Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 978
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy wszytskim za komplementy :multi:
Arni boski, ja mniej :evil_lol:
Staram się go wystawiać w miare poprawnie i żeby główkę wysoko nosił :lol:
Wy się cieszycie, a ja umieram z radości, pekam z dumy i w ogóle niedługo wybuchne :loveu: To sie działo tak szybko :loveu: On ma piekny ruch tylko rzadko chce go pokazywać :roll: A na porównaniu wycisnął z siebie ile się da, ja tam katem oka spoglądałam na niego i czułam po drugiej stronie ringówki że on płynie a nie idzie :loveu: Sędzina podeszła i mówi, że BOB :multi: Potem długo pytała o sukcesy Arniego, bo mówi że on już na 100% wygrywał tylko teraz chce się dowiedziec gdzie i co :evil_lol: Wszystko się jej podobało u niego, opis bez zarzutów :multi: Szkoda ze sił nie starczyło na finały ale swoje zrobił, championacik zakonczony i jestem szczesliwa, plakietki z kartami ocen i kopia dyplomu juz poszły wczoraj, dzis będą w Bratysławie, a za jakis tydzien oczekuje w skrzynce dyplomiku :multi:

Guest Lotty
Posted

Wielkie gratulacje dla Was obojga.:multi::multi::multi: Arni jest cudny. Ani się obejrzysz jak zostanie Interchampionem.

Posted

Lotty napisał(a):
Wielkie gratulacje dla Was obojga.:multi::multi::multi: Arni jest cudny. Ani się obejrzysz jak zostanie Interchampionem.

Dziękujemy :multi: Do Interchmpionatu droga długa...ale ja również w niego wierze :razz:

Tymczasem przebadaliśmy oczka pod kątem chorób genetycznych - wynik pomyslny, oczka zdrowe :lol:

• 4 weeks later...
Posted

Kopiowane ze stronki :PPPP

[SIZE=5]CAC KROSNO -31.05.2009r.
[SIZE=5][SIZE=2]Sędzia: Anna Rogowska

[SIZE=2]Tą wystawę zapamiętamy z wielu względów, m.in. paskudnej pogody, błota, wiatru, deszczu... ale i doskonałych wyników

Wystąpiło 5 spanieli tybetańskich, bardzo dziekujemy Kasi, Agnieszce, Weronice-za miłe spotkanie w tybetańskim gronie A tak prezentowały się nasze Tybety:
Mój Arni :

..utytułowany braciszek, Abaris:
http://img190.imageshack.us/img190/2981/abaris.jpg
" class="ipsImage" alt="">
najmłodsza - Certa:
http://img190.imageshack.us/img190/1189/certa.jpg
" class="ipsImage" alt="">
Aura:
http://img190.imageshack.us/img190/4328/aura.jpg" class="ipsImage" alt="">
Figa :loveu:

[SIZE=2]Podjęliśmy nawet próbę ufocenia naszej piątki, co nie okazało się zadaniem prostym :roll:

[SIZE=2]Od lewej: Abaris, Aura, Certa, Arni, Figa[SIZE=5]

[SIZE=5].... i na koniec portrecik :loveu: Najlepszy Pies i Najlepsza Suka wystawy w Krosnie rasy Spaniel Tybetański - Arni i Figa :loveu:

Mimo pogody spędziliśmy czas fantastycznie a Zwycięstwo Arniego cieszy tym bardziej, że sędzina postanowiła w każdej ocenianej przez siebie tego dnia rasie postawić wniosek CWC tylko zwycięzcy rasy!
Relacje z kolejnych wystaw już niedługo!

Posted

Kisses, Zuza-dziekujemy :loveu: dobra passa nie opuszcza Niuńka :loveu: a ja jestem pozytywnie zakoczona, bo brat jest naprawde utytułowanym psem, ma dwie nominacje na Crufta, a mój Arni wygrał :loveu:

Posted

McDzik napisał(a):
Haha no tak, jak to mawiał Osioł w 'Shreku': "Znasz stary kogoś kto nie lubi kremówek?" :evil_lol:

Kremówki są pycha :diabloti:
Może coś spacerkowego dacie? :razz:

Gdzie kolejna wystawa do podbicia? :loveu:

Posted

Ok nastepne spacerowe :lol: ...hm... nie pamiętam -nazgłaszałam go na tyle wystaw teraz że szok i nie wiem nawet co nastepne w kolejności, wiem tylko że do końca wakacji prawdopodobnie łącznie od rozpoczecia sezonu wyjdzie nam więcej wystaw niż w całym poprzednim sezonie :lol: Troche sobie Arni popodbija :lol:

Posted

NataszkaR napisał(a):
OOO Arni ma nowego avatara :D śliczniaście wyszedł na nim ;)

Ma :loveu: Zdjęcie robione komórką jak zwisa główką znad schodów z 1 piętra i patrzy na mnie jak jestem na parterze :evil_lol:

W tą niedziele wystawa w Lublinie, w konkurencji jeszcze suczka w młodzieży hodowczyni, trzymać kciuki :lol:

Posted

bry :cool3:

Jaki fajny tybetanek :loveu:

W tą niedziele wystawa w Lublinie, w konkurencji jeszcze suczka w młodzieży hodowczyni, trzymać kciuki :lol:

i będziemy konkurować na jednym ringu w MP :evil_lol:

Posted

Agata_Roki napisał(a):
bry :cool3:

Jaki fajny tybetanek :loveu:

i będziemy konkurować na jednym ringu w MP :evil_lol:

A to MP to będzie z mojej strony wstyd, więc nawet się nie chwalę :evil_lol:

Posted

Arni w Lublinie - V1, CWC, Najlepszy Pies w Rasie, z powodu jakiejś cieczki na ringu wczesniej więcej nie udało nam się wykrzesać więcej.

Za to na MP sobie odbiłam - w eliminacjach u pani Magdaleny Kozłowskiej - 5/5 pkt i przepustka dalej, w finale 2 miejsce w grupie starszej :loveu: Występowałam z Lhasa Apso.