Zuza i Noddy Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Brawo dla Arniego, no ale co tu się dziwić taka śliczność z niego :loveu: A jak cudownie prezentowany ;) http://img8.imageshack.us/img8/5921/bbbobzsedzina.jpg Quote
Sweet Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Gratulacje:multi::multi::multi: Bardzo się cieszymy z waszych sukcesów:razz: Arni boski:D i ty tez:cool3::lol::lol: Quote
Avaloth Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 gratulacje wszystkiego ^^ Arni po prostu boski jest no:loveu::loveu: co tu dużo gadać :eviltong: masz MC oko :cool3: Quote
McDzik Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Dziękujemy wszytskim za komplementy :multi: Arni boski, ja mniej :evil_lol: Staram się go wystawiać w miare poprawnie i żeby główkę wysoko nosił :lol: Wy się cieszycie, a ja umieram z radości, pekam z dumy i w ogóle niedługo wybuchne :loveu: To sie działo tak szybko :loveu: On ma piekny ruch tylko rzadko chce go pokazywać :roll: A na porównaniu wycisnął z siebie ile się da, ja tam katem oka spoglądałam na niego i czułam po drugiej stronie ringówki że on płynie a nie idzie :loveu: Sędzina podeszła i mówi, że BOB :multi: Potem długo pytała o sukcesy Arniego, bo mówi że on już na 100% wygrywał tylko teraz chce się dowiedziec gdzie i co :evil_lol: Wszystko się jej podobało u niego, opis bez zarzutów :multi: Szkoda ze sił nie starczyło na finały ale swoje zrobił, championacik zakonczony i jestem szczesliwa, plakietki z kartami ocen i kopia dyplomu juz poszły wczoraj, dzis będą w Bratysławie, a za jakis tydzien oczekuje w skrzynce dyplomiku :multi: Quote
Kaya93 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 http://img8.imageshack.us/img8/4906/bbarnistoi.jpg :loveu::loveu: No co tu dużo mówić:loveu: kolejne gratulacje:loveu::multi::multi::multi: PS Prosimy o głosik na schornisko Kundelek:oops: http://www.dogomania.pl/forum/f402/ankieta-wybieramy-kandydata-do-krakvetu-na-maj-137108/ Quote
Guest Lotty Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Wielkie gratulacje dla Was obojga.:multi::multi::multi: Arni jest cudny. Ani się obejrzysz jak zostanie Interchampionem. Quote
McDzik Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Lotty napisał(a):Wielkie gratulacje dla Was obojga.:multi::multi::multi: Arni jest cudny. Ani się obejrzysz jak zostanie Interchampionem. Dziękujemy :multi: Do Interchmpionatu droga długa...ale ja również w niego wierze :razz: Tymczasem przebadaliśmy oczka pod kątem chorób genetycznych - wynik pomyslny, oczka zdrowe :lol: Quote
McDzik Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Kopiowane ze stronki :PPPP [SIZE=5]CAC KROSNO -31.05.2009r. [SIZE=5][SIZE=2]Sędzia: Anna Rogowska [SIZE=2]Tą wystawę zapamiętamy z wielu względów, m.in. paskudnej pogody, błota, wiatru, deszczu... ale i doskonałych wyników Wystąpiło 5 spanieli tybetańskich, bardzo dziekujemy Kasi, Agnieszce, Weronice-za miłe spotkanie w tybetańskim gronie A tak prezentowały się nasze Tybety: Mój Arni : ..utytułowany braciszek, Abaris: http://img190.imageshack.us/img190/2981/abaris.jpg" class="ipsImage" alt=""> najmłodsza - Certa: http://img190.imageshack.us/img190/1189/certa.jpg" class="ipsImage" alt=""> Aura: http://img190.imageshack.us/img190/4328/aura.jpg" class="ipsImage" alt=""> Figa :loveu: [SIZE=2]Podjęliśmy nawet próbę ufocenia naszej piątki, co nie okazało się zadaniem prostym :roll: [SIZE=2]Od lewej: Abaris, Aura, Certa, Arni, Figa[SIZE=5] [SIZE=5].... i na koniec portrecik :loveu: Najlepszy Pies i Najlepsza Suka wystawy w Krosnie rasy Spaniel Tybetański - Arni i Figa :loveu: Mimo pogody spędziliśmy czas fantastycznie a Zwycięstwo Arniego cieszy tym bardziej, że sędzina postanowiła w każdej ocenianej przez siebie tego dnia rasie postawić wniosek CWC tylko zwycięzcy rasy! Relacje z kolejnych wystaw już niedługo! Quote
