McDzik Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 [quote name='C&B']No właśnie, może zdjęcia go rozjaśniły:evil_lol: Co do maski to nie wiem, np. czarne pekiny maski nie mają, ale jestem dopiero po 1/4 przeczytaniu ks. Agaty Uhmy :evil_lol: zerknęłam do wzorca pekina :-) UMASZCZENIE: wszystkie kolory i znaczenia są dopuszczalne i równocenne, z wyjątkiem umaszczenia albinotycznego i wątrobianego. U psów łaciatych, łaty powinny być równo rozmieszczone. Quote
McDzik Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 C&B napisał(a):Czyli nic o maskach nie ma? Nie, to tylko mi się tak wydawało :-) a jak się człowiekowi glupoty wydają, to zamiast gdybać najlepiej do wzorca zaglądnąć :-) Quote
C&B Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Chodź ja nie widziałam np. takiego pekina jak moja chodzi o umaszczenie bez maski:evil_lol: W ogóle bez maski widziałam tylko kremiaka, kremiaka w łatki, i czarnego:evil_lol: Quote
McDzik Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 C&B napisał(a):Chodź ja nie widziałam np. takiego pekina jak moja chodzi o umaszczenie bez maski:evil_lol: W ogóle bez maski widziałam tylko kremiaka, kremiaka w łatki, i czarnego:evil_lol: O tych łatach było, że maja być równomierne.. hmm były??? Quote
C&B Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 McDzik napisał(a):O tych łatach było, że maja być równomierne.. hmm były??? Coś nie bardzo- pseudo:angryy: Ja w okolicy znam tylko 2 rodowodowe pekiny:loveu: Ale one raczej były brane nie pod kątem wystaw, tylko właściciele mieli rozum, nie to co ja:shake: Quote
McDzik Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 C&B napisał(a):Coś nie bardzo- pseudo:angryy: Ja w okolicy znam tylko 2 rodowodowe pekiny:loveu: Ale one raczej były brane nie pod kątem wystaw, tylko właściciele mieli rozum, nie to co ja:shake: Dobre i te dwa.... ludzie zapominają (albo w ogóle nie wiedzą) jak prawdziwy pekin ma wyglądać... są takie wspaniałe.. Quote
C&B Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 McDzik napisał(a):Dobre i te dwa.... ludzie zapominają (albo w ogóle nie wiedzą) jak prawdziwy pekin ma wyglądać... są takie wspaniałe.. Ja w przyszłości na pewno będę miała psa, i NA PEWNO będzie miał rodowód, a jak nie to będzie znaczyć, że przygarnęłam z ulicy lub schronu:evil_lol: Quote
McDzik Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 [quote name='C&B']Ja w przyszłości na pewno będę miała psa, i NA PEWNO będzie miał rodowód, a jak nie to będzie znaczyć, że przygarnęłam z ulicy lub schronu:evil_lol: To ładne postanowienie :lol: ---- A tymczasem nas dziś odwiedził taki przefajny gremlinek - SIMBA - Cairn terier: Porobiłam około 100 zdjęć, wstawię kilka bo reszta podobna albo psy w szale zabawy odwrócone. Zabawom nie było końca: ...i szaleństwom: Skok z zaskoczenia w wykonaniu Simby! Haaa, złapię Cię !!!! c.d.n. Quote
McDzik Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Sztuczka : JESTEM.. ..I MNIE NIE MA :evil_lol: Phii, ale sztuczka! A tak z językiem potrafisz zrobić, stary? Ja Ci dam się ze mną ścigac na sztuczki! -Uśmiech do zdjęcia, chłopaki! c.d.n. Quote
McDzik Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Wspólny galop: Dorwałem kość Arniego i nie zawacham się jej użyć! TURLU-TURLU :laugh2_2: Mniam, stary podzieliłbyś się! No dobra, koniec zabawy... KONIEC :loveu: Quote
McDzik Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 C&B napisał(a):Łi...:loveu: Arni i Wombat:loveu: Poznałaś :loveu: dokładnie tak :multi: Quote
C&B Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 McDzik napisał(a):Poznałaś :loveu: dokładnie tak :multi: Trudno tych pięknych kawalerów nie poznać:loveu: A właśnie- planujesz zrobić z Arniego repro? Pytam oczywiście z ciekawości:evil_lol: Quote
McDzik Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 C&B napisał(a):Trudno tych pięknych kawalerów nie poznać:loveu: A właśnie- planujesz zrobić z Arniego repro? Pytam oczywiście z ciekawości:evil_lol: On już ma uprawnienia reproduktora jakiś czas :lol: i zamówione krycie :lol: Quote
C&B Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 McDzik napisał(a):On już ma uprawnienia reproduktora jakiś czas :lol: i zamówione krycie :lol: Ale gapa ze mnie:oops: Oj to śliczne arniątka będą:loveu: Quote
McDzik Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 C&B napisał(a):Ale gapa ze mnie:oops: Oj to śliczne arniątka będą:loveu: A nigdy nie wiadomo co tam się urodzi :lol: ważne zeby były zdrowe i w ogole zeby sunia zaszła :lol: nie zapeszajmy :lol: Quote
C&B Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 McDzik napisał(a):A nigdy nie wiadomo co tam się urodzi :lol: ważne zeby były zdrowe i w ogole zeby sunia zaszła :lol: nie zapeszajmy :lol: Arniątka się urodzą zdrowe, piękne i w ogóle( tfu, tfu):diabloti::loveu: A kiedy krycie?:cool3: Quote
McDzik Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 C&B napisał(a):Arniątka się urodzą zdrowe, piękne i w ogóle( tfu, tfu):diabloti::loveu: A kiedy krycie?:cool3: Nic nie powiem, żeby nie zapeszyć :eviltong: napiszę więcej, jak wszystko będzie 'w drodze' :eviltong: Quote
C&B Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 McDzik napisał(a):Nic nie powiem, żeby nie zapeszyć :eviltong: napiszę więcej, jak wszystko będzie 'w drodze' :eviltong: Postaram się wytrzymać.. A teraz proszę o więcej fotek:diabloti: Quote
McDzik Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 [quote name='C&B']Postaram się wytrzymać.. A teraz proszę o więcej fotek:diabloti: To czekamy aż Kisses coś wstawi z dzisiaj :diabloti: Quote
Kisses Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='McDzik']To czekamy aż Kisses coś wstawi z dzisiaj :diabloti: Wkopałaś mnie. Nie ładnie :shake: A ja broniłam Twoich gałęzi! Dobra, dobra, zaraz ładuje :diabloti: Quote
McDzik Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Kisses napisał(a):Wkopałaś mnie. Nie ładnie :shake: A ja broniłam Twoich gałęzi! Dobra, dobra, zaraz ładuje :diabloti: Jestem okropna :diabloti: Ładuj, ładuj, bo tu już wszyscy ciekawi czekają -a ja najbardziej :evil_lol: Arni śpi jak zabity po dzisiejszych szaleństwach :lol: Quote
McDzik Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Kisses... :mad: No dobra, po dzisiejszym to się powinnam przyzwyczaić, że na Ciebie trzeba zawsze długo czekać :evil_lol: Quote
Recommended Posts