Dezi Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 McDzik napisał(a): V1, CAJC, BOB JUNIOR, BOB, BOG, BIS JUNIOR, BOG, BIS i w ogóle :evil_lol: Trzymam mocno, bardzo mocno kciuki :happy1:! POWODZENIA :klacz:! Quote
McDzik Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Nie dziekujemy, żeby nie zapeszyc, choć zadowoli nas wersja minimalistyczna: V1, CAJC :evil_lol::oops: Wczorajsze, bo server nie działał: http://img353.imageshack.us/img353/9596/niunnx5.jpg http://img116.imageshack.us/img116/5764/mycd1.jpg Złapał nas deszcz ^^ Quote
Martunia Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Jakie śliczności. :loveu: I te serduszko w jabłku. :) Quote
cropka Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Jak tam, doszły wreszcie rysunki ode mnie? :roll: A na jakiej wystawie zamierzacie się tak obłowic? :lol: Quote
McDzik Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 O, własnie napisałam w dziale Rysunku, że doszły :loveu: Haha, to na CACIB Nitrze :lol: Zaraz zapesze i w ogóle nic nie będzie, tfu tfu :evil_lol: Quote
McDzik Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Zapeszyliście :eviltong: Nie będzie jej :angryy: Mały konflikt z hodowcą. Szukam innej :lol: Quote
Kincia Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 McDzik napisał(a):Zapeszyliście :eviltong: Nie będzie jej :angryy: Mały konflikt z hodowcą. Szukam innej :lol: No kuuurde:mad::mad::angryy::diabloti: To szukaj szybko xD Quote
Kincia Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 McDzik napisał(a):Taa... szybko nie ma jak :eviltong: Szczeniaki na zawolanie się nie rodzą, a jeszcze znaleźć taką jak ja chce.... :evil_lol: Arniego szukałam 8 miesięcy, teraz też troche potrwa :lol: Ma być SUPER a nie taka "na szybko" :lol: Ja wiem wiem xDD Quote
McDzik Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Taa... szybko nie ma jak :eviltong: Szczeniaki na zawolanie się nie rodzą, a jeszcze znaleźć taką jak ja chce.... :evil_lol: Arniego szukałam 8 miesięcy, teraz też troche potrwa :lol: Ma być SUPER a nie taka "na szybko" :lol: Quote
Avaloth Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 mamo, ale Arni jest już duży !:loveu::evil_lol: i pysk ma taki.. doroślejszy ^^ Quote
McDzik Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 O, dzieki, że wpadliście, do tej galerii rzadko kto zagląda. :loveu: No tak, ostatnio jakby znowu wyrósł. Zmężniał chlopak i futra nabiera z każdym dniem (na ostatnich zdjęciach mokry był od deszczu, to tak nie widać). Za tydzień NITRA, także pojawią się i fotki, będzie można coś oszacować. :lol: Ja zauważyłam, że pogłębiła mu się klatka i nabrał przez to bardziej męskiej sylwetki, ale jeszcze nie jest całkiem taki, jak dorosły pies. Sierściuche jeszcze ma mlodą, trochę sie jeszcze musi wzmocnić i masy mięśniowej nabrać. I usposobienie ma jeszcze takiego młodzieniaszka :eviltong: Quote
Juszes Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Nikt nie zagląda bo skąpisz nam fotek pięknisia :obrazic: Quote
AnkaW Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Zaglądam, zaglądam ;) czytam,ale oglądać to za wiele nie ma co. Szkoda że z malutką nie wyszło :roll:. Trzymam kciuki za nowe poszukiwania "tej jedynej :loveu:" i oczywiście za Nitre :thumbs: Quote
