na niejednej wystawie sie spotkamy :cool3:
Sara_i_Aris napisał(a):
Cześć Mc :multi:

Oja, Gertruda jest najlepsza :loveu: :lol:

Cześć, cześć :multi:
Nooo a jaka pomocna przy pierwszych krokach w nauce Mp :D

Posted

Dziękuję Agnieszce (forumowej Diablicy) za wystawienie mojego Arniego :loveu: Super się spisaliście, opis fantactyczny a w opisie "dumna prezentacja" :multi:
Arni Gang Cziki- V1, CWC, BOS, BOB !

Ja byłam wtedy na Młodym Prezenterze, lokata 3 w grupie starszej w sporej konkurencji.

Posted

Kisses napisał(a):
Gratki za 3 miejsce w MP :loveu:

Dumna prezentacja - a jakże :loveu:
Śliczny Arni, śliczny :multi:

Nooo jestem z Nich normalnie dumna bo Arniś fantastycznie poszedł z kimś innym niż swoja pańcia :loveu:

Cwaniaro :eviltong: gratulacje 1 lokaty :eviltong:

Posted

Ja się nie gniewam, mnie to bardzo cieszy, bo i tak odchodzę w tym roku, a wy macie przed sobą jeszcze pare sezonów :cool3: ładnie wam wszystkim poszło i jestem z Was dumna :multi:

Posted

Foxowa napisał(a):
Noo gratulacje jeszcze raz :)
Ja teraz linuje 61 fot z ćwiczeń do MP i takich psów które przechodziły :loveu:

Już troszke widziałam w galerii i czekam na resztę :multi:
Mam nadzieje, ze w koncu sie doczekam upragnionego z podium Mp :razz:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Dotarłam do Was wreszcie:evil_lol:

No to takie oficjalne, dogomaniackie HEJ:multi::evil_lol:

Ano, witamy oficjalnie :cool1::multi:

Kisses-podiumowe w końcu zdobyłam od Cambel :loveu:

Posted

Gratulacje ;)

Witamy sie po raz pierwszy i mam nadzieję, że nie ostatni ;) Często Was obserwuję na przemyskich wystawach ;d Mam nawet stare fotki z przemyskiej wystawy Arniego ;) Jak będziesz chciała to mogę tu wrzucić ;)