McDzik Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Kaya93 napisał(a):O jaaa ale super:multi::multi: GRATULACJE :multi::loveu::loveu::loveu::loveu: Arni jest the best nie dziwie sie że takie sukcesy :cool3: :loveu::loveu::loveu::loveu: Ucałuj Go mocno:multi::loveu::loveu::loveu: Ucałuję:loveu: To prawda, the best- Arni to mój ideał tybetana :loveu: Jest taki, jakiego zawsze chciałam mieć-lubi wystawy, jest kremowy, nie za wielki nie za mały, długowłosy, no i zawiera w sobie wszystkie specyficzne elementy tybetańskiego charakterku :evil_lol: Jest poprostu wymarzony :loveu: !!!! I spałnia wszystkie moje wystawowe marzenia :loveu: !!!! Quote
Kaya93 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 McDzik napisał(a):Ucałuję:loveu: To prawda, the best- Arni to mój ideał tybetana :loveu: Jest taki, jakiego zawsze chciałam mieć-lubi wystawy, jest kremowy, nie za wielki nie za mały, długowłosy, no i zawiera w sobie wszystkie specyficzne elementy tybetańskiego charakterku :evil_lol: Jest poprostu wymarzony :loveu: !!!! I spałnia wszystkie moje wystawowe marzenia :loveu: !!!! Haah:loveu: tylko pozazdrościć:cool3: Quote
Martunia Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Super! Gratulacje!!! :multi::multi::multi: :klacz: Quote
McDzik Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Kaya93, Martunia- Dzięki :loveu: Jest coraz lepiej, oby tak dalej :loveu: Quote
NataszkaR Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 ohhh ja zacofana! tu takie sukcesy w rodzienie a ja dopiero teraz czytam co jest grane :) A Mistysia grzeje się na parapecie patrząc jak śnieg za oknem pada i leniuchuje jak typowy kanapowiec. (Przez chwile). Nie wiem co to z nią bedzie czy bedzie wystawy lubila bo narazie taki z niej tchorz że uuuuuuuuuuuuuu :P Boi się wszytskich psów i innych rzeczy. Szczeka, ucieka.... ehhhh ale powoli ją wdrażam w świat szczekajacych zza plotu duzych i malych psich sasiadow. Może się uda ja zsocjalizować :D Co do debiutów to jeszcze o tym nie myślałyśmy ;) musze najpierw wybrac się na okoliczne wystawy zobaczyć jak ludzie wystawiają tibisie. Napewno będe w Nowym Targu Zakopanym Krakowie i Nowym Sączu bo to najbliższe i się muszę rozejrzeć co i jak. Później pomyślimy co dalej. A Wam gratulujemu ogromnie dumne jestesmy :) całujemy zwycięzce w uszko ;) Czy w Waszym kalendarzu wystaw są nasze okolice?:) jak tak to koniecznie daj znac będziemy podziwiać i dopingowac:) Quote
McDzik Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 No, no, wszystko w rodzinie :cool3: Misty powinna byc dumna z brata :cool3: W końcu to już drugi raz pod rząd spaniel tybetański został na wystawie zauważony i wylądował na pudle :cool3: Co się często nie zdarza :evil_lol: Myślę, że to nie ostatni taki sukces z Arnim w roli głównej (tfu tfu) :cool3: W tamtym roku byłam na wszystkich wystawach o których piszesz oprócz Nowego Targu, chociaż miałam transport, ale coś tam mi nie pasowało, nie pamiętam, chyba sędzia. (?) W tym roku pewnie Kraków - tam będzie wystawa międzynarodowa, więc będzie dużo tibisiów i będzie na co popatrzeć :lol: Ja nawet nie marze o wygranej :lol: ... ale pojechac się i pokazać zawsze warto :lol: Zobaczymy jak z krajówkami, trochę mi to wszystko niepotrzebne narazie, wolę popatrzeć w tym terminie za czymś ciekawym za granicą-ale zobaczymy, jak nic nie znajde ciekawego to kto wie? :cool3: A Misty póki mała, lepiej żeby była wprowadzana w tłumy :lol: niech się przyzwyczaja, jak będzie dorosła, to będzie za późno i klapa :roll: Pierwsza wystawa Arniego to była totalna poracha... ani nie wyglądał (opitolił go fryzjer psi) ani się nie pokazał (siadł na tyłku i się nie ruszył), tylko w statyce jakoś stał-to od małego ma opanowane. Musisz swoją Misty tez nauczyć długiego stania w pozycji wystawowej - czasem to moze byc kilka minut jak sędzia pieska ogląda i opisuje, piesek ma się dać podotykać, ale musi grzecznie stać nieruchomo-ćwicz z nią najlepiej na podestach, bo na wystawach spanielki tybetańskie są oglądane na stolikach! -żeby sędzia się nie musiał schylać. Nagradzaj małą smakołykami, a treningi przyniosą efekty :cool3: Tibbisie są przekupne na smaksy :evil_lol: Quote