Kisses Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 :loveu: Arni No gratulacje, gratulacje :loveu: Jestem normalnie dumna xd Quote
Zuza i Noddy Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Arni jak zwykle pokazał, ze jest najlepszy :loveu: Quote
McDzik Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Kisses, Zuza-dziekujemy :loveu: dobra passa nie opuszcza Niuńka :loveu: a ja jestem pozytywnie zakoczona, bo brat jest naprawde utytułowanym psem, ma dwie nominacje na Crufta, a mój Arni wygrał :loveu: Quote
NataszkaR Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Arni to kremóweczka wkońcu ;) nikt mu sie nie oprze ;) Quote
McDzik Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Haha no tak, jak to mawiał Osioł w 'Shreku': "Znasz stary kogoś kto nie lubi kremówek?" :evil_lol: Quote
Kisses Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 McDzik napisał(a):Haha no tak, jak to mawiał Osioł w 'Shreku': "Znasz stary kogoś kto nie lubi kremówek?" :evil_lol: Kremówki są pycha :diabloti: Może coś spacerkowego dacie? :razz: Gdzie kolejna wystawa do podbicia? :loveu: Quote
McDzik Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Ok nastepne spacerowe :lol: ...hm... nie pamiętam -nazgłaszałam go na tyle wystaw teraz że szok i nie wiem nawet co nastepne w kolejności, wiem tylko że do końca wakacji prawdopodobnie łącznie od rozpoczecia sezonu wyjdzie nam więcej wystaw niż w całym poprzednim sezonie :lol: Troche sobie Arni popodbija :lol: Quote
fattyciak Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Arni przystojny, reszta tibbis ze zdjęć również urokliwa niezmiernie :) Pozdrowienia od długopyskiego burka :) Quote
NataszkaR Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 OOO Arni ma nowego avatara :D śliczniaście wyszedł na nim ;) Quote
McDzik Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 NataszkaR napisał(a):OOO Arni ma nowego avatara :D śliczniaście wyszedł na nim ;) Ma :loveu: Zdjęcie robione komórką jak zwisa główką znad schodów z 1 piętra i patrzy na mnie jak jestem na parterze :evil_lol: W tą niedziele wystawa w Lublinie, w konkurencji jeszcze suczka w młodzieży hodowczyni, trzymać kciuki :lol: Quote
.Agata. Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 bry :cool3: Jaki fajny tybetanek :loveu: W tą niedziele wystawa w Lublinie, w konkurencji jeszcze suczka w młodzieży hodowczyni, trzymać kciuki :lol: i będziemy konkurować na jednym ringu w MP :evil_lol: Quote
McDzik Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Agata_Roki napisał(a):bry :cool3: Jaki fajny tybetanek :loveu: i będziemy konkurować na jednym ringu w MP :evil_lol: A to MP to będzie z mojej strony wstyd, więc nawet się nie chwalę :evil_lol: Quote
McDzik Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Arni w Lublinie - V1, CWC, Najlepszy Pies w Rasie, z powodu jakiejś cieczki na ringu wczesniej więcej nie udało nam się wykrzesać więcej. Za to na MP sobie odbiłam - w eliminacjach u pani Magdaleny Kozłowskiej - 5/5 pkt i przepustka dalej, w finale 2 miejsce w grupie starszej :loveu: Występowałam z Lhasa Apso. Quote
Recommended Posts