Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

McDzik napisał(a):
A gdzie dokładnie mieszkacie z Mają i z jakiej hodowli ona pochodzi? :cool3: Naprzeciwko mnie mieszka młoda sunia, mniej więcej w jej wieku, z krakowskiej hodowli Lofty i podobno w Rzeszowie jakaś siostrzyczka mieszka :loveu:

Mieszkamy w Budziwoju :cool3:
A Maja pochodzi... ze schroniska z ''Kundelka'' :lol: wiec to raczej nie my :eviltong:

• Replies 978
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='NataszkaR']A doniesli mi znajomi ktorzy maja wilczaka czechoslowackiego;) spod Krk. Właśnie żeby zaczęli ludzie dostrzegac te nasze małe gremlinki :)

O prosze, jak fajnie :lol: :oops: Oj... już my się postaramy, żeby dostrzegali :evil_lol: Przecież to nie ostatnie pudło w naszym wykonaniu - mam nadzieje :evil_lol: A i Misty musi zasmakować :loveu: To gdzie planujecie debiu wystawowy? :cool3:

Napisała: Kaya93
Mieszkamy w Budziwoju :cool3:
A Maja pochodzi... ze schroniska z ''Kundelka'' :lol: wiec to raczej nie my :eviltong:

A to przepraszam za pomylke :oops: ale witajcie :multi:

Posted

Sara_i_Aris napisał(a):
Cześć Mc :multi:

Arni jest boski, te jego pozy rozbrajają :loveu: Czy jest szansa, że spotkamy się na jakiejś wystawie? Bardzo chciałabym go poznać.

Myślę, że jest i to wielka :razz: My z Arnim planujemy kilkanaście wystaw w tym roku, w tamtym byłam na bodaże 14, a on wystapił na 10. W tym roku planujemy rozkręcić sie jeszcze bardziej :cool3: A wy co planujecie w najbliższym czasie? :cool3:

Posted

Nowy Dwór Mazowiecki, Inowrocław, Radom... to te najbliższe, ale nie do końca pewne :cool1: Wszystko też zależy, jak Holly będzie się zachowywała, bo ja chcę jeździć na wystawy, i to bardzo, ale jeśli ma to być kosztem zestresowanego psa, to ja dziękuję, nie o to mi chodzi :shake: I uprzedzam pytanie - ćwiczymy w tłumie stanie, chodzenie i wszystko jest OK. Tylko na wystawie mi numery odstawia.

Posted

Sara_i_Aris napisał(a):
Nowy Dwór Mazowiecki, Inowrocław, Radom... to te najbliższe, ale nie do końca pewne :cool1: Wszystko też zależy, jak Holly będzie się zachowywała, bo ja chcę jeździć na wystawy, i to bardzo, ale jeśli ma to być kosztem zestresowanego psa, to ja dziękuję, nie o to mi chodzi :shake: I uprzedzam pytanie - ćwiczymy w tłumie stanie, chodzenie i wszystko jest OK. Tylko na wystawie mi numery odstawia.

E... mój jak był mały to było gorzej - pierwsza wystawa - usiadł na tyłku i iść nie chciał... straszne problemy z chodzeniem na ringówce były. Ustawiał się zawsze pięknie, ale ringówka to był koszmar... ale na szczęście zaczęlismy od klasy szczeniąt i tam też wszystko zostawilismy :lol: Teraz w Rzeszowie kończąc występy w klasie młodzieży zakończył Mł.Ch.Pl .. będąc III na BIS'ie Oddziału :cool3: ... I to jest najlepszy przyklad na to, że nie nalezy się poddawać, bo wszystko można wyćwiczyć, a i psiak się przyzwyczaja z każdą wystawą. Będzie dobrze!

No i... do zobaczenia w Nowym Dworze Mazowieckim! :multi:

Posted

Nasz debiut był udany - 4 lokata i WO, klasa szczeniąt. To była moja i jej pierwsza wystawa :loveu:
W Bydgoszczy za to odwaliła mi taki numer, że do dzisiaj jest mi wstyd :oops: Teraz tak myślę, że to dlatego, bo miała zapchane gruczoły (goopia jest, Aris jak ma to saneczkuje mi przed oczami, a ona nic nie pokazywała :x) i się jeszcze przez nie garbiła :hmmmm: Dodatkowo doszła akcja wielkie przybywanie na wadze, bo jest za chuda :cool1:

Opis, jakbym była sadystką...