McDzik Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Mocno trzymaliście kciuki :loveu: !!! Arni wygrał z Dantem, mamy V1, CAJC - "duzy" wniosek na Młodzieżowy Championat Słowacji :multi: Brakuje nam tylko jeszcze jednego małego, który może być zamiennym CACem z klasy pośredniej (i patrząc na to, że najbliższa krajówka za pół roku :crazyeye: to pewnie tak będzie :roll:) . Zdjęcia dziś wieczorkiem pewnie, bo robione aparatem koleżanki :lol: No co ja poradze, że jest mało co oglądać, skoro moim złomem mało co wychodzi, a gwarancji nie udalo mi się znaleźć po reżimowych porządkach, jakie kiedyś moja mama zrobiła pod moją nieobecnośc w moim pokoju :mad: Wolałam swój bałaganik, przynajmniej wiedziałam gdzie co jest :evil_lol: Quote
AnkaW Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 :cool2::sweetCyb::sweetCyb: Wielkie gratulacje - super się spisaliście :multi: Quote
Diablica Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 :loveu:Gratulacje:loveu: i tym oto sposobem Arniątko będzie miało dwa Młodzieżowe Championaty: Mł Ch. Polski i Słowacji:evil_lol: Quote
McDzik Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Trochę fot by Diablica , niestety komp mi coś dziś zamula z tych emocji i wolno wszystko się ładuje, więc inne tybetany i reszta zdjęć kiedy indziej :roll: Na stoliku: Go for win! Na lokacie: PS AnkaW -pragne sobie zauważyć, że ta ringówka od Was jest szczęśliwa :lol: Od kiedy Arni w niej wystepuje, zaczął się fajnie prezentować i krok po kroku coraz fajniejsze sukcesy odnosi :lol: ! Quote
citro Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Gratulujemy Arniemu osiągnięć w Nitrze.Życzymy dużo sukcesów na następnych wystawach. pozdrawiamy Quote
McDzik Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Dziękujemy wszystkim tu wypowiadającym się za ciepłe słowa :oops: Arni pnie się kroczek po kroczku, robiąc postępy i z wystawy na wystawę jest coraz lepiej - to cieszy :-) Polskie tybetany 'nie giną' wśród zagranicznych (nie tylko o Arniego chodzi, ale też o ostatnie sukcesy innych polskich tibbies!) - to także coś znaczy i cieszy :-) A to obiecane zdjęcie konkurenta Arniego, bardzo podobny do swojego taty, Int.Ch. ACHTAJA B.M. , znany pies, co tu więcej mówić, a to jego syncio, Dante (szczerze to myślałam, że przegram): A tu takie luźne zdjęcie suczek idących po CACIBa, gdzieś tam w tle jeszcze GRACIE B.M. mi umknęła. W każdym bądź razie CACIB dla Wirgo, nie wiem kto res. :oops: EDIT: Już wiem kto res.CACIB - GRACIE B.M. :lol: Za jakość zdjęć przepraszam, ale to na hali było, więc takie sobie wyszły.. więcej mam w aparacie koleżanki, bo jej wychodziła lepsza jakość. Zwycięztwo Rasy przypadło psiakowi, ktoremu kibicowałam - GROLLOWI B.M. :loveu: I z tego co się zorientowałam po wynikach ze stronki, to tym samym rozpoczął Interchampionat :multi: ...W klasie młodzieży V1/3 super malutka suczka (czarna z białymi znaczeniami) po Yotisha's Sylwestrze Staloon i Afrze B.M - CHANTAL Bohemia Maestro :lol: EDIT2 - wyniki: PSY kl.młodzieży ARNI Gang Cziki (FCI) - V1, CAJC :loveu: DANTE Zlaty Klondike - V2 kl.pośrednia AMOR Perla Mahagon - ?2 GROLL Bohemia Maestro - V1, CAC, CACIB, BOB! :loveu: kl.championów VESPER Perla Mahagon - V1, CAC (i pewnie res.CACIB) SUKI kl.młodzieży ASHU z Brylickych Hrazek (chyba 3) ETHEL Modra Pisnicka (chyba 2) CHANTAL Bohemia Maestro - V1, CAJC kl.pośrednia GRACIE Bohemia Maestro - V1, CAC, r.CACIB kl.otwarta ADELKA Honzikova Cesta - V1, CAC FELISHA Bohemia Maestro - ?2 kl.championów WIRGO Bohemia Maestro - V1, CAC, CACIB, BOS Quote
Recommended Posts