Sweet Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Jak sobie śpiocha:loveu: Mi tez jest kabiego żal zrzucać z mojego łóżka:lol::loveu::eviltong: Quote
McDzik Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 Co nie? :loveu: A jaką mój Arn ma tu elastyczną szyje... :evil_lol: Quote
fattyciak Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Mnie też zawsze rozbraja jak zwierz tak się położy :) Ale wystarczy, że ja położę się obok a Giź za kilka minut przeprowadza ewakuację bo za bardzo się wiercę. I jak tam Arni śniegowy? Też wraca ze spaceru obwieszony gałkami śniegou niczym choinka bombkami? ;) Quote
McDzik Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Haha dokładnie, takie małe kulki-grudki się do niego przyczepiają, najbardziej w jego "grzywę" :lol: Muszę mu kiedyś takie zdjęcie zrobić, chociaż białe na białym to będzie słabo widoczne :angryy: Quote
McDzik Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Przedwczoraj spałem tu: Wczoraj tu....................: A dzisiaj to wymyśliłem :roll: .........: Od paru dni składam łóżko na pół i Arni się wyprowadził ode mnie :evil_lol: Quote
tigrunia Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 http://img14.imageshack.us/img14/4922/wczorajpq4.jpg Ale słodziak :loveu: Quote
Juszes Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 haha! ale sobie poznajdował miejsca do spania:evil_lol: Quote
Martunia Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Taki niewinny, kiedy śpi.. :cool3: :loveu: Quote
McDzik Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Haha no aż ciekawa jestem co dziś wymyśli :evil_lol: Quote
NataszkaR Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 ooo jakie super focie. w fajnych miejscach Arni śpi :) ale Mistysie tez tak odgina szyje na różne strone kiedy śpi :) Quote
McDzik Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Od razu widac, ze rodzenstwo :evil_lol: ciekawe po kim maja taka elastycznosc :evil_lol: Quote
fattyciak Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Fantastycznie Arni wygląda! :D - rozwalił mnie tymi miejscówkami do spania. :D :D :D Quote
Sweet Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 jakie ma miejsca;D na stoliku najlepiej wyglada:eviltong::evil_lol::evil_lol: Quote
Kisses Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [quote name='McDzik']Przedwczoraj spałem tu: Też mam taki komputer... (a mi mama wypomina, ze mam bałagan na biurku :evil_lol:) http://img407.imageshack.us/img407/2344/przedwczorajsf4.jpg Wczoraj tu....................: 39 i pół http://img14.imageshack.us/img14/4922/wczorajpq4.jpg A dzisiaj to wymyśliłem :roll: .........: A tego nie znam i nie mam http://img401.imageshack.us/img401/6411/dzismd4.jpg Od paru dni składam łóżko na pół i Arni się wyprowadził ode mnie :evil_lol: Jak mogłaś... Znajdę Cię na Słocinie i wymiziam psiaka :evil_lol: Quote
McDzik Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 [quote name='Kisses_xox']Znajdę Cię na Słocinie i wymiziam psiaka :evil_lol: Mam się już zacząć bać? :evil_lol: Tak, tak, to było '39 i pół' :eviltong: A to futrzaste czego nie masz to kaptur od kurtki mojego brata :shake: ... Dzisiejsza miejscówka to... Quote
Kisses Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Tak, bój się. To był pierwszy nagrobek od lewej? No kaptura Twojego brata to nie mam na pewno :evil_lol: A dzisiaj taka jakaś przyzwoita ta miejscówka :lol: Quote
McDzik Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Pomysły mu się powoli kończą :eviltong: a na żyrandol jeszcze nie sięga :lol: Quote
Kisses Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Powód żeby nowe meble/dywaniki kupić :evil_lol: Quote
NataszkaR Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Mc nie wiesz czemu ja mam wrażenie że na Twojej szafce leży moj pisur? :) nie mogę ... Klon jednak jak nic. Już mi znajomi donoszą że braciszek z "Gangu" daleko zaszedł z Rzeszowie ;) Gratulacje ogromne. I oby coraz wiecej osob zauważało Tibisie Quote
McDzik Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 NataszkaR napisał(a):Mc nie wiesz czemu ja mam wrażenie że na Twojej szafce leży moj pisur? :) nie mogę ... Klon jednak jak nic. Już mi znajomi donoszą że braciszek z "Gangu" daleko zaszedł z Rzeszowie ;) Gratulacje ogromne. I oby coraz wiecej osob zauważało Tibisie Wow, a kto to taki plotkarz? :eviltong: Klon, klon... :loveu: Ja osobiście jestem zadowolona z sędziowania na ringu honorowym Natalie Nekresienie i z tego, iż zauważyła i doceniła tak rzadkopokazującą się na ringach rasę jak Spaniel Tybetański :lol: Oby więcej było takich sędziów!:lol: Quote
Kaya93 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Witanko:multi: Śliczny Arni jest :loveu::loveu::loveu: Quote
Kaya93 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 McDzik napisał(a):Witajcie po raz pierwszy u nas :loveu: Jak tu wpadliście? Dziękujemy i pozdrawiamy :cool3: A tak jakoś, podajrze na jakiejś galeri zobaczyłam Twój post i widze, że znajomi z Rzeszowa wiec pomyślałam, że wpadne i sie ładnie przywitam :eviltong: Quote
McDzik Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Kaya93 napisał(a):Witanko:multi: Śliczny Arni jest :loveu::loveu::loveu: Witajcie po raz pierwszy u nas :loveu: Jak tu wpadliście? Dziękujemy i pozdrawiamy :cool3: Quote
fattyciak Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Fantastyczny ten Arni - alpinista :D Quote
McDzik Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Kaya93 napisał(a):A tak jakoś, podajrze na jakiejś galeri zobaczyłam Twój post i widze, że znajomi z Rzeszowa wiec pomyślałam, że wpadne i sie ładnie przywitam :eviltong: A gdzie dokładnie mieszkacie z Mają i z jakiej hodowli ona pochodzi? :cool3: Naprzeciwko mnie mieszka młoda sunia, mniej więcej w jej wieku, z krakowskiej hodowli Lofty i podobno w Rzeszowie jakaś siostrzyczka mieszka :loveu: fattyciakFantastyczny ten Arni - alpinista :-D A dzisiaj był super widok, tylko aparatu nie miałam :placz: Arni na dywanie śpiący na PLECKACH i obok taki rozszarpany misiek - wyglądało to jak wojenne pobojowisko :evil_lol: Quote
Recommended Posts