McDzik Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Spóźnione zdjęcia z CAC Jarosław :lol: autorstwa CAMBEL -> przygotowania rano, przed rozpoczęciem oceniania - badanie stanu ringu :eviltong::eviltong::eviltong: Cambel&Megi napisał(a): ARNI Gang Cziki http://i40.tinypic.com/2cf5wf9.jpg http://i42.tinypic.com/14joklw.jpg Quote
Sara_i_Aris Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Madziu, GRATULACJE :multi: Arni jest piękny, więc nic innego nie mógł dostać. Obydwoje się pięknie prezentowaliście :loveu: Oby tak dalej :sweetCyb: Quote
C&B Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Bo Arni to po prostu ideał :loveu: Moja mama myślała, że to wyrośnięty pekin:evil_lol: Quote
McDzik Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Sara_i_Aris napisał(a):Madziu, GRATULACJE :multi: Arni jest piękny, więc nic innego nie mógł dostać. Obydwoje się pięknie prezentowaliście :loveu: Oby tak dalej :sweetCyb: Dziękujemy :loveu: Domka_Czika napisał(a):Bo Arni to po prostu ideał :loveu: Moja mama myślała, że to wyrośnięty pekin:evil_lol: hehe :eviltong: to teraz juz mama będzie wiedziała, że to Spaniel Tybetański :evil_lol: Quote
Martunia Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Jaki przepiękny. :loveu: Zasłużył sobie na te tytuły. :loveu: Quote
McDzik Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 A dobrze :lol: Dziś po lekcjach kupiłam mu w zoologicznym kostuchę w oczekiwaniu na autobus... :lol: Dostał po przyjściu i zaraz przybiegł bez niej, gdzie schował to nie wiem :lol: ... Quote
Sweet Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 O nawet dostał kostkę:cool3: a ciekawe czy znajdzie ta kostkę potem:eviltong: Quote
McDzik Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 On tak ma :lol: Ostatnio jak te wielkie śniego stopniały to znalazł cos zakopanego jesienią, zjadł i zwymiotował :roll: :shake: .. potem pańcia urządziła wielkie ogrodowe sprzątanie ... zebrałam cały wielki czarny worek jakiś rozmaitych śmiećków-potencjalnych kandydatów do pochłonienia przez mój mały odkurzaczyk! :diabloti: Masakra.... Quote
Sweet Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 haha;D odkurzacz skądś znam:D ale mojemu już przeszło:evil_lol: jak był mały to wszystko wciągał równo:diabloti: Quote
McDzik Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Też myślałam, że mojemu przeszło, a jednak pokusa okazała się silniejsza :evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Mojego ostatnio też coś wzięło na chowanie wszystkich swoich zdobyczy:roll: Już jeden gryzak do czyszczenia zębów zaginął :evil_lol: Quote
McDzik Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Mój mały, spiący królewicz... :loveu: Quote
Kaya93 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 O ja ale mini niedzwiadek:loveu::diabloti: śliczny:loveu::loveu: Quote
C&B Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Czika jak dostqanie np. kawałek kiełbaski to j€z bierze w pysk i chodzi po całym domu , mruczy i zastanawia sie gdzie to schować... Quote
McDzik Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Thx wszystkim :loveu: No..najfajniejsze zdjęcia to mu chyba wychodzą, jak śpi :evil_lol: Łatwo go wtedy uchwycić :evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Na ostatnim ma super minkę i w ogóle fajnie wygląda jak mu tak uszka stoją :evil_lol: Quote
McDzik Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Dzisiejsze wygibasy: :loveu::loveu::loveu::loveu: PS Sorry za jakość Quote
Recommended Posts