Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 978
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wizytówka Arniego autorstwa Patrycji Smoleńskiej (forumowa Kisses) :loveu:
Dziękujemy !
Do kompletu także bannerek, który właśnie się u nas pojawił :)

Posted

Wizytówka i banerek przepiękne. Chyba ustawię się w kolejce do Patrycji jak tylko dostaniemy dyplom z FCI.

Posted

Dziękuję! Zapraszam serdecznie :)
[SIZE="1"]Jak już lecimy tak z reklamą to na fejsie mam cały album z moimi pracami ^^

Mc, Arni jest tak boski, że wszystko z nim wychodzi :D

Posted

[quote name='Kisses']Dziękuję! Zapraszam serdecznie :)
[SIZE="1"]Jak już lecimy tak z reklamą to na fejsie mam cały album z moimi pracami ^^

Dziękuję na pewno obejrzę.

Posted

Polecam grafiki Kisses, nie tylko z Arnim - wszystkie Ci wyszły genialnie, kolorystyka idealnie dopasowana indywidualnie do każdego psiaka! :)

Tymczasem kluski skończyły tydzień, dostałam od Maćka nowe zdjęcia:

Maluchy razem:

W następnym poście indywidualne zdjęcia
:loveu:

Posted

[quote name='McDzik'][B]Polecam grafiki [COLOR=darkred]Kisses, nie tylko z Arnim - wszystkie Ci wyszły genialnie, kolorystyka idealnie dopasowana indywidualnie do każdego psiaka! :)

Widziałam i bardzo mi się podobają. BTW, Jak długo czekaliście na dyplom Intera? My w tym roku chyba już nie dostaniemy i nie ukrywam, że to mi trochę komplikuje plany na przyszły sezon.:shake:

Posted

Lotty napisał(a):
Widziałam i bardzo mi się podobają. BTW, Jak długo czekaliście na dyplom Intera? My w tym roku chyba już nie dostaniemy i nie ukrywam, że to mi trochę komplikuje plany na przyszły sezon.:shake:

A przyszło do Was już powiadomienie listowne z FCI?
Do nas po jakiś 3 miesiącach od złożenia podania przyszedł list gratulacyjny, a jakiś miesiąc po nim upragniony dyplom Interchampiona.
Przez ten miesiąc czekania myślałam, że zwariuję :)

Posted

McDzik napisał(a):
A przyszło do Was już powiadomienie listowne z FCI?
Do nas po jakiś 3 miesiącach od złożenia podania przyszedł list gratulacyjny, a jakiś miesiąc po nim upragniony dyplom Interchampiona.
Przez ten miesiąc czekania myślałam, że zwariuję :)

Jeszcze nie dostaliśmy listu z FCI i przyznam, że zaczynam się troszkę niepokoić. Intera skończyliśmy równo 5 miesięcy temu. Podanie do Związku wysłałam kilka dni później. Do FCI poszło podobno dopiero w sierpniu i od tamtej pory cisza.

Posted

Lotty napisał(a):
Jeszcze nie dostaliśmy listu z FCI i przyznam, że zaczynam się troszkę niepokoić. Intera skończyliśmy równo 5 miesięcy temu. Podanie do Związku wysłałam kilka dni później. Do FCI poszło podobno dopiero w sierpniu i od tamtej pory cisza.

No to sporo czekacie, też bym była zaniepokojona..

Posted

McDzik napisał(a):
No to sporo czekacie, też bym była zaniepokojona..

Zatem co Twoim zdaniem powinnam zrobić? Napisać do FCI? Naszego Związku? Czy do związku węgierskiego ( tam kończyliśmy Intera)? A może po prostu uzbroić się w cierpliwość?
Ps. Przepraszam za offa.

Posted

Lotty napisał(a):
Zatem co Twoim zdaniem powinnam zrobić? Napisać do FCI? Naszego Związku? Czy do związku węgierskiego ( tam kończyliśmy Intera)? A może po prostu uzbroić się w cierpliwość?
Ps. Przepraszam za offa.

Moja znajoma w ten sposób czekała rok, podobno zawalił nasz związek, bo sobie nie umieli poradzić z res.CACIBem zamieniającym się w CACIB za Interchampionem..
Gdy zdobyła następny CACIB, wysłała nowe podanie i otrzymała dyplom, tym razem bez problemów..
Nie ma co załatwiać przez nasz związek tej sprawy, ja bym napisała maila do FCI :)

• 2 weeks later...
Posted

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]20.11.2011r. CACIB Kielce
s. Dorota Ząbek

Na międzynarodową wystawę w Kielcach zgłosiłam Arniego, tradycyjnie już, do klasy championów. Po późno-sobotnim pakowaniu i kąpieli Arniego, odespaniu zaledwie 2 godzin, wyruszyliśmy z Rzeszowa o 5 nad ranem w składzie: My, Agnieszka z lhasa apso Kiwim, Ania z chińskim grzywaczem Karatem (dołączyli w Stalowej Woli) oraz nasz prywatny super kierowca! Droga do Kielc zleciała migiem i na miejscu byliśmy po około 3,5h jazdy. Arni występował na ringu spanieli tybetańskich u p.Doroty Ząbek. Udało nam się wygrać psy, a następnie w porównaniu z Najlepszym Juniorem w Rasie i Zwycięzcą Suk Arni wybiegał:
V1, CAC, CACIB, Zwycięstwo Rasy!
Opis bez zastrzeżeń: 'W dobrych proporcjach długości do wysokości, dobra kość, ładna głowa, dobry zgryz, dobrej długości szata, dobry w akcji'.
To była dla nas ogromna radość, tym bardziej, że trochę się denerwowaliśmy przed samym wejściem, gdyż jedna z suczek pod ringiem była w szczytowym momencie cieczki i Arni jak na reproduktora przystało bardzo się poruszył tym faktem! Na szczęście udało się go w miarę uspokoić i szczęśliwie zakończyliśmy tą przygodę. Oto kilka zdjęć z ringu za które dziękuję Agnieszce od Kiwiego:
[/FONT]

[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][/FONT][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Wzięliśmy udział w konkurencji GRUPA HODOWLANA w składzie:
ARNI Gang Cziki, DORJEE PASSANG Gang Cziki, DAWA LHAMO Gang Cziki.
Dziękuję Agacie Paluch z Młodego Prezentera, że pomogła nam w tej konkurencji występując z Marzykiem - spaniele tybetańskie to nie jest łatwa rasa, a Ty poradziłaś sobie z nim po błyskawicznym kursie na ostatnią chwilę, Brawo!
Dziękuję wszystkim za miło spędzony czas, fajnie było was wszystkich znowu zobaczyć, tym samym zamykamy sezon wystawowy 2011. Do zobaczenia w przyszłym sezonie!
[/FONT]

[/FONT]

Posted

Wielkie gratulacje:smile:. Arni jak zwykle pokazał klasę.:loveu:

Posted

[quote name='McDzik']CHŁOPAKI, 18 dni:

Z czarnego nam się zrobił Czarny Podpalany :lol:

Pewnie podał się do dziadka Andy'ego :)