O nie, w NDM teriery są w niedzielę :-(

Posted

Sara_i_Aris napisał(a):
Nasz debiut był udany - 4 lokata i WO, klasa szczeniąt. To była moja i jej pierwsza wystawa :loveu:
W Bydgoszczy za to odwaliła mi taki numer, że do dzisiaj jest mi wstyd :oops: Teraz tak myślę, że to dlatego, bo miała zapchane gruczoły (goopia jest, Aris jak ma to saneczkuje mi przed oczami, a ona nic nie pokazywała :x) i się jeszcze przez nie garbiła :hmmmm: Dodatkowo doszła akcja wielkie przybywanie na wadze, bo jest za chuda :cool1:

Opis, jakbym była sadystką...

O nie, w NDM teriery są w niedzielę :-(

Jejjku to super debiut :loveu::multi: My na debiucie Obiecującą załapaliśmy przez brak chęci do chodzenia w ringówce, ale to było dawno i nie prawda, teraz Arni wymiata ringi :cool3: Z Wami będzie tak samo! :cool3:

A może pojawię się rano, jak się uda, bo i tak w niedziele dopiero wracam (śpie u babci od piatku pod Warszawą ) :lol: Jak starczy czasu to rano na chwile wpadne :lol:

To gdzie był ten debiut? :cool3: Ile wystaw juz za Wami? :cool3:

Posted

Kaya93 napisał(a):
Dzień doberek:loveu:
Wpadłyśmy sie przywitać:loveu:

A witajcie :multi: Wstyd dawać fotki Arniego, po tych ostatnich spoacerach w roztopach cały czarny, a nie chce go 2 razy myć przed wystawą, żeby mu cały włos nie wyleciał... :shake:

Sara_i_Aris napisał(a):
Cześć Mc :multi:

W Kielcach :p Na ringówce dość ładnie chodziła, gorzej było ze staniem. A Bydgoszcz to była nasza druga wystawa.

W Kielcach byłam towarzysko bez Arniego bo mu do niczego potrzebne nie były :) No to trzecia wystawa będzie w NDM to juz powinno pójśc jak należy :)

Posted

McDzik napisał(a):
A witajcie :multi: Wstyd dawać fotki Arniego, po tych ostatnich spoacerach w roztopach cały czarny, a nie chce go 2 razy myć przed wystawą, żeby mu cały włos nie wyleciał... :shake:

Ja bym chętnie zobaczyła Arniego w wersji czarnej. :razz:

Posted

Kincia napisał(a):
Jakich tam latach :D

Ok :evil_lol: 3 miesiącach :evil_lol:

Zuza i Noddy napisał(a):
Przyszliśmy się do was przywitać:multi:
Nie wiem jak to się stało, ze dopiero teraz:roll:

Witajcie :multi:
...hmmm bo to taka ukryta galeria :diabloti:

Martunia napisał(a):
Cudny... :loveu::loveu::loveu:

Dziekujemy :oops::oops::loveu::loveu:

Posted

Kaya93 napisał(a):
Hejka i co tam u Was:cool3:?

Hejka :lol: Po staremu :lol: Pańcia się szykuje na jutro do szkoły, Arniuniu odpoczywa po całym dniu szaleństw :lol:

Posted

McDzik napisał(a):
Hejka :lol: Po staremu :lol: Pańcia się szykuje na jutro do szkoły, Arniuniu odpoczywa po całym dniu szaleństw :lol:

No to to samo u nas :lol:
wycałuj Arnuśka :calus:

Posted

Właśnie sobie czyszczę poczte mailową i znalazłam starreeee zdjęcia Arniego, jak był jeszcze malutki (około 6 tygodni ? ) i był jeszcze w hodowli :lol: Zaprezentuję Wam kilka z nich :lol:
http://img231.imageshack.us/img231/2774/arni1.jpg

http://img231.imageshack.us/img231/1413/arni4.jpg

Cudeńko :lol: jeszcze takie małe niepozorne było :lol: Ale ta charakterystyczna główka która się tak wszystkim na wystawach podoba od małego była niezła :lol: Wielka, mocna.. w moim typie :lol:

http://img231.imageshack.us/img231/5893/arni7.jpg

No to 3 wystarczą :lol: Na reszcie jest pokręcony, odwraca swoją piekną główkę etc, nie ma co wystawiać :lol: tu widac wszystko :lol:

[SIZE="3"]Fotki max 640x640 px !